Spartan117 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως που δοκίμασα 4k DSR + 4xSSAA (16k res ουσιαστικά?) στο Tomb Raider "έτρεχε" στα 10 fps, άμα σου αρέσουν τα slideshows κάτι γίνεται Αλλα καλο image quality δεν λέω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως που δοκίμασα 4k DSR + 4xSSAA (16k res ουσιαστικά?) στο Tomb Raider "έτρεχε" στα 10 fps, άμα σου αρέσουν τα slideshows κάτι γίνεται Αλλα καλο image quality δεν λέω Για image grabbing καλό θα'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Aν λειτουργεί σωστά ναι είναι 4*4 και άρα 16x Supersampling. Με εναρκτήρια ανάλυση τα 1920*1080 πας στα 7680*4320 (8k) στο upsampling. Για image grabbing καλό θα'ναι ΄Η για ταξιδάκι νοσταλγίας με κάποιο αρκετά παλιότερο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παιχνίδι σε πολλαπλές οθόνες γίνεται μόνο με 3+ Desktop όμως από 2+ Ευχαριστω φιλε μου.Και απορησα μην κατι δεν κανω σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ΄Η για ταξιδάκι νοσταλγίας με κάποιο αρκετά παλιότερο παιχνίδι. Εκεί μπορεί να χεις θέμα με το UI σε αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εκεί μπορεί να χεις θέμα με το UI σε αρκετά. Τότε το γυρίζεις στο "κλασικό" downsampling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τότε το γυρίζεις στο "κλασικό" downsampling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω προλαβει να κανω τπτ ακομα. αυτο ηταν το 1ο bench και την αφησα και καμια ωρα μηπως ακουσω τπτ , πολυ αθορυβη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μεγειες καλως ηρθες στο club.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ποια υλοποίηση ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Στο μεταξυ εγω που περιμενω την msi ( ακομα ) εχει αναφερθει προβλημα και με εχει βαλει σε σκεψεις. Απο οτι διαβαζω ειστε ολοι με τις gigabyte/asus. Το προβλημα το εχει παραδεχτει η msi και θα δεχτει rma για αυτο. Οταν το διαβασα μου φανηκε γελοιο αλλα δεν ειναι δυνατον να το λενε τοσα ατομα ετσι. Η καρτα εχει ενα sticker πανω της και συγκεκριμενα ειναι κολλημενο καλα πανω στην μια fan, το οποιο και πρεπει να βγαλεις. Το λεει και πανω αλλωστε να το βγαλεις. Η ειρωνεια ειναι οτι ειναι αυτο το αυτοκολλητο ειναι η διαφημιση του συστηματος ψυξης της ( twinfrozr ) και το προβλημα γινεται διοτι το sticker εχει κολληθει με πολυ δυνατη κολλα και οι πιο πολλοι παραδεχτηκαν οτι το τραβηξαν αποτομα για να βγει. Αποτελεσμα, να μην δουλευει η μια φανα της καρτας σε πολλους και να δουλευει η αλλη στο 100%. Υπαρχει και σχετικο videο στο youtube με το προβλημα. Οποιος την περιμενει παιζει να παρει αλλη φουρνια και η msi να εχει αποσυρει το sticker για αυτο τον λογο. Αν το εχει λενε ολοι να το βγαλουμε προσεχτικα. Τι στο καλο βαλανε, super glue; Ακουγεται γελοιο αλλα το εχει πει η ιδια η msi και θεωρησα σωστο να το πω μιας και ειναι αναγνωρισμενο προβλημα απο πολλους οπως και το coil whine, για να ημαστε ετοιμοι και για αυτο οσοι τις περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μου φαίνεται θα τα σκάσω στο e-shop, έχει καταντήσει αηδία το gamer-land, τώρα λένε ότι ο προμηθευτής τους θα έχει παραλαβή 23/10 και αυτοί θα έχουν 30/10 ή 1/11....Ότι να 'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Στο μεταξυ εγω που περιμενω την msi ( ακομα ) εχει αναφερθει προβλημα και με εχει βαλει σε σκεψεις. Απο οτι διαβαζω ειστε ολοι με τις gigabyte/asus. Το προβλημα το εχει παραδεχτει η msi και θα δεχτει rma για αυτο. Οταν το διαβασα μου φανηκε γελοιο αλλα δεν ειναι δυνατον να το λενε τοσα ατομα ετσι. Η καρτα εχει ενα sticker πανω της και συγκεκριμενα ειναι κολλημενο καλα πανω στην μια fan, το οποιο και πρεπει να βγαλεις. Το λεει και πανω αλλωστε να το βγαλεις. Η ειρωνεια ειναι οτι ειναι αυτο το αυτοκολλητο ειναι η διαφημιση του συστηματος ψυξης της ( twinfrozr ) και το προβλημα γινεται διοτι το sticker εχει κολληθει με πολυ δυνατη κολλα και οι πιο πολλοι παραδεχτηκαν οτι το τραβηξαν αποτομα για να βγει. Αποτελεσμα, να μην δουλευει η μια φανα της καρτας σε πολλους και να δουλευει η αλλη στο 100%. Υπαρχει και σχετικο videο στο youtube με το προβλημα. Οποιος την περιμενει παιζει να παρει αλλη φουρνια και η msi να εχει αποσυρει το sticker για αυτο τον λογο. Αν το εχει λενε ολοι να το βγαλουμε προσεχτικα. Τι στο καλο βαλανε, super glue; Ακουγεται γελοιο αλλα το εχει πει η ιδια η msi και θεωρησα σωστο να το πω μιας και ειναι αναγνωρισμενο προβλημα απο πολλους οπως και το coil whine, για να ημαστε ετοιμοι και για αυτο οσοι τις περιμενουμε. Φιλε μου αυτο εχει αναφερθει πολλακις..αν πας πισω σε προηγουμενα σχολια θα δεις οτι το εχουμε θιξει το συγκεκριμενο θεμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω για το καλωσορισμα ^^ Ποια υλοποίηση ειναι? ειναι η gigabyte windforce 3x OC 349 απο hardwareversand. την παραγγελια την εκανα δευτερα, δευτερα απογευμα ειχε γινει checkout παρασκευη πρωι την πηρα στα χερια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πρεπει να ειναι πολυ πισω φιλε μου γιατι την παρακοολουθω την συζητηση. Την εχει κανεις αυτη την υλοποιηση καταρχην; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα