Spartan117 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο ειναι το μήνυμα. GPU score εννοεις αυτο που λεει παρακατω με μικρα μαυρα γραμματα? 14384? Στο μεγαλο σκορ εγω γιατι παιρνω περιπου 10000. Λογω AMD? Λόγο CPU score πέφτει το γενικό score, πχ και εγώ εδώ http://www.3dmark.com/fs/304423414384 σκορ έχω σε GPU αλλα λόγο 3570k πέφτει στα 11000. Μη φανταστείς ότι στα περισσότερα παιχνίδια θα δεις καμια διαφορα, αυτά είναι κυρίως για τα Benchmarks που δίνουν κίνητρο να αγοράσεις καλύτερο επεξεργαστή άμα κυνηγάς τα καλύτερα σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λόγο CPU score πέφτει το γενικό score, πχ και εγώ εδώ http://www.3dmark.com/fs/304423414384 σκορ έχω σε GPU αλλα λόγο 3570k πέφτει στα 11000. Μη φανταστείς ότι στα περισσότερα παιχνίδια θα δεις καμια διαφορα, αυτά είναι κυρίως για τα Benchmarks που δίνουν κίνητρο να αγοράσεις καλύτερο επεξεργαστή άμα κυνηγάς τα καλύτερα σκορ. Μόνο στα παιχνίδια που βασίζονται σε cpu ίσως δει κανείς frame drops. Τί συνολικό σκορ θα έβγαζες με αυτό το physics; http://www.3dmark.com/fs/2693325 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λόγο CPU score πέφτει το γενικό score, πχ και εγώ εδώ http://www.3dmark.com/fs/304423414384 σκορ έχω σε GPU αλλα λόγο 3570k πέφτει στα 11000. Μη φανταστείς ότι στα περισσότερα παιχνίδια θα δεις καμια διαφορα, αυτά είναι κυρίως για τα Benchmarks που δίνουν κίνητρο να αγοράσεις καλύτερο επεξεργαστή άμα κυνηγάς τα καλύτερα σκορ. Καταλαβα. Βασικα πιστευα οτι ο 8350 ειναι απο τα καλυτερα cpu για games. Ομως ο φιλος πιο πανω παρολο που εχει την 970 παιρνει πολυ καλο gpu score και πολυ λιγο κατω απο την δικια μου 980 14600 και κατι αν θυμαμαι καλα. Την εχει cloκαρισμενη? Η βοηθαει και κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 E ναι δεν είναι stock, 1535/8080 ήταν όταν έτρεχε εκεί. Εσύ λογικά θα φτάσεις 15.9k-16.2k με τα ίδια clocks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 E ναι δεν είναι stock, 1535/8080 ήταν όταν έτρεχε εκεί. Εσύ λογικά θα φτάσεις 15.9k-16.2k με τα ίδια clocks. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Πραγματικα το συγκεκριμενο φορουμ τα σπαει. Αμεση ανταποκριση σε ολα. Να στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μόνο στα παιχνίδια που βασίζονται σε cpu ίσως δει κανείς frame drops. Τί συνολικό σκορ θα έβγαζες με αυτό το physics; http://www.3dmark.com/fs/2693325 Χμμ λογικά 12k περίπου, το CPU score ναι μεν επηρεάζει το σκορ αλλα λιγότερο απότι το GPU score. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομιζετε οτι το παρακαναμε με τα benchies? Υπάρχει ειδικο section για να τα συζητάμε ολα αυτα. Παρολα αυτα καποιες παρατηρήσεις για τo 3D Mark/FireStrike Εψαχνα να βρω γιατι εχουμε τοσο διαφορετικο score με τον Σπαρτιατη ενω ειχαμε ιδια ρολογια και τελικά φταιγανε τα... Windows... Με win7,ιδια ρολογια με του Spartan βγαζω 13584 gpu score ,ενω με τα Win8 που έχει, βγάζει 14384. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή τα Win8 υποστηρίζουν directX 11.1 ενω το Win7 οχι, και το 3D mark εκμεταλλευεται κανονικά το 11.1 των Win8. Ασχετο σχετικο, ειδα μηδαμινή αύξηση στα fps σε valley και 3D mark με τους τελευταίους drivers τη Nv... Ενα περίεργο θέμα που παρατήρησα ηταν οτι αμα εχω συνδεδεμένο το hdmi που παει στην tv, και ανοιξω το pc, η βασικη οθονη του pc που ειναι με dvi δεν ανοιγει! Wtf? Δινει η καρτα προτεραιοτητα στο Hdmi?? Πως και γιατί?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομιζετε οτι το παρακαναμε με τα benchies? Υπάρχει ειδικο section για να τα συζητάμε ολα αυτα. Παρολα αυτα καποιες παρατηρήσεις για τo 3D Mark/FireStrike Εψαχνα να βρω γιατι εχουμε τοσο διαφορετικο score με τον Σπαρτιατη ενω ειχαμε ιδια ρολογια και τελικά φταιγανε τα... Windows... Με win7,ιδια ρολογια με του Spartan βγαζω 13584 gpu score ,ενω με τα Win8 που έχει, βγάζει 14384. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή τα Win8 υποστηρίζουν directX 11.1 ενω το Win7 οχι, και το 3D mark εκμεταλλευεται κανονικά το 11.1 των Win8. Ασχετο σχετικο, ειδα μηδαμινή αύξηση στα fps σε valley και 3D mark με τους τελευταίους drivers τη Nv... Ενα περίεργο θέμα που παρατήρησα ηταν οτι αμα εχω συνδεδεμένο το hdmi που παει στην tv, και ανοιξω το pc, η βασικη οθονη του pc που ειναι με dvi δεν ανοιγει! Wtf? Δινει η καρτα προτεραιοτητα στο Hdmi?? Πως και γιατί?! Το ιδιο και σε μενα κανει. Τα bios και το load screen τα δινει στο HDMI αλλα μολις ανοιξουνε τα windows αμεσως αναβει η οθονη με το DVI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Α δεν το αφησα μεχρι εκει, λολ τι κουλο.. Δλδ αμα ειχα 5 οθονες, θα μου ανοιγε τa bios και ολα αυτα στην οθόνη που ειναι με το hdmi συνδεδεμένη? Τι χαζομάρα είναι αυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Και η προηγουμενη gtx 770 τα ιδια εκανε οποτε μαλλον ειναι θεμα nVIDIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομιζετε οτι το παρακαναμε με τα benchies? Υπάρχει ειδικο section για να τα συζητάμε ολα αυτα. Αμην.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Για games πειτε πως πανε οι καρτες. Εχετε ηδη μερικοι απο εσας, αλλα οσοι εχετε τις καρτες πειτε και εσεις την γνωμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως μεχρι στιγμης οτι δοκιμασα τρεχουν ολα στα ultra χωρις περιορισμους χαλαροτατα.(shadow of mordor,son of Rome, evil within,dead rising 3,whatch dogs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως μεχρι στιγμης οτι δοκιμασα τρεχουν ολα στα ultra χωρις περιορισμους χαλαροτατα.(shadow of mordor,son of Rome, evil within,dead rising 3,whatch dogs) Ειναι δυνατον να μην τρεχανε στα Ultra με την νεα καρτα των 600 ευρω??? Τα Fps ειναι αυτα που μας ενδιαφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως μεχρι στιγμης οτι δοκιμασα τρεχουν ολα στα ultra χωρις περιορισμους χαλαροτατα.(shadow of mordor,son of Rome, evil within,dead rising 3,whatch dogs) Σε τι fps και αναλυση? Ολες οι ρυθμισεις ειναι τερμα ultra στα παιχνδια αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα