phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είχες πριν παρόμοια issues; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 nop....και ρε γαμωτο δεν ημουν μπροστα να δω ποτε συνεβει ακριβως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η NVidia εχει καταργήσει τα NVIDIA stickers με τις 900 seires ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Noμιζω ουτε η 6x σειρα ειχε καποιο στικερ μερα. Τουλαχιστον στην msi που ειχα παρει τοτε (680) δεν εδινε στικερ. Για την 7x σειρα δεν γνωριζω αφου την προσπερασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 και 900series δεν έχουνε τουλάχιστον της Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μπορει να εχουν οι reference που δεν τις προτιμω. Ναι ουτε στην msi ειχα καποιο sticker της nvidia ή και της msi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ουτε η δική μου msi ειχε sticker. Επίσης δεν είχε και το mousepad που εδειχναν τα διάφορα review. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ουτε η δική μου msi ειχε sticker. Επίσης δεν είχε και το mousepad που εδειχναν τα διάφορα review. Ναι οντως! Ολα οι αμερικανοι τα παιρνουν ρε γαμωτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ουτε η δική μου msi ειχε sticker. Επίσης δεν είχε και το mousepad που εδειχναν τα διάφορα review. Παντως αν δεις διαφορα unboxing στο Internet υπαρχει οντως μεσα Mousepad :S Ναι οντως! Ολα οι αμερικανοι τα παιρνουν ρε γαμωτο.. Ελεος και κατα τα αλλα μαρεσει που διαφημιζουν και τους Fnatic που ειναι Ευρωπαιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Οι Αμερικάνοι πάντα είχαν τα καλύτερα σε τέτοιες αγορές, εμείς εδώ τον πούλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ε εντάξει εγώ με το roccat sense παίζω θα μου ήταν αδιάφορο Κανα νέο έχουμε για bios στην κάρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τι το θες το VBIOS, έχεις πρόβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Οχι θερμοκρασίες μια χαρά. Ειπαν θα διορθώναν το bug με τα rpm απο τους ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα απο το αγγλικο amazon? Αν ισχυουν οι τιμες που βλεπω, η msi βγαινει γυρω στα 340€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Οχι θερμοκρασίες μια χαρά. Ειπαν θα διορθώναν το bug με τα rpm απο τους ανεμιστήρες. Έχουν βγεί 3 VBIOS, ανάλογα με τον αριθμό της κάρτας σου. Έχω ποστάρει το link στο προηγούμενο πόστ μου. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=184740.0 Στο liveupdate δεν έχουν ανέβει μέχρι στιγμής. Σε άλλους λύθηκε το πρόβλημα και σε άλλους όχι. (η ύπαρξη 3 διαφορετικών BIOS υποδηλώνει ότι υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 2 hardware revisions στις MSI 970) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα