Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει κανεις προβλημα σαν αυτο εδω?λενε και για revision κατι

https://forums.geforce.com/default/topic/777114/gigabyte-gtx-970-phantom-monitor/?offset=10#4323497

εγω δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι εχω μονο HDMI αυτη την στιγμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα καταληξαμε τι γινεται με sli η οχι? επειδη θα ενδιαφερθει αρκετος κοσμος οσον αφορα την επαρκεια των 970 σε διαφορες αναλυσεις και μην μου παραθετε αναλυσεις του τυπου 4κ γιατι καποιοι θα γελανε. εχουμε καιρο ακομα για 4κ. τωρα μιλαμε για 1080 και 1440. και καλο ειναι να λυθει αυτο γιατι μιλαμε πλεον για λεφτα. ειναι μια μονη 970 αρκετη σε 1080 η θα χρειαστει sli? ειναι αρκετη μια μονη σε 1440 η θα πρεπει και αυτος να παει se sli? απλες ερωτησεις ειναι. θα μου πειτε βεβαια ειναι στην ευχερεια του καθε gamer ποσα θα διαθεσει και τι πραγματικα θελει να δει. αλλα πρεπει να παρουμε υποψιν τον μεσο gamer και οχι κατ' αναγκην τον ultra high end και δεν συμμαζευεται.

https://forums.geforce.com/default/topic/777114/gigabyte-gtx-970-phantom-monitor/?offset=10#4323497

Βασικα εγω δεν καταλαβα καλα τι ακριβως λεει για να το δοκιμασω

You can lead a man to knowledge, but you cannot make him think λεει... Ολα ετοιμα στο πιατο. Και στο φιναλε τα δικα του θα πει παλι. Παμε παρακατω.

Σορρυ δεν εχω μονιτορ για να σε βοηθησω με τοσα Hz, και χρησιμοποιω το hdmi 2.0 και το DVI-D που δουλευουν σωστα και ταυτοχρονα δοκιμασμενα αλλα σε 60Hz. Θελει παρακολουθηση ομως το θεμα και ελπιζω να ειναι s/w related και οχι h/w

Δεν ξερω παντως και γω την 980 G1 δεν μπορω να την δοκιμασω διοτι δεν εχω dvi-i και το dvi-d το εχω σε 60hz monitor.

Αλλα γενικος μου βρωμαει λιγο που τοσο γρηγορα υπαρχουν δυο εκδοσεις 1.0 και 1.1

ασχετα απο το προβλημα με τα dvi.

Βασικα δεν ξερω που να δω και τι εκδοση εχω εγω. Το γραφει καπου η απο καποιο προγραμμα?

Για να παιξεις με επέκταση σε 2 οθονες τι ακριβως θελει?

Διοτι μπηκα στις ρυθμισεις διαλεξα τις οθονες και εβλεπα μετα την επιφανεια εργασιας μιση απο την μισ οθονη και μιση απο την αλλη. Αλλα μολις πηγα να δοκιμασω game στην περιπτωση το watch dogs επαιξε μονο η μια και φαινότανε τα γραμματα μικρα λες και ειχε σηκωσει ολη την αναλυση μονη της και πανω κατω εκοβε.

Και σε αρκετές εως πολλές περιπτώσεις overkill,για τώρα.

Bάζεις DSR στα 4k και στα βαριά παιχνίδια απολαμβάνεις spf (seconds per frame). Αμάν πια με τις υπερβολές σας LOL :D

• Like 1

Για να παιξεις με επέκταση σε 2 οθονες τι ακριβως θελει?

Διοτι μπηκα στις ρυθμισεις διαλεξα τις οθονες και εβλεπα μετα την επιφανεια εργασιας μιση απο την μισ οθονη και μιση απο την αλλη. Αλλα μολις πηγα να δοκιμασω game στην περιπτωση το watch dogs επαιξε μονο η μια και φαινότανε τα γραμματα μικρα λες και ειχε σηκωσει ολη την αναλυση μονη της και πανω κατω εκοβε.

Παιχνίδι σε πολλαπλές οθόνες γίνεται μόνο με 3+

Desktop όμως από 2+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...