Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε ναι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι μονο το backplate της g1. Σε ολα ειναι αστερι η συγκεκριμενη υλοποιηση. Παντως οι προηγουμενες Windforce δεν ειχαν backplate, και δεν ειχαν καποιο θεμα. Εννοειται πως ο καθενας που παει συνειδητα  και αγοραζει οτι θελει,  πρεπει να εχει και την ασφαλεια του. Και εμενα αν μου εδινε ενα η msi, δεν θα ελεγα οχι, αν και ξερω σιγουρα οτι περιεργες καταστασεις με την pcb δεν θα εχω, μιας και η msi 970 ειναι μικροτερη της msi 680/770 που ηταν τερατιλες.

Κοιτα να δεις,απο την στιγμη που η Gigabyte και η Evga το δινουν δωρεαν,τοτε ναι ειναι λιγο ξενερα να μην το δινει η Msi ειδικα μιας και ειναι και ακριβοτερη των αλλων 2.Εδω η Ευρωπαικη εκδοση πχ δεν εχει καν το Mousepad που εχει αυτη του εξωτερικου. Αγορα προιοντος ειναι και αν καποιοι θελουν το Backplate για δικους τους λογους ειναι λογικο να ειναι απογοητευμενοι.Οπως ειναι και αρκετοι απογοητευμενοι που δεν φερνουν περισσοτερα μαγαζια κουπονια μαζι.

Καλα αυτο με τα κουπονια ειναι της nvidia μλκια.. Για το mousepad, δεν περιμενα να το εχει μεσα, και δεν το εχει, οπως και πολλα αλλα προιοντα, που τα δωρακια τα παιρνουν μονο τα αμερικανακια. Μας εχουν λιγο στο κλασιμο εδω στο Europe.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα να δεις,απο την στιγμη που η Gigabyte και η Evga το δινουν δωρεαν,τοτε ναι ειναι λιγο ξενερα να μην το δινει η Msi ειδικα μιας και ειναι και ακριβοτερη των αλλων 2.Εδω η Ευρωπαικη εκδοση πχ δεν εχει καν το Mousepad που εχει αυτη του εξωτερικου. Αγορα προιοντος ειναι και αν καποιοι θελουν το Backplate για δικους τους λογους ειναι λογικο να ειναι απογοητευμενοι.Οπως ειναι και αρκετοι απογοητευμενοι που δεν φερνουν περισσοτερα μαγαζια κουπονια μαζι.

Και γω οταν άνοιγα το κουτί περίμενα με χαρά να ανανεώσω το ακριβό μου gamepad αλλά έμεινα με την χαρά ... :mad:

Κοιτα να δεις αν υπολογισεις την αξια του παιχνιδιου απο το κουπονι,η G1 της Gigabyte στα 370-375(αν βγαλεις την αξια του παιχνιδιου)δεν ειναι καθολου ασχημη τιμη.

Α και για να μην παραπονιεται ο Prospector,σημερα πηρα την G1 :P

Πως δεν ειναι ασχημη? 349 δολλαρια με παιχνιδι αμερικη,380 ευρω χωρις παιχνιδι στην ελλαδα.(asus).Και δεν υπολογιζω στην τιμη το δωρο γιατι τοτε ΔΕΝ ειναι δωρο

Δυστυχώς(Για μας) οι Αμερικάνοι στα ηλεκτρονικά είναι πολύ πιο κυριλέ από μας.

Aν συνυπολογίσεις σε όλα τα υπόλοιπα που εμείς είμαστε πιο κυριλέ να το χέσω το Αμέρικα. Τι να τα κάνω τα ηλεκτρονικά και τα λεφτά αν δεν έχω ποιότητα ζωής.

• Like 2

Aν συνυπολογίσεις σε όλα τα υπόλοιπα που εμείς είμαστε πιο κυριλέ να το χέσω το Αμέρικα. Τι να τα κάνω τα ηλεκτρονικά και τα λεφτά αν δεν έχω ποιότητα ζωής.

