Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι 970-980 σίγουρα δεν είναι overkill. Ούτε για τα φετινά παιχνίδια που ήδη έχουν βγεί αλλά σίγουρα, ούτε για αυτά που έρχονται απο Νοέμβριο και μετά. Αντιθέτως, αμφιβάλω εάν θα είναι αρκετά δυνατές ακόμη και στα 1080 για full λεπτομέρειες και εφέ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι 970-980 σίγουρα δεν είναι overkill. Ούτε για τα φετινά παιχνίδια που ήδη έχουν βγεί αλλά σίγουρα, ούτε για αυτά που έρχονται απο Νοέμβριο και μετά. Αντιθέτως, αμφιβάλω εάν θα είναι αρκετά δυνατές ακόμη και στα 1080 για full λεπτομέρειες και εφέ.

Ευτυχως δεν βγαζουν ολοι οι Devs παιχνιδια με απαιτησεις στις καρτες γραφικων οπως αυτες των Evil Within και Shadow Of Mordor,ειδικα οταν εχουν και τα γραφικα που εχουν.

• Like 1

Σχετικο ειναι αυτο. Ποσο την βρισκεις την Zotac.

Με γεια η καρτα :). Ποσο πηγε το μαλι ? :D

390 zotac 350 msi απλα τοσα χρονια ειχα msi τι κανω να παω σε στανταρ? η εταιρια zotac ti λεει?

Επειδή αν δεν εφαρμόσεις 8xAA δε λέει..

• Like 2

Οι 980/970 έχουν ψωμιά για maxed out details σε 1080P ειδικά για 2 χρόνια από τώρα, έτσι γινόταν πάντα μ' αυτές τις κάρτες.

Όπως στο Crysis 3 , Metro LL κτλ. όλα στο full με 60fps 

Επειδή αν δεν εφαρμόσεις 8xAA δε λέει..

Όταν δίνεις 700€ για μια κάρτα πρέπει ή μάλλον επιβάλλεται να τα παίζει ακόμα και με 8xAA 

Δεν υπάχει σταθερό 60άρι, ακόμα και με SLI σ' αυτά τα παιχνίδια και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Αν είμαι 45-50+ με τα πάντα στο max είμαι υπερικανοποιημένος.

• Like 1

Ναι αλλά κανονικά έπρεπε να υπάρχει 60fps σταθερό με τα λεφτά που ζητάνε , παλαιότερα έπαιρνες μια κάρτα high end πχ. AMD 6970 στα 350€  τότε να το δεχτώ ότι δεν έπρεπε να έχεις μεγάλες απαιτήσεις και χρειαζόταν crossfire/sli για να παίζεις full με 60fps αλλά άλλο 350€ και άλλο 700€... 

Σχετικο ειναι αυτο. Ποσο την βρισκεις την Zotac.

Με γεια η καρτα :). Ποσο πηγε το μαλι ? :D

Καλοπαιχνιδιιι

Ευχαριστώ παίδες! 389 μαζί με μεταφορικά, από Polytope. Παρασκευή μου στείλαν, Δευτέρα ήρθε. Με ενημέρωναν και όλας για το στάδιο διαθεσιμότητας οπότε μου φάνηκε μια χαρά κατάστημα. Θα το ξαναπροτιμήσω.

Αν θες καθαρά 60 fps χωρίς dips κάτω από 60 τότε χρειάζεσαι και έναν πολύ καλο επεξεργαστή, βλέπω αρκετά παιχνίδια να είναι CPU bound στα minimum frames. Το Dx12 σίγουρα θα βοηθήσει όμως, όπως έκανε και το Mantle το οποιο όσο χρησιμοποίησα με την 7970 ήταν απίστευτο, μπορεί όχι στα average frames αλλα σίγουρα έκανε διαφορα στα minimum.

Οι κάρτες με τα 700 ευρώ είναι κοροϊδία, το 'χουμε πει τόσες φορές.Παλιότερα που push-αραν στα παιχνίδια πολύ, άξιζε, πλέον για τα console port δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 350-400 που και πάλι πολλά είναι.

• Like 5

Ευχαριστώ παίδες! 389 μαζί με μεταφορικά, από Polytope. Παρασκευή μου στείλαν, Δευτέρα ήρθε. Με ενημέρωναν και όλας για το στάδιο διαθεσιμότητας οπότε μου φάνηκε μια χαρά κατάστημα. Θα το ξαναπροτιμήσω.

Παραγγειλες την Παρασκευη και σου ηρθε τη Δευτερα? Εμενα δεν μου εχον στειλει κανενα email και εχω παραγγειλει απο το Σαββατο

Ναι αλλά κανονικά έπρεπε να υπάρχει 60fps σταθερό με τα λεφτά που ζητάνε , παλαιότερα έπαιρνες μια κάρτα high end πχ. AMD 6970 στα 350€  τότε να το δεχτώ ότι δεν έπρεπε να έχεις μεγάλες απαιτήσεις και χρειαζόταν crossfire/sli για να παίζεις full με 60fps αλλά άλλο 350€ και άλλο 700€... 

Παλαιοτερα επερνες καρτα και εβλεπες τουλαχιστον 50% ανωτερες επιδοσεις σε καθε κυκλο και κανα 20-30% στα refresh. Υπηρχαν περιπτωσεις που εβλεπες και διπλασιες επιδοσεις με την νεα γενια!!

Δεν υπηρξε,ουτε υπαρχει ουτε θα υπαρξει ΠΟΤΕ ομως διαβεβαιωση οτι αν πληρωσεις μια ultra high end καρτα ή κανεις dual/tri/quad sli μπορεις να παιζεις τα παντα με πανω απο 60fps ή με φουλ φιλτρα . ΠΟΤΕ.

Απλα ο κοσμος αγοραζε πολυ πιο συχνα γιατι 1. Υπηρχαν πιο ταχεις ρυθμοι στην αναπτυξη του DX API με καινουργια και σημαντικα χαρακτηριστικα σχεδον σε καθε γενια. 2. Υπηρχαν αλματωδεις αυξησεις στις επιδοσεις οπως προειπα και 3.Υπηρχαν και πιο συχνα die shrinks στα CPU/SoC. (Λεφτα ειπα οτι ειχαν πιο πολλα; :P )

Η λυση ειναι να μην κοιταμε για πιο λογο να αγορασουμε κατι που θεωρουμε υπερτιμημενο,αλλα να κοιταμε την δικια μας τσεπη και πως μπορει να καλυψει τις δικες μας αναγκες.Οι περαιτερω γενικευσεις δεν εχουν κανενα νοημα..

Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει κοσμος που ξερει τι θα κανει με αυτο που εσυ θεωρεις κοροιδια και δεν το λεω υποτιμητικα αυτο, το λεω με πασα ειλικρινεια. Οπως και ενας που θα παρει ενα αμαξι 40 εκατομμυριων μπορει να παρει ενα αντιστοιχο με 20 ή ενας μουσικοφιλος θα ξοδεψει μια περιουσια για ελαχιστη διαφορα στον ηχο απο καποιον που μπορει να κανει την δουλεια πιο φθηνα. Τεχνολογια ειναι υπαρχει low/mainstream/high end αγορα. Οπως παντα.

• Like 1

H δικιά μου εμπειρία τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι με σωστό σύστημα, το rock solid ή σχεδόν rock solid 60-άρι δεν είναι ακατόρθωτο, εφόσον φυσικά κάνεις όπου πρέπει λίγους συμβιβασμούς.

Με τις 970/980 είμαι σίγουρος ότι για τα επόμενα 2 χρόνια μπορείς να έχεις 60-άρια με Ultra/High settings στα 1080p, με μικροσυμβιβασμούς σε κάποια settings που ίσως σε τραβάνε κάτω. Πιό πολύ η Vram με προβληματίζει παρά κάτι άλλο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...