Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Παίζω το The Vanishing Of Ethan Carter με DSR 2520*1575 και 2xMSAA και είναι σκέτη μαγεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ποσα frames εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έιναι ελαφρύ. Και η 670 το πήγαινε σφαίρα στα 1080 Και σε 4κ 8Q CSAA 16xanisotropic ειναι playable > Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμενα εχει stuttering αλλά είναι απο θείο η έκδοση οπότε δε κάθομαι να το ψάξω και παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 To DSR κάνει τίποτα? Δεν το δοκίμασα η αλήθεια είναι ακόμη. Πάντως η κάρτα σε όλα Ultra στο Ryse: Son of Rome πετάει (μόνο το Multisampling έχω off που δεν ξέρω και τι κάνει και ρίχνει τουλάχιστον 20 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τα σπάει το DSR, αλλά για να δεις ουσιαστικά διαφορά θες 2x+ factor.To smoothness το έβαλα στο 20% και νομίζω έχω το sweet spot, το Watch Dogs έδειχνει γαμάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 τελικά λέει πολλά το DSR, θα συμφωνήσω. Όπου το σηκώνει η κάρτα, θέλεις μικροσκόπιο για να δείς "σκαλάκια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 2x + factor τι εννοείς? Η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι το DSR? Δηλαδή είναι πιο αποτελεσματικό από το AA? Και άμα βάλω αυτό μπορώ να το απενεργοποιήσω το AA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 2x την native ανάλυσή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 2x + factor τι εννοείς? Η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι το DSR? Δηλαδή είναι πιο αποτελεσματικό από το AA? Και άμα βάλω αυτό μπορώ να το απενεργοποιήσω το AA? Εννοει τουλαχιστον διπλασια αναλυση και επανω. Κανει πανω κατω την ιδια δουλεια με το SSAA,αρα ειναι AA, δοκιμασε το και αν σου αρεσει σαν IQ,θεωρεις οτι κανει τρομερη διαφορα και το σηκωνουν οι επιδοσεις σου το κρατας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια αξιζει απο sli (2) gtx 770 να κανω αλλαγη σε μια gtx 980;απο performance θα ειμαι σε κατωτερα επιπεδα με μια 980 σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια αξιζει απο sli (2) gtx 770 να κανω αλλαγη σε μια gtx 980; απο performance θα ειμαι σε κατωτερα επιπεδα με μια 980 σωστα; Μια εικονα μπορεις να σχηματισεις απο εδω http://www.anandtech.com/bench/product/1351?vs=1064Νομίζω καλύτερα θα ηταν, αν ηθελες τοσο πολυ να ξαναπες σε μονη λυση, να περιμένεις τις επόμενες καρτες 980ti και πανω, ή καλύτερα οταν έρθουν οι 20nm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Η nvidia δεν θα βγάλει 20nm για high end desktop από όσα ξέρουμε. Το να περιμένει μέχρι τότε (για 16nm) κάπως δύσκολο μιας και όλα τα games που βγαίνουν πια θέλουν πάνω από 2gb vram. Η 980 είναι καλή επιλογή, οι δυο 970 ακόμα καλύτερη (στην οποια θα δεις μεγαλύτερη διαφορα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 2x + factor τι εννοείς? Η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι το DSR? Δηλαδή είναι πιο αποτελεσματικό από το AA? Και άμα βάλω αυτό μπορώ να το απενεργοποιήσω το AA? Βάζεις 2κ ανάλυση και ΑΑ από πάνω. παιδια αξιζει απο sli (2) gtx 770 να κανω αλλαγη σε μια gtx 980; απο performance θα ειμαι σε κατωτερα επιπεδα με μια 980 σωστα; Τα παιχνίδια θα παίζουν σε υψηλό framerate σίγουρα με 2χ770 αλλά θα σε περιορίζει η μνήμη για να ανέβάζεις ποιότητα στα νέα παιχνίδια. Με λίγο λόγια θα παίζεις με λίγο μικρότερη ποιότητα textures αλλά με υψηλό framerate. Εάν αξίζει να αναβαθμίσεις αυτό είναι καθαρό προσωπικό ερώτημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια αξιζει απο sli (2) gtx 770 να κανω αλλαγη σε μια gtx 980; απο performance θα ειμαι σε κατωτερα επιπεδα με μια 980 σωστα; Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω,η οποια αναβαθμιση ειναι να κανεις ειναι κυριως για Sli 970 οι οποιες και εχουν σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις απο την απλη 980,και δεν διαφερουν πολυ χρηματικα. Πρεπει να μας πεις ομως και σε τι αναλυση παιζεις. Εγω προσωπικα ετσι οπως εξελιχθηκε η κατασταση με διαθεσιμοτητα και τιμες της 970 θα περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα/αρχες του 2015 να βγουν και οι 8gb εκδοσεις και θα κινηθω αναλογα ειτε σε αγορα της 8gb εκδοσης αν αξιζει με βαση τιμης/αποδοσης ειτε αγορα μιας με 4Gb που θα εχουν πεσει και οι τιμες σε λογικα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα