Ailuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ε άλλο να σου κάνει κάνα δυό τσίκι τσίκι μια στις τόσες στα μεγάλα ζόρια και άλλο να νομίζεις ότι ολημερής κάνει πασαρέλα στην τζαμαρία μύγα με τσόκαρα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς. Με την ASUS 5850 είχα τραυματική εμπειρία για έναν ολόκληρο χρόνο, με το σφύριγμα να ακούγεται σε όλο το σαλόνι συνεχώς. Προσωπικά ευχαρίστως πληρώνω έξτρα (σε λογικά πλαίσια πάντα) αν θα έχω εγγύηση για μηδενικό coil whine. Κρίμα που δεν καθιερώνεται η τεχνική της κόλλας στα πηνία από όλους τους κατασκευαστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ηρθε σημερα η g1. Τεραστια καρτα πραγματικα,θεριο Σε μονιτορ 1200p,1080p με hdmi η displayport να το συνδεσω? Παντως δεν ηρθε με κανα παιχνιδι η καρτα ουτε μου ειπαν τιποτα απο το μαγαζι που την παραγγειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 displayport, σημερα περιμενω τη δικια μου G1 απο msystem να δω αν θα μου βαλουν το κουπονι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ηρθε σημερα η g1. Τεραστια καρτα πραγματικα,θεριο Σε μονιτορ 1200p,1080p με hdmi η displayport να το συνδεσω? Παντως δεν ηρθε με κανα παιχνιδι η καρτα ουτε μου ειπαν τιποτα απο το μαγαζι που την παραγγειλα. Aπο ποιο μαγαζι το πηρες? Το πλαισιο και το mysystems δινουν το κουπονι με τα games. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν το δινουν και οι υπολοιποι αφου τα κουπονια ερχονται κατευθειαν απο την nvidia, δεν ειναι των καταστηματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Aπο ποιο μαγαζι το πηρες? Το πλαισιο και το mysystems δινουν το κουπονι με τα games. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν το δινουν και οι υπολοιποι αφου τα κουπονια ερχονται κατευθειαν απο την nvidia, δεν ειναι των καταστηματων. Ειχαν παρει τις καρτες πιο πριν με χαμηλες τιμες και τωρα δεν θα βγαλουν 33% κερδος αν ξαναπαραγγειλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Aπο ποιο μαγαζι το πηρες? Το πλαισιο και το mysystems δινουν το κουπονι με τα games. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν το δινουν και οι υπολοιποι αφου τα κουπονια ερχονται κατευθειαν απο την nvidia, δεν ειναι των καταστηματων. Mονο αυτα τα 2 μαγαζια δινουν κουπουνι σιγουρα? Απο ενα μαγαζι στην Αθηνα την πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Mονο αυτα τα 2 μαγαζια δινουν κουπουνι σιγουρα? Απο ενα μαγαζι στην Αθηνα την πηρα. Απο οσο εχω δει ναι μονο αυτα το δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Mε το κουπουνι διαλεγεις οτι παιχνιδι θες η εχει συγκεκριμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Mε το κουπουνι διαλεγεις οτι παιχνιδι θες η εχει συγκεκριμενα? Far Cry 4, The Crew, Assasins Creed. ένα από τα 3 διαλέγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Msystems,Eshop,Egate και Plaisio ξερω σιγουρα οτι δινουν. Το εχουμε αναφερει αρκετες φορες στο Site και κριμα που δεν ρωτησες πριν την αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Msystems,Eshop,Egate και Plaisio ξερω σιγουρα οτι δινουν. Το εχουμε αναφερει αρκετες φορες στο Site και κριμα που δεν ρωτησες πριν την αγορα.Ο Off topic: Ποιο game προτιμήσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Off topic: Ποιο game προτιμήσατε; Προτιμησα το χρηματικο ποσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Off topic: Ποιο game προτιμήσατε; Προτιμησα το χρηματικο ποσο +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι,πολλα προβληματα με τα παιχνιδια της Ubi φετος και ηδη εχω αρκετα παιχνιδια σε Pc και Wii αρα γιατι οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα