tolisrx8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 παιδια με το coil whine εννοειται το σφυριγματακι που ακουγεται απο την καρτα,μονο οταν στην οθονη εμφανιζονται 3000 frames+? Δεν νομιζω να υπαρχει καρτα που οταν τρεχει χιλιαδες frames να μην το κανει εστω και ελαχιστα... παντως η asus υπο αλλες συνθηκες δεν ακουγεται καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 υπαρχουν παιδια που αγοραζουν την 970-980 και μας ενημερωνουν για το ποσο και εαν εχει coil whine. προσωπικα το τι λεει ο sebekos μου ειναι αδιαφορο και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το μεγαλοποιει χωρις να εχει καρτα στα χερια του?! το να απαξιεις την γνωμη του καθενος ειναι καλυτερο δηλαδη οπως κανεις εσυ τωρα? τι παει να πει μου ειναι αδιαφορο.αν σου ειναι αδιαφορο μην το σχολιαζεις καν. ο καθενας εχει την αποψη του, ας ειναι και ***ακια. και τελος δεν μεγαλοποιει τιποτα. εκφραζει ενα σημαντικο (για αλλους ειναι και για αλλους οχι) προβλημα οπως το coil whine. και δεν σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να εχεις ενα προιον στα χερια σου για να εκφρασεις ενα προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 μεγαλοποιει λογω,οτι στις τελευταιες σελιδες διαβαζω γιαυτο το πραγμα σεντονια. και με συγχωρεις,αλλα η γνωμη χρηστων που εχουν στην κατοχη τους την καρτα,μετραει περισσοτερο (για μενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 υπαρχουν παιδια που αγοραζουν την 970-980 και μας ενημερωνουν για το ποσο και εαν εχει coil whine. προσωπικα το τι λεει ο sebekos μου ειναι αδιαφορο και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το μεγαλοποιει χωρις να εχει καρτα στα χερια του?! Η τελευταία του συμμετοχή έδειξε ποιός ήταν ο ουσιαστικός σκοπός του. Τώρα που δέσαμε τα σκυλιά μπορούμε να επιστρέψουμε στο θέμα, χωρίς το coil whine να είναι taboo σαν φαινόμενο αλλά χωρίς τα παιδιάστικα τρολλαρίσματα του κάθε πικραμένου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Διαβάζοντας το θέμα άρχισα να ακούω coil whine παντού Το έχω λυμένο το πρόβλημα αυτό. Με τη βλάβη που προκάλεσα στα αυτιά μου από δυνατή μουσική, απέκτησα μόνιμο coil whine και ησύχασα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το DSR είναι πολύ ωραίο για παιχνίδια που μπορείς να το τρέξεις άνετα. Πχ το Alien Isolation τρέχει locked 60fps με DSR στα 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το DSR είναι πολύ ωραίο για παιχνίδια που μπορείς να το τρέξεις άνετα. Πχ το Alien Isolation τρέχει locked 60fps με DSR στα 1440p. Σε ποιά ρύθμιση το DSR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σε ποιά ρύθμιση το DSR; x1.75 απο 1080p αλλιώς βγάζει κάτι περίεργες αναλύσεις, επίσης 15% smoothness. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 x1.75 απο 1080p αλλιώς βγάζει κάτι περίεργες αναλύσεις, επίσης 15% smoothness. Δηλαδή 3325 * 1890; Aν το πας x2.0 με 33% smoothness πως πάνε οι επιδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή 3325 * 1890; Aν το πας x2.0 με 33% smoothness πως πάνε οι επιδόσεις; Όχι x1.75 από 1080p είναι 2560 * 1440. Εγώ έχω 1080p monitor όχι 1440p (καθαρά και μονο για να μην αλλάζω κάρτες γραφικών κάθε τρεις και λίγο, ακόμα φοιτητής είμαι και πληρώνω ότι παίρνω ). Στα 200% είναι 2715 * 1527 και η διαφορα είναι περίπου στα 5-6 fps. Στα 1440p χωρίς vsync τρέχει στα 70-110 fps ενώ στα 1527p τρέχει στα 65-100~ περίπου. Πάλι για locked 60 fps φαίνεται με dsr στα 200%, το smoothness δεν το άλλαξα όμως αν και ακούω ότι στο 33% είναι αρκετό και θολώνει το text οποτε όλοι το κατεβάζουν στα 15-20%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όχι x1.75 από 1080p είναι 2560 * 1440. Εγώ έχω 1080p monitor όχι 1440p (καθαρά και μονο για να μην αλλάζω κάρτες γραφικών κάθε τρεις και λίγο, ακόμα φοιτητής είμαι και πληρώνω ότι παίρνω ). Στα 200% είναι 2715 * 1527 και η διαφορα είναι περίπου στα 5-6 fps. Στα 1440p χωρίς vsync τρέχει στα 70-110 fps ενώ στα 1527p τρέχει στα 65-100~ περίπου. Πάλι για locked 60 fps φαίνεται με dsr στα 200%, το smoothness δεν το άλλαξα όμως αν και ακούω ότι στο 33% είναι αρκετό και θολώνει το text οποτε όλοι το κατεβάζουν στα 15-20%. Α πολλαπλασιάζει επί 0.75 και όχι 1.75 ε μα λέω και εγώ. Επόμενο είναι τότε να μην σου κάνει ιδιαίτερη διαφορά στις επιδόσεις. To smoothness λογικά για τόσο λίγο upsampling είναι καλό στα 15%. Το 33% είναι συνήθως αν ανεβάσεις στα 4k αν και προσωπικά δεν έχω καταλάβει την εμμονή τους με τα διάφορα θολο-φίλτρα που έχουν βγάλει κατά καιρούς. Quincunx ο πρώτος πανάρχαιος πρωτοπόρος (μπλιαχ...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το DSR το διαλεγεις απο τις ρυθμισεις στον πινακα της nvidia? εμενα ξεκιναει απο 1.78 η μεσα απο το παιχνιδι οπως ας πουμε εχει το son of rome? Παντως παιδια εχω παθει πλακα με την 980. Ολα στα τερματα χωρις ορια και παει brillandy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το μονο ξινό, το DSR δεν τρέχει με custom res, εγώ δηλαδή που είχα το monitor στα 72hz πρέπει να το κατεβάσω στα 60hz για να έχω dsr, σημαντικές διαφορες δεν βλέπω σε μη 24 fps source όπως ταινίες οποτε μάλλον θα το κρατήσω στα 60 hz προσωρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τους είχα στείλει mail στο gamer-land γιατί δεν έχουν ημερομηνία κλπ και μου απάντησαν: Καλημέρα σας,Δυστυχώς ο δικός μας προμηθευτής δεν έχει ημερομηνία.Δεν νομίζω να πιστεύετε πως υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να μην θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Προς Θεού.Περιμένουμε πως και πως ειδοποίηση από τον προμηθευτή μας για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι κάρτες, για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους σας.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα ρωτήσω άλλη μια για αυτούς που είχαν Nvidia κάρτες και στην προηγουμενη γενιά. Υπάρχει κάποιο αρνητικό του να χρησιμοποιώ shadowplay αντί για fraps; Η διαφορα στις επιδόσεις και ποιότητα του capture είναι πολύ καλύτερα από την μεριά του shadowplay. Έχει κάποιο αρνητικό που πρέπει να ξέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα