Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 980 είναι η γρηγορότερη GPU στο πλανήτη αυτή τη στιγμή :)

Τελεια αρα να περιμενουμε λιγο να βγουν οι FTW editions και τα καλυτερα benchmarks για να αρχισουμε σιγα σιγα να  σκεφτομαστε την αγορα :D

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαβαζω διαβαζω διαβαζω και καταληγω οτι καλυτερο τελικα ειναι να περιμενουμε τις FTW εκδοσεις σαν μια καλυ λυση και με καλο budget

Δημοσ.

Το θέμα είναι πότε θα έρθει η ρουφιάνα στην Ευρώπη..

θες  μια βδομαδα? 2 βδομαδες? ενα μηνα? καποια στιγμη θα σκασει. υπομονη θελει...βασικα τοσους μηνες περιμεναμε να βγουν οι 870/880...μετα τις κανανε 970/980. λιγο ακομα υπομονη. θα αξιζει

Δημοσ.

Λοιπόν..Στα φόρουμ της EVGA βλέπω πολλοί ζητάνε GTX 970 με Titan cooler, και είπε ο Jacob(EVGA Admin) πως αν δει μεγάλο ενδιαφέρον θα το κάνουν..Θα φτιάξω ένα thread τώρα και θα γράψω να βγάλουν την 970 FTW στην Ευρώπη όσο πιο γρήγορα μπορούν γιατί πολλοί την περιμένουμε, περιμένω στήριξη :)

• Like 3
Δημοσ.

Αντε ρε παιδια να δουμε τι θα γινει με αυτες τις FTW!

Ηδη εχω τρεναρει το build μου 2 μηνες!

ειμαι χωρις pc απο τον μαιο μονο και μονο για να περιμενω την καινουρια σειρα...δεν μπορω αλλο... εγκωσα :P

Δημοσ.

Λοιπόν σε περίπτωση τα χριστούγεννα δεν έχει έρθει η evga 970 ftw ,ποιά έκδοση να κοιτάξω για την 970?Απο ότι είδα υπάρχουν τις evga η κανονική 970 και μετά η oc(αρκετοί έχουν αυτή παρατηρώ) ,ποιός ο λόγος κάποιος να πάει στην απλή και όχι στην oc απο την στιγμή που είναι λίγο καλύτερη για λίγα χρήματα παραπάνω?

Τέλος διαβάζω για τον https://www.youtube.com/watch?v=JERkKJvcDNM (

EVGA ACX 2.0 ) και είδα πώς η απλή evga 970 στο amazon έχει τον acx 1 .

Δημοσ.

Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι ένα Bios διαφορά έχουν οι EVGA μεταξύ τους οπότε αν καθυστερήσουν πολύ την FTW και "βιάζεσαι' παίρνεις την double bios και πειραματίζεσαι με bios FTW το ερώτημα φυσικά είναι αν είναι έτοιμα τα 'αλάνια" με τα προγράμματα υποστήριξης για γαργάλημα του Maxwell.

Αν φτιάξουν οι συμβατότητες με το osX γιατί μόνο τότε θα πάρω εγώ 970 θα σας βοηθήσω σε αυτό που το έχω ξανακάνει. την 770 απλή την είχα κάνει SC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...