Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από όσο ξέρω, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ούτε εγώ. Ίσα ίσα που από τότε που πήρα κάρτα με shadowplay (μία GTX 760), δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Η επιβάρυνση του shadowplay στο gameplay (!) είναι ασήμαντη σε σχέση με το πόσο επιβαρύνει το fraps, όπως λες κι εσύ που ακόμα κι αν είχε κάποιο αρνητικό (που δε βρίσκω), πάλι το shadowplay θα χρησιμοποιούσα. Τώρα σε μια GTX 780 με πιο γρήγορο σκληρό, μου φαίνεται μηδαμινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1080p native 1440p DSR (x1.75) Χωρίς οποιοδήποτε ΑΑ και οι δυο καθαρά και μονο DSR. Post ΑΑ + DSR είναι πιθανότατα μια καλή λύση για ποιότητα εικόνας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ω ρε φίλε γιατί ξύνεις πληγές τώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα ρωτήσω άλλη μια για αυτούς που είχαν Nvidia κάρτες και στην προηγουμενη γενιά. Υπάρχει κάποιο αρνητικό του να χρησιμοποιώ shadowplay αντί για fraps; Η διαφορα στις επιδόσεις και ποιότητα του capture είναι πολύ καλύτερα από την μεριά του shadowplay. Έχει κάποιο αρνητικό που πρέπει να ξέρω; Oχι ειναι παρα πολυ καλη η υλοποιηση του shadowplay και χρησιμοποιει πολυ λιγους πορους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εμεος θέλουμε να χρησιμοποιείσουμε τον codec της nvidia για capturing. Το shadowplay είναι ακόμη απαραδεκτο. Κοίτα τον αντίστοιχο opensource και θα με θυμηθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια εκ των 970 ή 980. Το μόνο παιχνίδι που θα ασχοληθώ σοβαρά είναι το GTA V, όταν & αν βγει. Επίσης, μπορεί να παίξω κανένα διπλό στο NBA 2K15 κ τέλος, το the evil within όταν χωρίσω. Επειδή έτσι κι αλλιώς θα αλλάξω κάρτα γραφικών, θα ήθελα την άποψή σας. Η αγορά θα γίνει από Αμερική, οπότε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα φυσικό/ιντερνετικό θα ήθελα να το μάθω και γιατί όχι να το προτιμήσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος codec καλυτερος απο H264 σε προγραμμα που θα κανει καλυτερα την δουλεια (open source capture προγραμμα μπορει δεν αμφιβαλλω). Δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια γιατι με βολεψε αφανταστα το shadowplay, το οποιο μου αρεσει και για την παραμετροποιηση του και το OSD του.. Εχω γραψει αρκετα videos σε 4k αναλυση και σε 2560x1440 για συγκριση μεταξυ τους, δοκιμαζοντας διαφορες μορφες AA με τις καινουργιες gpu και με εχει βολεψει αφανταστα τι να σου πω, πολυ καλη δουλεια.. Μου αρεσει που μπορεις να επιλεξεις custom bitrate επισης, αναλογα την περισταση, και που εχει την βλακειουλα του shadowtime, ετσι ωστε ακομη και να μην εχεις επιλεξει να γραψεις κατι, εαν συμβει κατι που θα ηθελες να γραψεις να μπορεις να το κανεις, οπως στις κονσολες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το the evil within όταν χωρίσω. Καλύτερα πάρε την 970 μιας και όπως λες δεν θα παίξεις παρα πολλά παιχνίδια, για το GTA V πρέπει να σου είναι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια εκ των 970 ή 980. Το μόνο παιχνίδι που θα ασχοληθώ σοβαρά είναι το GTA V, όταν & αν βγει. Επίσης, μπορεί να παίξω κανένα διπλό στο NBA 2K15 κ τέλος, το the evil within όταν χωρίσω. Επειδή έτσι κι αλλιώς θα αλλάξω κάρτα γραφικών, θα ήθελα την άποψή σας. Η αγορά θα γίνει από Αμερική, οπότε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα φυσικό/ιντερνετικό θα ήθελα να το μάθω και γιατί όχι να το προτιμήσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Dafuq?? Αμα ειναι να χωρισεις αστο m8!! Just kiddin.. Δεν μας ειπες ομως.. Τι αναλυσεις παιζεις και ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα σου. Αν και απο τις αναγκες σου, νομιζω οτι μια 970, μην σου πω πιο κατω γιατι φανταζομαι οτι θες κατι απο την νεα σειρα αφου αγοραζεις, θα σε καλυψει απολυτα. Ειδικα Αμερικη θα βρεις μια χαρα τιμες, πηγαινε εκει και θα το διαπιστωσεις.. Newegg,BestBuy,Gamestop,Amazon ενα σωρο εχει που δεν θυμαμαι τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Dafuq?? Αμα ειναι να χωρισεις αστο m8!! Just kiddin.. Δεν μας ειπες ομως.. Τι αναλυσεις παιζεις και ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα σου. Αν και απο τις αναγκες σου, νομιζω οτι μια 970, μην σου πω πιο κατω γιατι φανταζομαι οτι θες κατι απο την νεα σειρα αφου αγοραζεις, θα σε καλυψει απολυτα. Ειδικα Αμερικη θα βρεις μια χαρα τιμες, πηγαινε εκει και θα το διαπιστωσεις.. Newegg,BestBuy,Gamestop,Amazon ενα σωρο εχει που δεν θυμαμαι τωρα.. Φαντάζομαι δεν τρως κάθε μέρα φασόλια αλλά ούτε κ παστίτσιο, σωστά ;;; σωστάάάάάά !!!! 1080p ανάλυση. i7 3770s ο επεξεργαστής. ουσιαστικά θα παίξω στο pc-εργαλείο του σπιτιού. Λέω να αγοράσω ότι πιο τελευταίο μπορώ, μιας κ θα βρίσκομαι αμερική σε πολύ λίγο οπότε και θα το πάρω/φέρω χωρίς απατεωνίστικες φορολογήσεις κλπ + θέλω κάτι που να κρατήσει 2-3 χρόνια με βάση το πόσο παίζω απ'το 2012 έως σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν αγοράζεις και άλλες 10 για τα παιδιά που ψάχνουν εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Φαντάζομαι δεν τρως κάθε μέρα φασόλια αλλά ούτε κ παστίτσιο, σωστά ;;; σωστάάάάάά !!!! 1080p ανάλυση. i7 3770s ο επεξεργαστής. ουσιαστικά θα παίξω στο pc-εργαλείο του σπιτιού. Λέω να αγοράσω ότι πιο τελευταίο μπορώ, μιας κ θα βρίσκομαι αμερική σε πολύ λίγο οπότε και θα το πάρω/φέρω χωρίς απατεωνίστικες φορολογήσεις κλπ + θέλω κάτι που να κρατήσει 2-3 χρόνια με βάση το πόσο παίζω απ'το 2012 έως σήμερα. Χαχαχα μ'αρεσεις.. Ναι καλα θα κανεις να την παρεις οχι μονο επειδη σου δινει και πολυ καλη αποδοση/τιμη σαν καρτα, αλλα και γιατι σου παρεχει HDMI 2.0 αν το χρειαστεις και εχει παρα πολυ καλη καταναλωση και συνεπαγομενα και πολυ καλη αποδοση/watt. Επισης παρεχει ολο το instruction set για DX11 και ειναι απο οτι λενε τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του εναντιου DX12 ready.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ναι καλα θα κανεις να την παρεις οχι μονο επειδη σου δινει και πολυ καλη αποδοση/τιμη σαν καρτα, αλλα και γιατι σου παρεχει HDMI 2.0 αν το χρειαστεις και εχει παρα πολυ καλη καταναλωση και συνεπαγομενα και πολυ καλη αποδοση/watt. Επισης παρεχει ολο το instruction set για DX11 και ειναι απο οτι λενε τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του εναντιου DX12 ready.. Hdmi 2 είναι καλύτερο από mini-dp ? γιατί νομίζω πως με το 2ο είναι συνδεδεμένο τώρα το σύστημα. αυτό με το dx11, dx12...πρέπει να με ανησυχεί/ενδιαφέρει ; μήπως η 980 είναι καλύτερη περίπτωση που αποκλείεται να μην είναι dx12 compatible ? Δεν αγοράζεις και άλλες 10 για τα παιδιά που ψάχνουν εδώ αν δεν με είχαν στήσει 2 την περασμένη φορά, θα το έκανα ευχαρίστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Hdmi 2 είναι καλύτερο από mini-dp ? γιατί νομίζω πως με το 2ο είναι συνδεδεμένο τώρα το σύστημα. αυτό με το dx11, dx12...πρέπει να με ανησυχεί/ενδιαφέρει ; μήπως η 980 είναι καλύτερη περίπτωση που αποκλείεται να μην είναι dx12 compatible ? αν δεν με είχαν στήσει 2 την περασμένη φορά, θα το έκανα ευχαρίστως. Οχι απλα θα ειναι χρησιμο να το χρησιμοποιησεις αν θες να το συνδεσεις με μια 4k TV ας πουμε ή οτιδηποτε θα υποστηριζει το τοσο κοινοτυπο αυτο προτυπο στο μελλον ειδικα. DP/miniDP δυσκολα σε TV αυτο ειναι για συνδεση με μονιτορ κυριως. Η 970 με την 980 βασιζονται στο ιδιο chipset οποτε οτι υποστηριζει η μια υποστηριζει και η αλλη. Η διαφορα τους εγκειται μονο στις επιδοσεις. Για ενα 10-20% βαρια βαρια σε πολυ μεγαλες αναλυσεις, θα χρειαστει να πληρωσεις ενα δυσαναλογα μεγαλυτερο αντιτιμο για μια 980. Βεβαια στο USA μπορει να βρεις μια 980 σε καλος τιμος, αλλα και παλι πιο συμφερουσα αγορα ειναι με λιγα λεφτα παραπανω απο μια 980, 2x970 σε SLI που σε επιδοσεις δεν συγκρινονται με μονες καρτες σε καμια περιπτωση. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα