Sarandis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Διαβάζοντας το θέμα άρχισα να ακούω coil whine παντού 4
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Διαβάζοντας το θέμα άρχισα να ακούω coil whine παντού Γιαγια τι κανεις εκει παιζεις στο PC γιατι ακουω coil whine! Οχι παιδι μου εκλασα.. 1
sebekos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όλο το φόρουμ απεφάνθει.Αθώο το coil whine.Οπότε μην ξαναδώ κανέναν να αγοράζει καρτούλα και να μας λέει για coil whine.Τσιρίζει κύριε; Αλλαξέ την!Σιγοτσιρίζει; enjoy,it!ο φάκελος coil whine κλείνει οριστικώς!Υ.Γ.:Θερμή παράκλιση προς τους διαχειριστές,να σβήνουν από εδώ και πέρα τα σχόλιαπου αναφέρονται στο coil whine
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όλο το φόρουμ απεφάνθει. Αθώο το coil whine. Οπότε μην ξαναδώ κανέναν να αγοράζει καρτούλα και να μας λέει για coil whine. Τσιρίζει κύριε; Αλλαξέ την! Σιγοτσιρίζει; enjoy,it! ο φάκελος coil whine κλείνει οριστικώς! Υ.Γ.:Θερμή παράκλιση προς τους διαχειριστές,να σβήνουν από εδώ και πέρα τα σχόλια που αναφέρονται στο coil whine Kαμία τέτοια νήξη δεν έγινε ούτε φτάσαμε ποτέ σε αυτό το συμπέρασμα. ΔΕΝ θα υποκαταστήσεις ωστόσο τον συντονισμό ούτε κατά διάνοια γιατί απαγορεύεται βάση όρων χρήσης ή πιο απλά δεν θα μας υποδείξεις πως να συντονίσουμε ή να διαχειριστούμε το forum. Δεν θα πω ότι έχεις άδικο κατά βάση μέχρι τώρα, αλλά ο τόνος σου δίνει λαβές για εμπριστικές απαντήσεις πράγμα που δεν ευλογεί κανένα δημόσιο forum. Με άλλα λόγια σεβαστές ΟΛΕΣ οι απόψεις αλλά όχι ο τρόπος που τις μεταφέρεις. ΄Οποιος δε ΔΕΝ είναι σε θέση να διάγει μια πολιτισμένη συζήτηση, δεν έχει θέση εδώ. 2
lelos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ήρθε και μένα πριν λίγο η 970 g1 λίγο που έπαιξα 1500core χωρίς κανένα πρόβλημα
tolisrx8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μολις τοποθετησα την asus strix 970. Απο επιδοσεις λιγο πιο κατω απο τις 660 ti sli,οπως υπολογιζα ενα μειον 10%(σε valley bench,crysis 3,tomb raider),εκτος απο το metro 2033 redux οπου η 970 εχει τα ιδια αποτελεσματα με τις 660 ti sli. Παντως μελλοντικα οταν παω σε 27αρι 1440P monitor,θα μπει και μια δευτερη για sli 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Tι γινεται ρε γαμωτο, μονο την asus βρισκεις ευκολα εδω. Μιλησα με δυο καταστηματα και μεχρι την Δευτερα θα την εχουν. Στα 380 ειναι, αρα πολυ καλα. Το κακο ειναι οτι δεν ενδιαφερει εμενα αυτη η υλοποιηση. Οποιος ψαχνει την καρτα και του αρεσουν οι asus, τωρα ειναι η ευκαιρια που εχουν κομματια διαθεσιμα.
sebekos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 κύριε διαχειστά είπα να συμμεριστώ την άποψη των έμπειρωναν μιλήσω για το μεγάλο φιάσκο των gtx970 κάποιοι έμπειροι θα μου λένε ο,τι δεν ξέρω τι λέω και ο,τιείμαι άσχετος.Συμφωνώ, είμαι άσχετος,αλλά αυτό δεν αλλάζει το μέχρι στιγμής φιάσκο.Πηγαίνετε στο google και πληκτρολογήστε gtx970 coil whine και δείτε τι γίνεται.Θεωρείται φυσιολογικό το γεγονός ο,τι όλοι (εσωτερικό και εξωτερικό) μιλάνε για coil whine τουλάχιστον στις 970; (καιοι 980 έχουν και αυτές θεματάκι)Πως λοιπόν ένα έμπειρο άτομο με χρόνια στο αντικείμενο καθησυχάζει τον κόσμο,λέγοντας ο,τι το coil whine βρίσκεταιστις περισσότερες High-end κάρτες;θα μου πείτε μια γνώμη είπε.Πολύ σωστά.Έλα όμως που στο φόρουμ μπορεί να θεωρείται αξιόπιστο άτομο,οπότε από κάποιους θα θεωρείται γνώστης και μέχρι ενόςσημείου αυθεντίαΟπότε,αφού το είπε ο τάδε,έτσι θα είναι.Δεν έχω τίποτα με κανένα,ούτε έχω διάθεση να το παίξω ξερόλας.αλλά αν ακους τον άλλο ελαφρα τη καρδία να σου λέει,"έλα μωρε,λίγο τσιριγματάκι είναι,enjoy,it!"ενω όλο το διαδίκτυο να παραπονιέται για το coil whine,εσύ πως συμπεριφέρεσαι;βάζεις μια ένσταση μπας και προλάβεις μερικούς μην κάνουν το λάθος και την πατήσουν ή τους αφήνειςνα γευτούν το τσιριγματάκι;κατά την αποψή μου το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει.οπότε αυτό το γεγονός μου δίνει το δικαίωμα μέχρι στιγμής να μιλώ για φιάσκο.πολύ θα χαρώ,οποιος έχει επιχειρήματα να μου αποδείξει το αντίθετο
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως με την G1 που έχω δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα με coil whine. Έχω άλλο θέμα, το GPU boost κάνει ότι του κατεβει, ανεβοκατεβάζει clocks και τάσεις με αποτέλεσμα άμα είμαι με oc να κρασάρει και μου έχει σπάσει τα νεύρα, το GPU boost ίσως είναι η χειρότερη πατέντα σε κάρτες γραφικών τα τελευταία 3 χρονια για τους power users. Με βλέπω να βάζω modded bios με το που βγει για να το απενεργοποιήσω.
sebekos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 The same here, I bought asus strix 970 and have coil whine, I replaced with second and I have again coil whine.I take the money back. I read that others brands have coil whine with series 970.I also heard that other brand cards with GTX970 does that too i guess its going to be the problem with new Maxwell chipshttp://rog.asus.com/forum/showthread.php?52609-Strix-GTX-970-coil-whine&s=317c6447f5e27671a1a556472bbca8c5&p=443929#post443929Maxwell chips; λες; Εγώ πάντως με την G1 που έχω δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα με coil whine. Έχω άλλο θέμα, το GPU boost κάνει ότι του κατεβει, ανεβοκατεβάζει clocks και τάσεις με αποτέλεσμα άμα είμαι με oc να κρασάρει και μου έχει σπάσει τα νεύρα, το GPU boost ίσως είναι η χειρότερη πατέντα σε κάρτες γραφικών τα τελευταία 3 χρονια για τους power users. Με βλέπω να βάζω modded bios με το που βγει για να το απενεργοποιήσω. δεν βλέπουμε το θέμα συγκεκριμένα,αλλά ως γενικό σύνολο.εξετάζουμε σε ποσοστό επι τοις 100.Δεν είπαμε ο,τι 100% όλες έχουν πρόβλημα.Αλλά λέμε οτι το ποσοστό των προβληματικών είναισε τέτοιο βαθμό που μας ξυνίζει και μας βάζει σε σκέψεις οτι κάτι δεν πάει καλά.
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 κύριε διαχειστά είπα να συμμεριστώ την άποψη των έμπειρων αν μιλήσω για το μεγάλο φιάσκο των gtx970 κάποιοι έμπειροι θα μου λένε ο,τι δεν ξέρω τι λέω και ο,τι είμαι άσχετος. Συμφωνώ, είμαι άσχετος,αλλά αυτό δεν αλλάζει το μέχρι στιγμής φιάσκο. Πηγαίνετε στο google και πληκτρολογήστε gtx970 coil whine και δείτε τι γίνεται. Θεωρείται φυσιολογικό το γεγονός ο,τι όλοι (εσωτερικό και εξωτερικό) μιλάνε για coil whine τουλάχιστον στις 970; (και οι 980 έχουν και αυτές θεματάκι) Πως λοιπόν ένα έμπειρο άτομο με χρόνια στο αντικείμενο καθησυχάζει τον κόσμο,λέγοντας ο,τι το coil whine βρίσκεται στις περισσότερες High-end κάρτες; θα μου πείτε μια γνώμη είπε.Πολύ σωστά. Έλα όμως που στο φόρουμ μπορεί να θεωρείται αξιόπιστο άτομο,οπότε από κάποιους θα θεωρείται γνώστης και μέχρι ενός σημείου αυθεντία Οπότε,αφού το είπε ο τάδε,έτσι θα είναι. Δεν έχω τίποτα με κανένα,ούτε έχω διάθεση να το παίξω ξερόλας. αλλά αν ακους τον άλλο ελαφρα τη καρδία να σου λέει,"έλα μωρε,λίγο τσιριγματάκι είναι,enjoy,it!" ενω όλο το διαδίκτυο να παραπονιέται για το coil whine,εσύ πως συμπεριφέρεσαι; βάζεις μια ένσταση μπας και προλάβεις μερικούς μην κάνουν το λάθος και την πατήσουν ή τους αφήνεις να γευτούν το τσιριγματάκι; κατά την αποψή μου το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει. οπότε αυτό το γεγονός μου δίνει το δικαίωμα μέχρι στιγμής να μιλώ για φιάσκο. πολύ θα χαρώ,οποιος έχει επιχειρήματα να μου αποδείξει το αντίθετο Αν δεν έπιασες το νόημα της προηγούμενης προειδοποίησης: υποστηρίζω και συμμερίζομαι την άποψή σου αλλά όχι τον τρόπο που την εκφέρεις. Δεν προσπαθώ να φημώσω κανένα απλά δεν μου αρέσει το αλλόκοτο λογοτεχνικό στυλάκι του σαρκασμού σου. Και αν δεν το κόψεις θα υποστείς τις συνέπειες όχι για τη γνώμη σου αλλά για το ότι δεν είσαι στο σαλονάκι σου να λες ότι σου κατέβει όπως σου κατέβει. Και τέρμα η συζήτηση εδώ. Για το coil whine ή οτιδήποτε σχετικό με τις GeForce 900 η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη. 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 http://www.overclock.net/t/1519016/gtx-980-oc-vs-gtx-970-oc-4k-benchmarks 970 sli vs 980 sli στις ίδιες συχνότητες OC σε 4k ανάλυση για οποιον ενδιαφέρεται.
Prospector8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για καποιο άγνωστο λόγο, το eshop έφερε μια βδομάδα νωρίτερα καποιες 970 G1 που ειχε απο παραγγελίες. Λολ γουτουφου? Αυριο θα μπει μια 970 στο πισι μου, yar!
agligoros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 υπαρχουν παιδια που αγοραζουν την 970-980 και μας ενημερωνουν για το ποσο και εαν εχει coil whine. προσωπικα το τι λεει ο sebekos μου ειναι αδιαφορο και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το μεγαλοποιει χωρις να εχει καρτα στα χερια του?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα