Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα παρω τηλεφωνο οταν ερθει η καρτα στο πλαισιο και αν δν μ εχουν παιχνιδι δωρο δν θα την παρω :P

Οχι πηγαινε στο ραφι παρε το παιχνιδι και πες οταν ερθει η κοπια κρατα την.. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι πηγαινε στο ραφι παρε το παιχνιδι και πες οταν ερθει η κοπια κρατα την.. :P

περα απο msystems και e-shop δεν νομιζω να μπει στην διαδικασια με τα παιχνιδια αλλο μαγαζι...αντε αλλο ενα το πολυ!

περα απο msystems και e-shop δεν νομιζω να μπει στην διαδικασια με τα παιχνιδια αλλο μαγαζι...αντε αλλο ενα το πολυ!

Κακο δικο του θα ειναι.. Αν καποιος μπορει να προμηθευτει απο καπου στην ιδια τιμη ενα προιον με δωρο απο PR της Nvidia και σε καποιο χωρις, τι θα επιλεξει; Φαντασου ενα μαγαζι σαν το Πλαισιο που εχει "φοβερες τιμες" και με "ατοκες" δοσεις να μην εχει το δωρο ..

o μονος λογος που δεν εχω παει ηδη σε Asus ειναι γιατι λογικα σε λιγο καιρο θα χρειαστω το ΟC της gigabyte για τα καινουργια παιχνιδια και απο οτι ακουσα η Asus δεν τα παει τοσο καλα σε OC!

Παντως θα επρεπε να ειναι ποιο φθηνες.. Θελω να αγορασω την Gigabyte,εχω τα λεφτα, αλλα απο πεισμα και μονο θα περιμενω να βγουν οι R9 285, μπας και πεσουν οι τιμες στις nVidia.

Παντως θα επρεπε να ειναι ποιο φθηνες.. Θελω να αγορασω την Gigabyte,εχω τα λεφτα, αλλα απο πεισμα και μονο θα περιμενω να βγουν οι R9 285, μπας και πεσουν οι τιμες στις nVidia.

δεν ειναι θεμα nvidia ειναι θεμα ελλαδας...δες γερμανια τιμες εγω βλεπω 350-360 ευρω ολες τις καρτες...

Εγω που την παραγγειλα την 970 απο gamerland και αυριο παραλαμβανω απο την κουριερ τι να κανω? υπαρχει τροπος να διεκδικήσω το παιχνιδι?

χθες μου ηρθε 970 και ακομα δεν εχω αποφασίσει αν χρειάζονται   φορματ η όχι τα windows 8 με τη καινούργια κάρτα.
εσεις τι λετε ?
τy
ps. από AMD σε NVidia.

χθες μου ηρθε 970 και ακομα δεν εχω αποφασίσει αν χρειάζονται   φορματ η όχι τα windows 8 με τη καινούργια κάρτα.

εσεις τι λετε ?

τy

ps. από AMD σε NVidia.

Λογικα την βαζεις και κανεις καθαρο install τους drivers και εισαι κομπλε.

Τωρα αν και παλι εχεις ορεξεις κανε φορματ.

Όχι, δεν κάνεις format με την αλλαγή VGA, εκτός και αν είναι ταλαιπωρημένο το λειτουργικό με πολλές VGA.Σε διαφορετική περίπτωση, απλά ένα καλό clean με τη χρήση του DDU και έτοιμος.

Κανε καλυτερα ενα καθαρισμα της registry με DDU γιατι ερχεσαι απο AMD μην γινει της ιεροδουλης και κανα conflict με τις dll libraries. Σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι format εκτος και αν το PC σου θελει format γενικοτερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...