Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποια άποψη τελικά για την Gigabyte GTX 970 Windforce?

Ιδια περιπου με την G1 με χαμηλοτερα ρολογια αλλα χωρις backplate, με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται με τετοιο HSF και τετοιο μηκος pcb..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια και εγω ειμαι ετοιμος να παραγγειλω 970 απλα μεχρι τωρα ημουν αναμεσα σε g1 και msi gaming apo χθες ομως κοιταω και αυτη που βαλατε τωρα μολις τι γνωμη εχετε?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500364

ευχατιστω 

Καλησπερα παιδια και εγω ειμαι ετοιμος να παραγγειλω 970 απλα μεχρι τωρα ημουν αναμεσα σε g1 και msi gaming apo χθες ομως κοιταω και αυτη που βαλατε τωρα μολις τι γνωμη εχετε?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500364

ευχατιστω 

Η zotac ειναι λιγο πιο γρηγορη απο την g1 gaming επειδη ο πυρηνας της τρεχει στα 2003 mhz ενω της g1 ειναι στα 1750. Επισης κανει boost 1800 mhz ενω η g1 κανει 1750. Απο την msi εχει ακομα μεγαλυτερη διαφορα καθως η msi τρεχει στα 1400 mhz. Ειναι καλυτερη και απο τις 2. Ειναι ομως και λιγο πιο ακριβη απο τις αλλες 2. Αναλογως εσυ ποσα χρηματα θες να δωσεις αποφασιζεις και ποια θα παρεις.

Η zotac ειναι λιγο πιο γρηγορη απο την g1 gaming επειδη ο πυρηνας της τρεχει στα 2003 mhz ενω της g1 ειναι στα 1750. Επισης κανει boost 1800 mhz ενω η g1 κανει 1750. Απο την msi εχει ακομα μεγαλυτερη διαφορα καθως η msi τρεχει στα 1400 mhz. Ειναι καλυτερη και απο τις 2. Ειναι ομως και λιγο πιο ακριβη απο τις αλλες 2. Αναλογως εσυ ποσα χρηματα θες να δωσεις αποφασιζεις και ποια θα παρεις.

Αναφέρεσαι στις συχνότητες της μνήμης και οχι της gpu γιατί οταν λέμε για πυρήνα συνήθως αναφερόμαστε στην gpu. Απο την άλλη τα 2000 mhz για την zotac και τα 1400 για την msi απο που τα βρήκες ?  

Φτάσατε μέσα σε ένα μήνα τις 132 σελίδες,πιστεύω οτι είναι μια πολύ καλή επίδοση. Αν συνεχείσετε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχετε φτάσει την "Αναβάθμιση κάρτας γραφικών" :P

Εγώ μπερδεύτηκα πλέον δεν ξέρω τι να επιλέξω. Η μία δεν εχει backplate ή αλλη δεν έχει καλό σύστημα ψύξης. :P

H evga acx 2.0 που έχει το eshop στα 379 τι λέει  ? Σαυτην καταλήγω και παραδοσιακά η EVGA έχει καλές υλοποιήσεις.

Στην evga κατέληξα και γω, 1ον γιατί έχουν εκπληκτικό support και 2ον γιατί σε περίπτωση coil whine την αλλάζουν χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή. Καλή μου τύχη.

Αναφέρεσαι στις συχνότητες της μνήμης και οχι της gpu γιατί οταν λέμε για πυρήνα συνήθως αναφερόμαστε στην gpu. Απο την άλλη τα 2000 mhz για την zotac και τα 1400 για την msi απο που τα βρήκες ?  

Φτάσατε μέσα σε ένα μήνα τις 132 σελίδες,πιστεύω οτι είναι μια πολύ καλή επίδοση. Αν συνεχείσετε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχετε φτάσει την "Αναβάθμιση κάρτας γραφικών" :P

Για τον πυρηνα της gpu ελεγα. Στην Zotac ο πυρηνας τρεχει στα 2003 mhz ενω της msi στα 1400 δες τα spec τους.

Wtf?? Ρε Ορο γιατι τα λες περιεργα??

Η Zotac Amp! Extreme ειναι +25mhz core clock απο την G1, και +200mhz στο memory clock.. Αναθεμα αν ολα αυτα τα ++ ειναι 1fps.. Και δεν υπάρχει διαθέσιμη οπως είπαμε..

Review για την Zotac 970 Amp Extreme (θελει μετάφραση)

http://nl.hardware.info/reviews/5643/zotac-geforce-gtx-970-amp!-extreme-edition-review-gtx-970-voor-overklokkers

Παιδια ασχετο λιγο αλλα ψαχνοντας για το φαινομενο coil whine διαβασα τελικα οτι θεωρείται απολυτα φυσιολογικο και συγκεκριμενα εξηγουσανε και διαφορες περιπτωσεις. (Απο βιντεα στο youtube)

Αλλα υπαρχουνε και καρτες που ειναι αθορυβες σε πολυ μικρο ομως ποσοστο.

Οσων αφορα την G1 καποιοι λενε οτι ειναι απο τις λιγες καρτες που χρησιμοποιουνε μεταλλικά Γιαπωνεζικα πηνια που και αυτα βοηθανε στο να ειναι περισσοτερης αντοχης αλλα και πιο αθορυβα.Και παλι ομως οι G1 και σε 980 αλλα και σε 970 ακουγονται.

Πραγματικα εχω ψιλοχαζεψει με το θεμα και ισως καλυτερα να μην το ηξερα οτι υπαρχει γιατι τωρα αν και πολυ ελάχιστο στην δικη μου περιπτωση με τρωει. Και δεν θελω να μπω σε διαδικασια αλλαγης διοτι και σκέφτομαι μηπως η αλλη κανει περισσοτερο αλλα και οτι θα μεινω χωρις υπολογιστη παλι μιας και δεν ειμαι Αθηνα που απο εκει την αγορασα.

Αλλοι λυσανε ή μειωθηκε το θεμε με το whine τους, βαζοντας για ώρες να τρεχει bench οπως το valley... Και οπως ειχα ξανα αναφερει, με το Vsync μειωνεται ο εντονος θόρυβος και με την συχνότερη χρηση της καρτας αυξάνονται οι πιθανότητες να μειωθεί το whine σε ικανοποιητικο βαθμό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...