Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά εγω σκοπεύω να χτυπήσω την 970 και είμαι ανάμεσα απο Asus και Gigabyte υλοποίηση...Τι προτείνετε; Σας ευχαριστώ πολυ! :-D

Και εγω μαζι σου.Χρηματικα απο Msystem πχ ειναι και οι 2 στα ιδια χρηματα και οι 2 ερχονται με δωρεαν παιχνιδι αναρωτιεμαι σε τι μερια να κοιταξω :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω μαζι σου.Χρηματικα απο Msystem πχ ειναι και οι 2 στα ιδια χρηματα και οι 2 ερχονται με δωρεαν παιχνιδι αναρωτιεμαι σε τι μερια να κοιταξω :P

Οι μόνες διαφορές που βρίσκω είναι οτι η Gigabyte έχει λιγότερο power consumption και αφήνει πολλά περιθώρια για oc, ενώ η Asus είναι πιο πολύ αθόρυβη αλλά για oc δεν φτάνει στα επίπεδα της Gigabyte. Τέλος ένα αρνητικό βλέπω μόνο στη Gigabyte: no fan-stop technology το οποίο έχει η ASUS και η MSI. Αν και εμένα δεν με εννοχλεί τόσο πολύ.  :-) Έχεις πάρει ποτε απ'αυτό το μαγαζί;

Tip: Από Amazon.de την βρίσκω στα 396. 

Ε γι' αυτό ρωτάω.

Τι προτείνεις λοιπόν;  :-)

Οι μόνες διαφορές που βρίσκω είναι οτι η Gigabyte έχει λιγότερο power consumption και αφήνει πολλά περιθώρια για oc, ενώ η Asus είναι πιο πολύ αθόρυβη αλλά για oc δεν φτάνει στα επίπεδα της Gigabyte. Τέλος ένα αρνητικό βλέπω μόνο στη Gigabyte: no fan-stop technology το οποίο έχει η ASUS και η MSI. Αν και εμένα δεν με εννοχλεί τόσο πολύ.  :-) Έχεις πάρει ποτε απ'αυτό το μαγαζί;

Τι προτείνεις λοιπόν;  :-)

Ναι εχω αγορασει οθονη και κομματια υπολογιστη.Παρα πολυ καλα τα παιδια που δουλευουν εκει,και αναφερω συγκεκριμενα το Msystems καθως δινει και δωρο κουπονι για παιχνιδι που θα βγει,αρα η αξια της καρτας στην πραξη ειναι -25ευρω περιπου http://www.geforce.com/pick-your-path-game-bundle/redemption-instructions. 

σε σχεση με τα αλλα μαγαζια(κουπονι φερνει και το Πλαισιο στην Msi gtx 970)

Τελος ενα μεγαλο ’’μπραβο’’ στο You που καταφερε να βαλει την απλη εκδοση της Gigabyte 970 ακριβοτερη απο αυτη της G1  :-(  :-(

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-(vga)-nvidia-gigabyte-gtx-970-4gb-dαπλη

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-nv-gb-gtx-970-4gb-ddr5-256bit

• Like 1

σκεφτομαι να αγορασω μια gtx970 και ειμαι αναμεσα σε gigabyte g1 gaming,msi και evga ftw acx 2.0..ποια προτεινετε?εχει κανεις καμια να μ πει πληροφοριες?

σκεφτομαι να αγορασω μια gtx970 και ειμαι αναμεσα σε gigabyte g1 gaming,msi και evga ftw acx 2.0..ποια προτεινετε?εχει κανεις καμια να μ πει πληροφοριες?

Η αγορα της Evga 970 Ftw αξιζει μονο απο το Online καταστημα της καθως παιρνεις και το παιχνιδι δωρο,απο Ελλαδα δεν αξιζει.

Στα περι Msi και Giga,η Gigabyte εχει ενα προβαδισμα στο οτι ειναι λιγο φθηνοτερη(μα και 20ευρω διαφορα μετρανε καθως μπορεις να αγορασεις παιχνιδια και μιλαω για τιμες Msi Πλαισιου και Gigabyte Msystems)

ναι εχεις δικιο..για evga απο το online καταστημα σκεφτομαι αλλα μηπως βγει πολλα με μεταφορικα?επισης για evga ειχα ακουσει ενα προβλημα με θορυβο ανεμιστηρων ισχυει?

Απο site evga, ποσο βγαινουν μεταφορικα και σε ποσο καιρο ειναι εδω. Επειδη την βαζω καλαθι αλλα δεν βγαζει καθολου μεταφορικα εως το τελος.

Ps1: με 320€ απο site evga οταν θα υπαρχη ηαπλη 970 θα ηταν λογικα καλο deal

Sent from my iPhone using Insomnia

Απο site evga, ποσο βγαινουν μεταφορικα και σε ποσο καιρο ειναι εδω. Επειδη την βαζω καλαθι αλλα δεν βγαζει καθολου μεταφορικα εως το τελος.

Ps1: με 320€ απο site evga οταν θα υπαρχη ηαπλη 970 θα ηταν λογικα καλο deal

Sent from my iPhone using Insomnia

Για την απλη 970 ακουγονται δυστηχως διαφορα θεματα με την ψυξη. Οσο για τα μεταφορικα νομιζω ειναι 12ευρω.

Δεν ειναι θεμα Msystems, τετοια PR coupons ανεκαθεν δεν ισχυαν αναδρομικα ποτε,εκτος και αν ρητα αναφεροταν απο την ιδια την εταιρεια που προσφερει τα δωρα.

Δεν ειναι θεμα Msystems, τετοια PR coupons ανεκαθεν δεν ισχυαν αναδρομικα ποτε,εκτος και αν ρητα αναφεροταν απο την ιδια την εταιρεια που προσφερει τα δωρα.

Προς Θεού, δεν αντιλέγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...