Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Metaksas, αν θυμάμαι καλά σου είχαν πει ότι τέλος αυτής της εβδομάδας θα την έχεις.

Το εγραψα και παραπανω οτι μιλησα μαζι τους, και δεν μου ανεφερε τιποτα για παραλαβη και οτι ειναι αγνωστο ποτε θα ερθουν. Ετσι του ειπε ο προμηθευτης..

Εσύ δεν πρόλαβες ούτε τη δεύτερη φουρνιά που έρχεται αυτές τις μέρες, γι' αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Metaksas, αν θυμάμαι καλά σου είχαν πει ότι τέλος αυτής της εβδομάδας θα την έχεις.

Εσύ δεν πρόλαβες ούτε τη δεύτερη φουρνιά που έρχεται αυτές τις μέρες, γι' αυτό.

Το θεμα ειναι, ερχεται φουρνια οντως? Γιατι δεν νομιζω να φερνει λιγες λιγες. Μου το ειπε, οτι γινεται πανικος, και δεν μου εδωσε καμια ημερομηνια.

Επισης μου ειπε οτι οταν εχει 15 παραγγελιες, φροντιζει να εχει 115 ετοιμες. Κατα λεξη. Για αυτο λεω, μηπως για την συγκεκριμενη, εισπραξουμε ομαδικως μπαλες για την ωρα.

Μιλαγα 15 λεπτα με τον ανθρωπο, δεν θα μου το ελεγε, αν ειχε προσφατα παραλαβη? Ακομα και αν αυτο δεν με εξυπηρετουσε καπως

Αυτά έχουν γράψει από 9/10:

Καλησπέρα σας,

Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας αλλά θα είναι έως τις 15/10 όπως μας ενημέρωσαν.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε.

Eπισης ηθελα να ρωτησω, τι παιζει με το καταστημα αυτο και τα email.. Δεν μου εστειλε τιποτα στο mail μου στην εγγραφη μου και οταν εκανα αγορα, πραγμα περιεργο. Δεν εχω κανει λαθος το mail μου, το τριπλοτσεκαρα, γιατι ανθρωποι ημαστε..

Eπισης ηθελα να ρωτησω, τι παιζει με το καταστημα αυτο και τα email.. Δεν μου εστειλε τιποτα στο mail μου στην εγγραφη μου και οταν εκανα αγορα, πραγμα περιεργο. Δεν εχω κανει λαθος το mail μου, το τριπλοτσεκαρα, γιατι ανθρωποι ημαστε..

πρεπει να ειναι ''πολιτικη'' του καταστηματος να μην στελνει mail. δεν εξηγειται αλλιως. κι εγω οταν εκανα την εγγραφη αλλα και την παραγγελια δεν παρελαβα κανενα mail. ουτε mail ενεργοποιησης και καλα του λογαριασμου αλλα ουτε και για επιτυχης καταχωρηση της παραγγελιας.

Tι να πω, αναγκαστικα θα περιμενω, γιατι δεν επιθυμω να σκασω το 430 του eshop ή του you για την Gigabyte που εχουν ευκαιρη.

Και σε καταστηματα στο εξωτερικο που τσεκαρω, δεν υπαρχουν αποθεματα, τις εχουν εξαφανισει. Λογικο.

εμενα μ ειπαν κατα λεξη στο μηνυμα παραλαβη θα εχω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα οταν εκανα την παραγγελια, δηλαδη αυτην την εβδομαδα αν παει παρασκευη και δν την εχω, απλα ακυρωνω με την απαντηση οτι δν τηρησαν αυτα που μ ειπαν... 

E μα ναι. Τωρα να ξεφυγεις απο τα 380 για την 970, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αν εισαι ανυπομονος απο την αλλη, τα σκας. 

Καλημέρα σας,

Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας και προς το παρόν δεν υπάρχει νέα ημερομηνία παραλαβής. Αναμένουμε νέα ενημέρωση από τον προμηθευτή μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σε μενα αυτο λεει για την ωρα. Μηνα + υπολογιζω αν ειμαι ατυχος.

Το DSR επι την ευκαρια, το δοκιμασε κανεις με την 970/980 σε κανενα game ή κατι αλλο? Βλεπω κατι βιντεο τωρα και μια χαρα φαινεται να κανει δουλεια, και με καλες θερμοκρασιες στην gpu. Το loss εννοειται πως δεν εινα αμελητεο απο οτι διαβαζω και δεν ειναι μικροτερο απο 15-20 frames. Λογικο βεβαια.

Θα ακολουθήσει σύντομα υποστήριξη και για Kepler. Μπορεί κάποιος μέσω διορθωμένων inf αρχείων στους οδηγούς να το ενεργοποιήσει ήδη: http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/News/DSR-Kepler-Fermi-inf-Mod-Anleitung-1138661/

Το DSR δεν είναι τίποτε άλλο από μια εναλλακτική λύση να ενεργοποιήσεις supersampling. Το αποτέλεσμα και η πτώση των επιδόσεων είναι πάντα ανάλογες με του supersampling. Λίγο το φίλτρο που προσθέτουν στο downsampling θέλει προσαρμογή ανάλογα με τα γούστα του καθένα και αυτό είναι συνήθως όλο.

Και σε Fermi δουλεύει με τους Notebook 344.24(Με Modded inf εννοείται).

Πήρα τηλέφωνο, ματσούκια η δουλειά..Δεν έχουν κανένα νέο από τον προμηθευτή τους, θα στείλει mail λέει τώρα και μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξέρουν τι και πως..

Από Ελλάδα να φανταστώ δεν έχουμε επιλογές άλλες ε..Εκτός και αν είναι να σκάσουμε 430 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...