Καλυτερη ποιοτητα ζωης εχουν οι αμερικανοι σχεδον σε ολα αλλα καλυτερα μην βγουμε offtopic.
  • Like 1

Τότε άλλη Αμερική επισκέφτηκα εγώ προφανώς  γιατί έχουν παντού τρομακτικά καλό κλίμα, επισκέψιμες θάλασσες, αμόλυντο περιβάλλον, κανένας και πουθενά δεν ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, κανένας δεν κάνει τεράστιες μετακινήσεις για να φτάσει την δουλειά του και διασκεδάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο. Τώρα βέβαια εξαρτάται ο καθένας και τι καταλαβαίνει κάτω από "ποιότητα ζωής".

Aπο πολιτεια σε πολιτεια εχει διαφορα.

Δεν αμφιβαλω καθολου οτι τα ειδες αυτα αλλα σε ποια πολιτεια τα ειδες.

Εμενα αν μου δινοτανε η ευκαιρεια για μια καλη δουλεια στην καλιφορνια ας πουμε μαλλον θα φευγα χωρις πολλα πολλα :-D

Edit:Και στην αθηνα που μενω τωρα δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτα που περιεγραψες.

Ναι αλλα USA δεν ειναι μονο Καλιφορνια, Washington, Oregon και Florida (που και αυτες εχουν τα ασχημα τους) αλλα και Michigan,Alabama και Luisiana π.χ..

Μεγαλη κουβεντα αλλα οχι Αμερικα δεν θα ηθελα να ζω αν δεν εχω ΠΟΛΛΑ λεφτα.

Δεδομένου ότι από την ανατολική μέχρι την δυτική ακτή μεσολαβεί ολόκληρη ήπειρος, κάτσε μια Καλιφόρνια π.χ. να σου εξισώσει μια τόσο αχανή χώρα. Η ζωή τους σε γενικές γραμμές είναι δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά (όπως και στην κεντρική και βόρεια ευρώπη) με ότι κρυοπωλιά στις ιδιοσυγκρασίες ήθελε αυτό συνεπάγεται.

Ναι αλλα USA δεν ειναι μονο Καλιφορνια, Washington, Oregon και Florida (που και αυτες εχουν τα ασχημα τους) αλλα και Michigan,Alabama και Luisiana π.χ..

Μεγαλη κουβεντα αλλα οχι Αμερικα δεν θα ηθελα να ζω αν δεν εχω ΠΟΛΛΑ λεφτα.

Πως τον λένε τον Ρούσκαγια που ακγόρασε νησσσί Ωνάσσης; Αυτό ξέρει να ζήσσσει νταβάριτςςςςςςςςςς.

Καλά ναι, τώρα το τι ποιότητα ζωής έχει ο καθένας είναι σχετικό πάντα.

Πως δεν ειναι ασχημη? 349 δολλαρια με παιχνιδι αμερικη,380 ευρω χωρις παιχνιδι στην ελλαδα.(asus).Και δεν υπολογιζω στην τιμη το δωρο γιατι τοτε ΔΕΝ ειναι δωρο

Το θεμα ομως ειναι οτι η Αμερικη εχει και 2 γιγαντες που τους λενε Newegg και Amazon σε αυτα τα πραγματα ενω εμεις δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες.Σκεψου οτι σε καποια μερη στην Αμερικη η Xfx στις καρτες γραφικων δινει Lifetime εγγυηση :P

Οσο για αυτο που ανεφερες η φθηνοτερη καρτα γραφικων αυτη την στιγμη στην Ελλαδα με παιχνιδι ειναι απο E-shop η http://www.e-shop.gr/evga-geforce-gtx970-acx-20-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519154

Επισης και το E-gate δινει παιχνιδι δωρο αλλα οι τιμες του ειναι απλα απαγορευτικες http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/?subcats=Y&features_hash=V88041

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...