@crysis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ομως πως εξηγείται οτι μειώνεται με την χρηση? Μηπως ειναι παρηγορια? στρωσιμο θελει σαν την μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 btw γνωρίζει κάποιος αν με τις 970/980 βλέπουμε bios όταν έχουμε συνδεδεμένη την οθόνη με Displayport ή HDMI? μέχρι την σειρά 6xx/7xx πάντως μόνο μέσω DVI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εγω με την 970 και με την 680 μια χαρα μπαινω στα bios μου και το εχω με HDMI,εκτος αν εννοεις κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ίσως να φταίει ότι έχω συνδεμένες 3 οθόνες πάνω στην 670, U2711 (DP)/U2410(DVI)/TV (HDMI) κι ενώ η primary είναι σε DP μέχρι να μπεί σε Windows δείχνει μόνο από την U2410 (DVI) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 στρωσιμο θελει σαν την μηχανηΜακαρι να ειναι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ε με τετοιο τουμπανο απο την evga δε μας χαλαει και λιγος ηλεκτρονικος ηχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ομως πως εξηγείται οτι μειώνεται με την χρηση? Μηπως ειναι παρηγορια? Δεν είναι παρηγοριά.Υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί το φαινόμενο αυτό με τη χρήση.Εγώ τουλάχιστον στις 2 τελευταίες που είχα κατάφερα και το μείωσα.Καταρχάς οι πιο πολλές το εμφανίζουν πιο έντονα όχι απλώς σε περιπτώσεις που δουλεύουν τέρμα, αλλά σε περιπτώσεις που βγάζει πολλά fps αυτό που αναπαράγουν.Δεν ξέρω που οφείλεται, πάντως εγώ τις είχα βάλει στο menu του crysis 3 που έτρεχε με 300fps ξέρω γω και μετά από 2-3 βράδια που τις άφησα να το τρέχουν, έστρωσαν αρκετά. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις ένα fps limiter σε παιχνίδια που είναι ελαφριά και βγάζουν άπειρα fps ούτως ώστε και η κάρτα να μην πιέζεται και να μη σκούζει.Ειδικά αν έχεις και μόνιτορ στα 60hz, δε θα έχει και επιπλέον νόημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη εγω με την dell 2311 που ειναι 60hz ποσο limit πρεπει να βαλω ? 60fps ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι παρηγοριά.Υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί το φαινόμενο αυτό με τη χρήση.Εγώ τουλάχιστον στις 2 τελευταίες που είχα κατάφερα και το μείωσα.Καταρχάς οι πιο πολλές το εμφανίζουν πιο έντονα όχι απλώς σε περιπτώσεις που δουλεύουν τέρμα, αλλά σε περιπτώσεις που βγάζει πολλά fps αυτό που αναπαράγουν.Δεν ξέρω που οφείλεται, πάντως εγώ τις είχα βάλει στο menu του crysis 3 που έτρεχε με 300fps ξέρω γω και μετά από 2-3 βράδια που τις άφησα να το τρέχουν, έστρωσαν αρκετά. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις ένα fps limiter σε παιχνίδια που είναι ελαφριά και βγάζουν άπειρα fps ούτως ώστε και η κάρτα να μην πιέζεται και να μη σκούζει.Ειδικά αν έχεις και μόνιτορ στα 60hz, δε θα έχει και επιπλέον νόημα... Ενα πρόγραμμα που το κανει αυτο ειναι το RivaTuner αν θυμάμαι καλα, οπου επιλέγετε να το βαλετε οταν βαζετε το Msi afterburner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη εγω με την dell 2311 που ειναι 60hz ποσο limit πρεπει να βαλω ? 60fps ? Ας πούμε χοντρικά ότι μπορείς να δεις μέχρι 60fps.Από κει και πάνω όσα επιπλέον και να βγάλει η κάρτα σου δεν τα δείχνει η οθόνη.Ας το βάλεις στα 65-70 ούτως ώστε σε κάποιο στιγμιαίο drop να έχεις μεγαλύτερο περιθώριο πριν αντιληφθείς την πτώση. Ενα πρόγραμμα που το κανει αυτο ειναι το RivaTuner αν θυμάμαι καλα, οπου επιλέγετε να το βαλετε οταν βαζετε το Msi afterburner Εγώ χρησιμοποιώ το dxtory και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Το rivatuner αν θυμάμαι καλά ήταν ασύμβατο τότε που το είχα δοκιμάσει με τις τότε τελευατίες amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα οταν ομως η καρτα δουλευει για βραδια πουσαρισμενη δεν ειναι επικίνδυνο να παθει κατι? Τουλαχιστον το ευτυχως γεγονος ειναι οτι κανενος δεν χαλασε η καρτα απο το coil whine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτή είναι η δουλειά της, δεν παθαίνει τίποτα.Μην κάνεις σαν κάτι γνωστούς μου παλιότερα που μου έλεγαν, πωπω έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και επειδή δούλευε ο επεξεργαστής στο 100% και το έκλεισα μη μου χαλάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτή είναι η δουλειά της, δεν παθαίνει τίποτα.Μην κάνεις σαν κάτι γνωστούς μου παλιότερα που μου έλεγαν, πωπω έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και επειδή δούλευε ο επεξεργαστής στο 100% και το έκλεισα μη μου χαλάσει... Εσενα ακουγονταν πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αρκετά, ναι.Ντάξει, διαφορετικές κάρτες βέβαια, δε μπορώ να ξέρω πόσο βουίζουν οι 900ρες, αλλά εμένα ήταν σε φάση που με το που τις έβαλα και τις άκουσα είπα, καλά ρε φίλε, πήρα 400-450 ευρώ κάρτα και κάνει έτσι;Λαχείο είναι το πώς θα σου κάτσει, δεν έχει σχέση με την ποιότητα της κάρτας ιδιαίτερη, αλλά σε κάθε περίπτωση δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Εμένα και οι 2 ήθελαν το crysis τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εμενα ισα που ακουγεται με το αυτι διπλα στο κουτι και βγαλμενο το πλαινο παραθυρο οταν τρεχει 3d mark αλλα υπαρχει ενα σημειο στο ice storm που ανεβαζει 2000 fps περιπου και εκει την καταλαβαινεις πιο αισθητα αλλα για 5 δευτερολεπτα περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα