Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αλλο ηθελε να πει psycho. Eννοει σε επιδοσεις οτι δεν ειναι καινουρια σειρα στην ουσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δεν διαφωνω, σε επιδοσεις η 970 ειναι μαζι με την 780, αν και με OC φτανω 980 σε αποδοση.Πονταρω οτι θα εχει προβλημα με την vram το 2015, οχι επειδη τα games που θα βγουν θα ειναι σουπερ ουαου, αλλα ετσι το πανε το θεμα τωρα. H nvidia εν αντιθεση με την amd τσιγγουνευεται την vram δυστυχως και τα αποτελεσματα γινονται γρηγορα αντιληπτα σε games που ζητανε πλεον το κατι παραπανω. Mιλαω για games κυριως, οχι benchmarks και raw perfomance. γιατι η 780 δεν κλοκαρετε? και με unlock bios γινετε τερας εγω αυτο που προβλεπω ειναι οτι εκει που θα κλανει η 780 θα κλανει και η 970......και το gm 200 θα κανει την διαφορα ακομα και αν εχει και αυτο 4gb vram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αλλο ηθελε να πει psycho. Eννοει σε επιδοσεις οτι δεν ειναι καινουρια σειρα στην ουσια. Δεν ισχύει αυτό, τότε ούτε το Kepler ήταν καινούργια σειρά για το Fermi. γιατι η 780 δεν κλοκαρετε? και με unlock bios γινετε τερας εγω αυτο που προβλεπω ειναι οτι εκει που θα κλανει η 780 θα κλανει και η 970...... Η κατάσταση θα έχει όπως τώρα με την 7970/680, η πρώτη μπορεί να έχει τα textures μια σκάλα παραπάνω λόγω Vram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 γιατι η 780 δεν κλοκαρετε? και με unlock bios γινετε τερας εγω αυτο που προβλεπω ειναι οτι εκει που θα κλανει η 780 θα κλανει και η 970......και το gm 200 θα κανει την διαφορα ακομα και αν εχει και αυτο 4gb vram Ναι ρε συ, εγω για vram limitation αναφερθηκα οχι επιδοσεις στα games και σε αλλα. Προφανως αν εχει θεμα η 780 πολυ πιθανο να εχω θεμα και εγω με την 970. Θυμασαι τι ειχε γινει με games οταν ο αλλος ειχε τη 670 4Gb και ηταν ανετα, και η 780 ζοριζοταν γιατι γεμιζαν τα 3Gb για πλακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό, τότε ούτε το Kepler ήταν καινούργια σειρά για το Fermi. Η κατάσταση θα έχει όπως τώρα με την 7970/680, η πρώτη μπορεί να έχει τα textures μια σκάλα παραπάνω λόγω Vram. να δουμε πως θα τρεχει ομως "οποτε και οταν" γινουν τα textures 4gb απαιτητα απο την vram μονο καλα alex οτι να ναι τωρα λεμε αντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ε, όταν η 780 φτάσει να βγάζει 15 frames, κάπου εκεί θα 'ναι και η 970, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό.Μέχρι τότε θα έχω αλλάξει δύο κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 να δουμε πως θα τρεχει ομως "οποτε και οταν" γινουν τα textures 4gb απαιτητα απο την vram μονο καλα alex οτι να ναι τωρα λεμε αντε γεια Που ακριβως ''οτι να ναι''? Ειμαι πολυ προσεχτικος στο τι ακριβως γραφω και πως το γραφω. Αν κανω λαθος εκ παραδρομης θα το παραδεχτω εννοειται. Προσπαθησε να μου αιτιολογησεις με επιχειρηματα αυτο που εγραψες. Απλα το εγραψες, πεταξες ντεμεκ και ενα emoticon, μας ειπες και αντε γεια σαν Τσουκαλας, χωρις να μπεις σε συζητηση, που κανουμε αυτη την στιγμη, και να διαφωνησεις ουσιαστικα με κατι το οποιο εγραψα και ειναι αποψη μου και για σενα ειναι λαθος/κοτσανα ή οτι αλλο θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Είδα το FC4 σε φίλο μου που έχει HD7750 1GB, καρτούλα της πλάκας.Έπαιζε το παιχνίδι στο High/1080P παραπάνω από καλά, ε σε μένα δεν βλέπω τη διαφορά που θα έπρεπε για τα λεφτά που έχω δώσει.Το παιχνίδι δείχνει ήδη πολύ καλό στο High και στα παραπάνω settings απλά προστίθεται η λεπτομέρεια, κοινώς ότι παιχνίδι έπαιξα εγώ με την 970 σε 1600P με Ultra, θα παίξει και αυτός με την ταπεινότατη HD7750.Όσο για τις κονσόλες οκ, αν εξαιρέσεις την θολούρα που έχουν λόγω του FXAA/MLAA συνήθως, δεν απέχουν πολύ από το PC..Και όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει παιχνίδι αυτή τη στιγμή που να push-άρει το PC στα όριά του, ακόμα και το Unity δεν το κάνει. Σε λιγο καιρο θα δουμε ποσο θα απεχουν και τι θα γινει ολα μπροστα μας ειναι. Λιγο τα soft shadows, λιγο τα καλυτερα textures,λιγο tessellation, λιγο τα god rays στην περιπτωση του FC4 μιας και το ανεφερες, ε ολο και κατι παραπανω βλεπουμε δοξα τω θεω. Μολις πριν λιγο επαιζα σε 4k το FC4 με ολα τα bells & whistles .. Δεν χρειαζεται να σου πω αν το βαλω καπακι στην κονσολα τι θα δω για να παω μονο στο παραδειγμα σου. Σορρυ αλλα σε αυτο θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε καθετως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Που ακριβως ''οτι να ναι''? Ειμαι πολυ προσεχτικος στο τι ακριβως γραφω και πως το γραφω. Αν κανω λαθος εκ παραδρομης θα το παραδεχτω εννοειται. Προσπαθησε να μου αιτιολογησεις με επιχειρηματα αυτο που εγραψες. Απλα το εγραψες, πεταξες ντεμεκ και ενα emoticon, μας ειπες και αντε γεια σαν Τσουκαλας, χωρις να μπεις σε συζητηση, που κανουμε αυτη την στιγμη, και να διαφωνησεις ουσιαστικα με κατι το οποιο εγραψα και ειναι αποψη μου και για σενα ειναι λαθος/κοτσανα ή οτι αλλο θελεις. σε ποια παιχνιδια ζοριζοταν η 780 και η 670 πηγενε αερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτος ο μυθος με την vram πρεπει να σταματησει. Για 1080p δεν θα χουμε κανενα προβλημα για πολυυυυυ καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 σε ποια παιχνιδια ζοριζοταν η 780 και η 670 πηγενε αερα? Στο Watch Dogs(κωλοπαιχνιδο, i know) στο modded Skyrim και στο Shadow of Mordor. Σε γνωστο μου, που εχει την 780ti τα γεμιζε τα 3Gb και γενικα εβλεπα οτι σκαλωνει (stuttering) λογω limitation της vram. Γινοταν λογος σε πολλα φορουμ ολο αυτο, το διαβαζα συνεχεια απο ατομα που ειχαν τις 670/680 με τα 4Gb και ειχαν προβαδισμα στα συγκεκριμενα games. Τωρα θα μου πεις οτι εσενα σου πηγαιναν αερα να φανταστω ε? Σε αλλους οχι και τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Σε λιγο καιρο θα δουμε ποσο θα απεχουν και τι θα γινει ολα μπροστα μας ειναι. Λιγο τα soft shadows, λιγο τα καλυτερα textures,λιγο tessellation, λιγο τα god rays στην περιπτωση του FC4 μιας και το ανεφερες, ε ολο και κατι παραπανω βλεπουμε δοξα τω θεω. Μολις πριν λιγο επαιζα σε 4k το FC4 με ολα τα bells & whistles .. Δεν χρειαζεται να σου πω αν το βαλω καπακι στην κονσολα τι θα δω για να παω μονο στο παραδειγμα σου. Σορρυ αλλα σε αυτο θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε καθετως. Man, δεν αλλάζουν τόσο πολύ την εικόνα αυτά για να δικαιολογούν 970 αντί για μια 7750 με μόλις 1GB Vram.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στο Watch Dogs(κωλοπαιχνιδο, i know) στο modded Skyrim και στο Shadow of Mordor. Σε γνωστο μου, που εχει την 780ti τα γεμιζε τα 3Gb και γενικα εβλεπα οτι σκαλωνει (stuttering) λογω limitation της vram. Γινοταν λογος σε πολλα φορουμ ολο αυτο, το διαβαζα συνεχεια απο ατομα που ειχαν τις 670/680 με τα 4Gb και ειχαν προβαδισμα στα συγκεκριμενα games. Τωρα θα μου πεις οτι εσενα σου πηγαιναν αερα να φανταστω ε? Σε αλλους οχι και τοσο. πραγματικα οτι να ναι ρε συ.....Εδω δεν ημασταν και μου ελεγες οτι δεν υπαρχει καρτα που τρεχει το watch-dog σε ultra textures ακμα και τιταν και με εβγαζες τρελο, τωρα το τρεχει η 670? εγω το shadow το τερματισα με ultra textures+hd pack στα 1200p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Έχουμε βγει ήδη OT έτσι..Κάπου πρέπει να σταματήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα οσο ανεβαίνεις επιπεδο τοσο δεν περνεις τα λεφτά σου πισω που λεμε στην καθομιλουμενη στην τεχνολογια. Το παραδειγμα με το FC4 οπως καταλαβαινεις και εσυ δεν ειναι η νορμα αλλιώς θα το ειχαμε παρατησει ολοι το χομπυ στο PC αν ολα τα παιχνιδια εδειχναν ιδια σε χαμηλοτερα settings.. Στην προκειμενη το FC4 μπορει να μην εμφανιζει τρελλες διαφορες σε IQ γιατι αυτο ηθελαν να πετυχουν στις κονσολες και τους βγηκε η μαγια στα mainstream pc (φυσικα δεν ειναι καθόλου κακο αυτο), αλλα με τετοιο frame buffer (1440x1080), τετοιο framerate και τετοιο AA μαμησε μου την ζωη στις κονσολες.. Καταλαβαίνω που το πας αλλα οχι.. Ακομη και έτσι ακομη και τώρα στα χειρότερα σενάρια, το pc ειναι αλλη εμπειρία. Θες απο framerate,θες απο αναλυσεις,θες απο τα features που μπορει να μην ειδες στο FC4 τοσο, και που μπορει στα χαρτια να εχουν οι κονσολες αλλα απο ζουμι δεν μπορουν απλα, θες απο τις ξεχειλωμενες mutated αναλυσεις τους που γινονται upscaled μετα, οχι δεν ειναι ιδια εμπειρία. Εαν αξιζει για κάποιον ή όχι είναι αλλη υποθεση, εαν δεν βρισκει διαφορες πουθενα ακομη καλυτερα για αυτόν . Αλλά δυστυχως παροτι μπορω να παίξω και με χαλια γραφικά ενα καλο παιχνιδι, δεν μπορω να βάλω ενα high end PC διπλα σε μια κονσολα ακομη και σήμερα στα ντουζενια του και με τοσο σπρωξιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα