Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα τραγικοι. Τους πηρα τηλ επιτηδες στο μεταξυ και τους τα εχωσα για τον λογο αυτο. Υποστηριξαν οτι γινεται αυτοματα απο το συστημα τους και πως αν δουμε να πεφτει η τιμη εστω και ευρω, να τους παρω τηλ και να μου την κατεβασουν στη πιο χαμηλη τιμη που θς εχει βαλει το συστημα τους.

δεν ήταν μόνο οι 970.

Το ίδιο έκαναν και για τις μητρικές 2011-3 και τις ddr4.

ανέβασαν 15-20 ευρω σε όλες τις μητρικές και μετά τις ξαναέβαλαν στις παλιές τιμές

Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν;

Ο,τι η αγορά των υπολογιστών είναι χρηματιστήριο;

Το συστημά τους είναι online συνδεδεμένο με τις μεγάλες αγορές

των υπολογιστών στον κόσμο και καθορίζουν τις τιμές τους σύμφωνα με τις παγκόσμιες τιμές;

από αυτό που έζησα κατάλαβα ο,τι το συστηματάκι (παγκόσμιο και πολύ περισσότερο το εγχώριο)

περιμένουν τα κοροιδάκια στην γωνία να αισχροκερδίσουν.

ΌΧΙ κύριοι.Περίμενα 6 μηνάκια για να βγεί το 2011-3 για να πάω σε καινούργιο pc.

Θα κάνω λιγάκι υπομονή ακόμη για να αγοράσω την 970 και τα υπόλοιπα σε λογικές τιμές.

Υ.Γ.: Αν δείτε την g1 στις 24 Οκτωβρίου στο e-shop με τιμή 435 ευρώ μην εκπλαγείτε

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την Asus Strix.

rhjon7.jpg

24vp5pd.jpg

1yjte8.jpg

nntesm.jpg

Η κάρτα είναι αθόρυβη. Ένας ελαφρύς θόρυβος ακούστηκε στα benchmarks έχοντας κολλήσει το αυτί στο πάνω μέρος του κουτιού που είναι διάτρητο (ίσως να είναι οι ανεμιστήρες γιατί ακούγεται σαν μηχανικός όχι ηλεκτρονικός θόρυβος).

• Like 6
Δημοσ.

Μεγιες μεγιες καλοριζικη και καλοδουλευτη.

Και εμενα αν κατεβασω στροφες απο ανεμηστηρες και βαλω το αυτι μου διπλα στο κουτι οταν τρεχω 3d mark καποιες ψορες ακουγεται αλλα ειναι ελαχιστο οποτε δεν πειραζει.

Αλλα θελω μια απαντηση απο τα πιο εμπειρα παιδια εδω μεσα. Αυτο που κανει το λεγομενο coil whine υπαρχει περιπτωση να αυξηθει? Η να στρωσει?

Δημοσ.

Αφου είχες τα λεφτά γιατί δεν πήρες την 970 όταν ήταν σε λογικές τιμές;

Τότε δεν τα είχα... Την προηγούμενη βδομάδα τα πήρα. Τελικά οι τιμές συνεχώς ανεβαίνουν αντί για να κατέβουν. Να αγοράσω όσο προλαβαίνω από gamerland? Πότε περίπου λέτε να πέσουν σε λογικά επίπεδα?

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την Asus Strix.

rhjon7.jpg

24vp5pd.jpg

1yjte8.jpg

nntesm.jpg

Η κάρτα είναι αθόρυβη. Ένας ελαφρύς θόρυβος ακούστηκε στα benchmarks έχοντας κολλήσει το αυτί στο πάνω μέρος του κουτιού που είναι διάτρητο (ίσως να είναι οι ανεμιστήρες γιατί ακούγεται σαν μηχανικός όχι ηλεκτρονικός θόρυβος).

Μεγειες! Εχουμε και το ιδιο πληκτρολογιο.. Short of.. Εχω το trigger Z

Δημοσ.

Δυστυχώς στο gamer-land δεν ξέρουν πότε θα έχουν παραλαβή..Την παραγγελία προσωπικά δεν θα την ακυρώσω αφού ούτε αλλού την έχουν διαθέσιμη σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Αλλα θελω μια απαντηση απο τα πιο εμπειρα παιδια εδω μεσα. Αυτο που κανει το λεγομενο coil whine υπαρχει περιπτωση να αυξηθει? Η να στρωσει?

Το πιό πιθανό από όλα είναι το coil whine να μείνει ακριβώς στα ίδια πλαίσια για όλη τη διάρκεια που θα έχεις την κάρτα.

Εφόσον δεν το ακούς σε κανονικές συνθήκες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μήν ξαναασχοληθείς μαζί του, να το ξεχάσεις τελείως και να απολαύσεις την κάρτα σου. B)

Δημοσ.
Καλημέρα σας,

Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας και προς το παρόν δεν υπάρχει νέα ημερομηνία παραλαβής. Αναμένουμε νέα ενημέρωση από τον προμηθευτή μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ωραία πράγματα ε......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιό πιθανό από όλα είναι το coil whine να μείνει ακριβώς στα ίδια πλαίσια για όλη τη διάρκεια που θα έχεις την κάρτα.

Εφόσον δεν το ακούς σε κανονικές συνθήκες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μήν ξαναασχοληθείς μαζί του, να το ξεχάσεις τελείως και να απολαύσεις την κάρτα σου. B)

Οκ ευχαριστω και απο την στιγμη που θελει να βαλεις αυτι για να το ακουσεις και δεν το κανει παντα, τοτε δεν αξιζει διοτι μπορει η αλλη λεμε να κανει και περισσοτερο. Γιατι απο τι διαβαζω ολες οι καρτες σε αυτην την κατηγορια κανουν αλλα το ποσο ακουγονται ειναι το θεμα.

Ετσι? Η κανω λαθος?

Επεξ/σία από cocous
Δημοσ.

Δυστυχώς στο gamer-land δεν ξέρουν πότε θα έχουν παραλαβή..Την παραγγελία προσωπικά δεν θα την ακυρώσω αφού ούτε αλλού την έχουν διαθέσιμη σε καλή τιμή.

Εγω επειδη εχω μεινει χωρις καρτα, μου την εχει σβουρηξει, σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να παω να την παρω απο το eshop, να δωσω τα 30 ευρω παραπανω και να παει να.. Το gamerland εχει πολυ καλες τιμες αλλα οταν δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν και δεν σου δινουν εστω μια ημερομηνια, υπαρχει θεμα. Δεν μου αρεσει να περιμενω στο αοριστο ετσι.. Εχουμε πηξει και στο game αυτον τον μηνα και απλα δεν γινεται να μενω, τωρα που υπαρχει ελευθερος χρονος ακομα, χωρις να παιζω κατι. Επιασα το ps4, τερματισα 2 games απο προχτες, αρα μας τελειωσε και αυτο.

Δημοσ.

Τους το ειπα χυμα στο eshop οτι την εχω παραγγειλει και απο αλλου και οποιος την φερει πρωτος. Αλλα αν την εχει φερει το gamerland και μου γλιτωσει το 30ευρω, τοτε τους την ακυρωνω στο eshop. Διπλο ταμπλο, αλλιως δεν γινεται. Θα επαιρνα και σε αλλα καταστηματα , αλλα δεν εχουν την msi που ενδιαφερομαι.

Δημοσ.

Θα δείξει, παραλαβή το e-shop λέει 24 Οκτωβρίου, μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Λες να παίζει διαφορετικο revision?

Γιατι ας πουμε εγω την 980 την πηρα απο msystems ενω το eshop θα την φερει 24 του μηνος.

Επισης πλεον και το msystems αφου τελειωσαν τα κομματια λεει νεα παραλαβη

την ιδια ημερομηνια.

Πως τις βρηκανε νωρίτερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...