Alex21121988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν καταφερεις να την παρεις απο το πλαισιο με λιγοτερα χρηματα, ωραιος. Μηπως επρεπε να τους τα χωσω και εγω για να μου την δωσουν πιο κατω;xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τους πήρα με το καλό στο πλαίσιο και έφτασαν στο σημείο να μου προτείνουν να συζητήσουμε από κοντά την τιμή της Msi 970 όταν πάω στο κατάστημα. Θα πάρω μαζί μου 380 μαρούλια , ούτε cent παραπάνω και αν δεν τους αρέσει το μαρούλι , αυτοί θα χάσουν εργαζόμενος εκεί την παίρνει 390 αν δεν κάνω μεγάλο λάθος στα λεγόμενά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μια έκπτωση της τάξης του 5% θα μπορούσαν να κάνουν , λαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές στο skroutz. Αυτή η πατέντα τιμή κατάστηματος - τιμή ίντερνετ πρέπει να σταματήσει. Στο δίνουν έτσι και αλλιώς στην τιμή ιντερνετ. Alex το λυπάμαι που το βλέπω χωρίς κάρτα το τέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι το κενο ειναι μεγαλο, και εγω μεχρι και χτες το εβλεπα και με επιανε μελαγχολια. Υπομονη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα που πέρασα από κατάστημα Θεσσαλονίκης για να πάρω τα υπόλοιπα parts μου είπε πως ζητάει περίπου 50 κομμάτια gtx970 για να καλύψει την ζήτηση και του στέλνουν 6. Για υλοποιήσεις asus και gigabyte ΟC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εργαζόμενος εκεί την παίρνει 390 αν δεν κάνω μεγάλο λάθος στα λεγόμενά του. Παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Αυτο που μπορουν να κανουν ειναι στα καταστηματα να σας δωσουν τιμες internet, οπως ολοι ξερετε. Αυτο ειναι ολο, ολα τα αλλα για σκοντο σε αλυσιδα καταστηματων ειναι αποκυηματα φαντασιας, εκτος και αν σας την κανει ο ιδιος ο Γεραρδος ή καποιος δωρο εκπτωση απο την τσεπη του.. Δεν μπορει να τιμολογησει καποιος ενα προιον με τιμη κατω του κοστολογιου δεν την περναει το συστημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Αυτο που μπορουν να κανουν ειναι στα καταστηματα να σας δωσουν τιμες internet, οπως ολοι ξερετε. Αυτο ειναι ολο, ολα τα αλλα για σκοντο σε αλυσιδα καταστηματων ειναι αποκυηματα φαντασιας, εκτος και αν σας την κανει ο ιδιος ο Γεραρδος ή καποιος δωρο εκπτωση απο την τσεπη του.. Δεν μπορει να τιμολογησει καποιος ενα προιον με τιμη κατω του κοστολογιου δεν την περναει το συστημα.. οι εργαζόμενοι, έχουν μεγαλύτερη έκπτωση. ειδικά μετρητοίς. προσπαθούσα να καταλάβω πως θα πάρει ο κοσμας με 380... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οι εργαζόμενοι, έχουν μεγαλύτερη έκπτωση. ειδικά μετρητοίς. προσπαθούσα να καταλάβω πως θα πάρει ο κοσμας με 380... Οι εργαζομενοι εχουν και ειναι λογικο ενα ποσοστο της ταξης του 7-10% περιπου φανταζομαι, αλλα θα θελει ειδικο κωδικο για να ξεκλειδωσει την εκπτωση του καθε εργαζομενου ή υπευθυνου πωλησεων και να τιμολογηθει αλλιως δεν προχωραει το συστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αυτούς τους συνδιασμούς μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα...αν χρησιμοποιείς το DVI-D χάνεις 2x DP... Ωχ, και που θα μπει το xstar που θελει dvi-d? #τα πιάσαμε τα λεφτα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ωχ, και που θα μπει το xstar που θελει dvi-d? #τα πιάσαμε τα λεφτα μας κουμπώνεις στη dvi-d κι έχεις ακόμα dvi-i, hdmi και μια από τα τρεις DP... σίγουρα θέλει dvi-d? γιατί και οι 2 dvi είναι dual link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 κουμπώνεις στη dvi-d κι έχεις ακόμα dvi-i, hdmi και μια από τα τρεις DP...σίγουρα θέλει dvi-d? γιατί και οι 2 dvi είναι dual link... Ετςι λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 η dvi-d μπάινει και σε dvi-i... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 και στις δυο θυρες μπαινει κανονικα,δοκιμασα με την qnix και λειτουργησε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η δικια μου G1 χαμηλώνει εώς και 862rpm(12%) με το στοκ BIOS. Έχω αποσυνδέση και όλα τα ανεμιστήρια πλύν του μπροστινού, ο οποίος τρέχει και σε αργή ταχύτητα, και σε IDLE το σύστημα έχει πια χαμηλό θόρυβο - σε αντίθεση με όταν όλες οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Μια έκπτωση της τάξης του 5% θα μπορούσαν να κάνουν , λαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές στο skroutz. Αυτή η πατέντα τιμή κατάστηματος - τιμή ίντερνετ πρέπει να σταματήσει. Στο δίνουν έτσι και αλλιώς στην τιμή ιντερνετ. Alex το λυπάμαι που το βλέπω χωρίς κάρτα το τέρας Το κόκκινο κουτί τι είναι; Σαν κουμπαράς μοιάζει! :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εχει πεσει χρημα μεσα αρα ναι, κουμπαρας xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα