seithan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από Αμερική εάν φέρεις ηλεκτρονικά πληρώνεις Τελωνείο, δεν κερδίζεις τίποτα άσε που μπορεί να σου βγει συν 60%
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από Αμερική εάν φέρεις ηλεκτρονικά πληρώνεις Τελωνείο, δεν κερδίζεις τίποτα άσε που μπορεί να σου βγει συν 60% Ζησε εντονα, μην το δηλωσεις!
seithan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν για καλύτερο πρόγραμμα από το Shadowplay, που μπορείς να κάνεις και alt-tab χωρίς να κρασάρει, είναι το Open Broadcaster Software. Χρησιμοποιεί κανονικά τον NVENC που χρησιμοποιεί και το Shadowplay. http://www.twitch.tv/bliapis
mclein7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από Αμερική εάν φέρεις ηλεκτρονικά πληρώνεις Τελωνείο, δεν κερδίζεις τίποτα άσε που μπορεί να σου βγει συν 60% θα το φέρω με το καράβι, στην τσάντα μου. Η 970 με την 980 βασιζονται στο ιδιο chipset οποτε οτι υποστηριζει η μια υποστηριζει και η αλλη. Η διαφορα τους εγκειται μονο στις επιδοσεις. Για ενα 10-20% βαρια βαρια σε πολυ μεγαλες αναλυσεις, θα χρειαστει να πληρωσεις ενα δυσαναλογα μεγαλυτερο αντιτιμο για μια 980. Βεβαια στο USA μπορει να βρεις μια 980 σε καλος τιμος, αλλα και παλι πιο συμφερουσα αγορα ειναι με λιγα λεφτα παραπανω απο μια 980, 2x970 σε SLI που σε επιδοσεις δεν συγκρινονται με μονες καρτες σε καμια περιπτωση. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα .. θα πάρω μία 970, δε νομίζω πως υπάρχει ανάγκη για κάτι καλύτερο. στο επόμενο ταξίδι, μπορεί να πάρω άλλη μία αν κ εφόσον βγει κάποιο αξιόλογο game !
cocous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ρε παλικαρια πειτε και μενα. Το dsr απο που ενεργοποιειται?απο τον πινακα της nvidia η μεσα απο το παιχνιδι οπως την περιπτωση του son of rome? Εγω με 1080p τι επιλογη πρεπει να διαλεξω?
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ρε παλικαρια πειτε και μενα. Το dsr απο που ενεργοποιειται?απο τον πινακα της nvidia η μεσα απο το παιχνιδι οπως την περιπτωση του son of rome? Εγω με 1080p τι επιλογη πρεπει να διαλεξω? nvidia control panel -> manage 3d settings -> dsr factors Και μια μικρή διόρθωση, το 2560x1440 είναι τελικά x1.78 όχι x1.75
cocous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 nvidia control panel -> manage 3d settings -> dsr factors Και μια μικρή διόρθωση, το 2560x1440 είναι τελικά x1.78 όχι x1.75 Ευχαριστω. Οποτε σε περιπτωσεις που το εχουνε τα παιχνιδια δεν το αγγιζεις.ετσι? Κατι αλλο εγω ποσο πρεπει να βαλω δηλαδη? Και αυτο ενεργοποιείται μονο σε games η ακομα και στην επιφανεια εργασιας? Σορρυ αν ειπα κοτσανα.
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Οποτε σε περιπτωσεις που το εχουνε τα παιχνιδια δεν το αγγιζεις.ετσι? Κατι αλλο εγω ποσο πρεπει να βαλω δηλαδη? Και αυτο ενεργοποιείται μονο σε games η ακομα και στην επιφανεια εργασιας? Σορρυ αν ειπα κοτσανα. Διαλέγεις το ποσο x θες πχ x2 και μέσα στο παιχνίδι εμφανίζεται σαν ανάλυση, δηλαδή το μονο που αλλάζεις είναι η ανάλυση στην προκειμενη περίπτωση 2560 * 1440. πχ
cocous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ξερεις τι γινεται? Στο son of rome διαλεγεις επιλογη dsr μεσα στο παιχνιδι και οταν το εβαλα 2x2 επαθα πλακα με την εικονα. Αλλα εκει δεν ειχε αναλυση να διαλεξεις. Τα αλλα δηλαδη μολις ενεργοποιεις την επιλογη απο το πανελ της nvidia σε βγαζει το παιχνιδι επιπλεον αναλυση? Δηλαδη μπορεις να διαλεξεις μετα και γενικα για την οθονη παραπανω?
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ξερεις τι γινεται? Στο son of rome διαλεγεις επιλογη dsr μεσα στο παιχνιδι και οταν το εβαλα 2x2 επαθα πλακα με την εικονα. Αλλα εκει δεν ειχε αναλυση να διαλεξεις. Τα αλλα δηλαδη μολις ενεργοποιεις την επιλογη απο το πανελ της nvidia σε βγαζει το παιχνιδι επιπλεον αναλυση? Δηλαδη μπορεις να διαλεξεις μετα και γενικα για την οθονη παραπανω? Το παιχνίδι δεν το βλέπει σαν ΑΑ, απλά παραπάνω ανάλυση. Τεχνικά η οθόνη δεν φτάνει στα 2560 * 1440 ή στα 3840 * 2160. Το dsr πρακτικά κάνει την κάρτα να τρέχει στην ανάλυση που διαλέγεις και μετά την κατεβάζει στα μετρα της οθόνης που έχεις. Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ βαρύ οποτε χρησιμοποίησε το σε games που τρέχουν στα 100 + fps χωρίς DSR. Παράδειγμα το Alien Isolation, στα 1080p τρέχει στα 190+ fps οποτε έχω περιθώριο να ανεβάσω το DSR για να έχω μια καλύτερη εικόνα μιας και δεν επιβαρύνει τις επιδόσεις σε σημείο που να μου χαλάει την εμπειρία.
cocous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παντως αξιζει φιλε. Στο son of rome οταν το εβαλα 2x2 με ολα στο full και x16 το antialising επαθα πλακα με το αποτελεσμα και ετρεχε πολυ καλα. Αλκα εννοειται χωρις vsync διοτι με αυτο μου εριχνε το fps σε uplayabe κατασταση.
naruto14 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για τις συγκεκριμένη έκδοση της Gigabyte τι έχετε ακούσει? Το cooler που εχει βαλει ειναι καλο? Πολυ καλη τιμη για 970 με τα ελληνικα δεδομενα. http://www.mrcheap.gr/pc-parts/graphics-cards/gigabyte-vga-gv-n970wf3oc-4gd-4096mb-gddr5-gv-n970wf3oc-4gd.html
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι η ίδια κάρτα με την G1, χαμηλότερα clocks και διαφορετική ψήκτρα. Πάντως όντως καλή τιμή.
naruto14 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι η ίδια κάρτα με την G1, χαμηλότερα clocks και διαφορετική ψήκτρα. Πάντως όντως καλή τιμή. Ναι το ξέρω. Απλά είναι αρκετά καλή τιμή για gtx 970 και έχει και τις ίδιες συχνότητες με Asus και MSI. Γενικώς την βρίσκω πολύ καλή vfm. Αν κάποιος έχει βρει review για να δούμε θερμοκρασίες και θόρυβο ας ποστάρει. Εγώ που έψαξα δεν βρήκα κάτι.
EddieObscurant Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 αν θελετε γράφετε και τι power limit (10%, 20%) έχουν οι διαφορες εκδοσεις καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στο o/c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα