d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 η συγκεκριμενη φωτο π δειχνεις παταει μια χαρα σε σχεση με το acx 1.0 που δν πατουσε καθολου, υπαρχει αλλη μια με το acx 1.0 που δεν παταει το ενα heatsink Ετσι ακριβως. Προσωπικα βλεπω ενα σωρο μυνηματα για το coil whine, και κανεις δεν ενδιαφερθηκε για αυτο το θεμα. Βεβαια θα μου πεις ποσοι θα παρουν την EVGA με το ΑCX 1.0, αλλα προσωπικα το θεωρω πολυ πιο σοβαρο θεμα για να ανησυχει καποιος απο το σφυριγμα των πηνιων.. ΄Οποιος θέλει αθόρυβο σύστημα να πάρει ένα όλα ενσωματωμένα σύστημα και ας είναι για χρήση γραφείου μόνο. Δυστυχώς δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Εάν έχετε τόσο ευαίσθητα αυτιά και ακόμα περισσότερα λεφτά για πέταμα ηχομονώστε το κουτί σας και χρησιμοποιήστε όπου δυνατόν υδρόψυξη. Είπαμε καλή η συζήτησή σας αλλά επειδή μερικές συμμετοχές είναι στα όρια μην με κάνετε να επέμβω. Nuff said μιστερ μοδερειτορ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι εχουμε γινει ξαφνικα ολοι πολυ σχολαστικοι και κανουμε πως ξεχασαμε τις παλιες καρτες γραφικων με τις τραγικες ψυκτρες/fans που εκαναν σαν ηλεκτρικες σκουπες. Καταλαβαινω οτι για 400 ευρω που δινουμε ( μηνιατικο ειναι πλεον, κακα τα ψεματα ) θα επρεπε να μην το κανουν ουτε αυτο, αλλα αν δεν επηρρεαζει οντως την λειτουγικοτητα και την διαρκεια ζωης της καρτας, δεν υπαρχει λογος να γινομαστε υπερβολικοι και ας το τελειωσουμε εδω το θεμα με το coil whine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και παλιότερα δίναμε 400€ και 600€, και παραπάνω ίσως, και όντως έκαναν σαν ηλεκτρικές σκούπες, αλλά δε μιλούσαμε. Λειτουργική να είναι, και από εκεί και πέρα, μην το ψειρίζουμε ιδιαίτερα με coil whine, εκτός κι αν είναι απλά ανυπόφορη η κατάσταση ακόμα και για εκείνον που έχει μεγάλες αν(τ)οχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλα ναι αν την ακους και με τα ακουστικα πχ, rma οχι τωρα..χτες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ΄Οποιος θέλει αθόρυβο σύστημα να πάρει ένα όλα ενσωματωμένα σύστημα και ας είναι για χρήση γραφείου μόνο. Δυστυχώς δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Εάν έχετε τόσο ευαίσθητα αυτιά και ακόμα περισσότερα λεφτά για πέταμα ηχομονώστε το κουτί σας και χρησιμοποιήστε όπου δυνατόν υδρόψυξη. Είπαμε καλή η συζήτησή σας αλλά επειδή μερικές συμμετοχές είναι στα όρια μην με κάνετε να επέμβω. Στο χωριό μου λέμε "έκανε την τρίχα τριχιά" Έχει όλο το δικαίωμα ο όποιος αγοραστής αλλά ρε παιδιά, μας ζαλίσατε, έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 sorry αν ειναι off-topic....το 750w τροφοδοτικο μου θα ειναι κομπλε? (thermaltake toughpower 80+ gold με προβληματιζει η μαρκα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Eιδικα για την 9x σειρα εισαι υπερκομπλε αφου και η καταναλωση ειναι πλεον λιγοτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Eιδικα για την 9x σειρα εισαι υπερκομπλε αφου και η καταναλωση ειναι πλεον λιγοτερη. αμα μου κανει κανα ξαφνικο κλεισιμο καμια μερα θα παω για κανα evga που τα εχω πολυ σε εκτιμηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν ειναι καλης ποιοτητας το psu εισαι υπερκομπλε σ λεω. Μιλαμε για μια gpu εξαλλου. Εισαι ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eladrion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν ειναι καλης ποιοτητας το psu εισαι υπερκομπλε σ λεω. Μιλαμε για μια gpu εξαλλου. Εισαι ανετα. 80+ gold λεει αλλα οσο καιρο τωρα ασχολουμε και διαβαζω καταλαβα οτι μπορει 80+ gold απο κακη εταιρια μπορει να ειναι θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Gold και κακή εταιρεία, κάπως δύσκολο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 80+ gold λεει αλλα οσο καιρο τωρα ασχολουμε και διαβαζω καταλαβα οτι μπορει 80+ gold απο κακη εταιρια μπορει να ειναι θεμα Η σειρα toughpower της thermaltake ειναι πολυ καλη, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Εγω δυο 7950 o/ced του εχω πανω και δεν παιρνει χαμπαρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και οπως ειπα, οι καινουριες εχουν χαμηλοτερη καταναλωση σε Watt, αρα πλεον και 2 να βαλεις, αφου ειναι καλης ποιοτητας το psu, δεν θα εχεις prob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως ανεφερα το coil whine που ακουσα στον υπολογιστη μου Site: post γιατι δεν ηξερα απο τι προερχεται και επισης δεν ηξερα αν επηρεαζει την καρτα λειτουργικα πχ να χαλασει πιο γρηγορα κτλ,ευχαριστω για ολες τις απαντησεις που διαβασα,εβγαλα το συμπερασμα οτι πρεπει να παω να λιωσω στο gaming :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ε μα τωρα πηγαινε και λιωστη Ζηλευω απιστευτα αυτη την στιγμη, εχω games εγκατεστημενα στο pc και δεν μπορω να τα παιξω γιατι περιμενω να φερουν καμια 970 σε καποιο καταστημα. Δεν κινειται τιποτα ρε γαμωτο σε λογικες τιμες εδω, αλλα και εξω δυστυχως εχει πεσει πιστολι στις τιμες προς τα πανω. (εχω αναφερει πιο πανω ποια θελω και δεν παω για αλλη υλοποιηση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα