Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα coil whine εκανε και σε μενα αλλα οταν ετρεξα 3d mark και μονο για λιγα δευτερολεπτα και για να το ακουσω επρεπε να σταματησω τους ανεμιστηρες του κουτιου.

Ισα ισα που ακουστηκε ομως. Στην ουσια ανυπαρκτο. Τωρα κατι αλλο. Στο 3d mark δυο φορες κάποια στιγμη μου κολλησε πριν φορτωσει και εδειχνε μαυρη οθονη και αναγκαστηκα με task manager να κανω επανεκκίνηση.

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Εχει τυχει σε αλλον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την έκανες καθόλου overclock; Εμενα μου έβγαζε μαύρη οθόνη μονο στα unstable oc.

Οχι καθολου απλα μετα απενεργοποιησα το avast και το team viewer και ετρεξε κανονικα. Σκορ εβγαλε 9587.

Αλλα εχθες που την ετρεξα παλι δεν ειχε κανει κατι

Οσον αφορα τις θερμοκρασίες πανω απο 55 βαθμους δεν πηγε.

Την μαυρη οθονη την εβγαλε στο benchmark με την γκομενα που πεφτει απο ψηλα. Sky divers μου φαίνεται λεγεται?

Παντως μπορει να ειναι συμπτωση για το team viewer αλλα οποιος προσπαθουσε να τρεξει το dead rising 3 με το team viewer να τρεχει το παιχνιδι crashαριζε και ξεκινούσε στα 3/4 της οθονης.

Eπειδή χρειάστηκε να σβήσω κάμποσες "επαναστατικές" συμμετοχές που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα ή οποιαδήποτε συζήτηση εδώ, καλό θα κάνουν μερικοί να ΜΗΝ φροντίσουν να εισπράξουν καθ΄όλα "τετριμμένα" ban.

Περιορίστε όσο μπορείτε τα OT/spam.

Το DSR επι την ευκαρια, το δοκιμασε κανεις με την 970/980 σε κανενα game ή κατι αλλο? Βλεπω κατι βιντεο τωρα και μια χαρα φαινεται να κανει δουλεια, και με καλες θερμοκρασιες στην gpu. Το loss εννοειται πως δεν εινα αμελητεο απο οτι διαβαζω και δεν ειναι μικροτερο απο 15-20 frames. Λογικο βεβαια.

Mιλησα με 2/3 καταστηματα για να βρω την 970 της msi, μονο ενα την φερνει στην Ελλαδα, οπου και το ανεφερα πιο πανω ποιο ειναι. Αφου μιλησα με τον ανθρωπο 15 λεπτα, με πληροφορησε οτι ουτε ο προμηθευτης του ξερει ποτε θα ερθουν στην Ελλαδα οι συγκεκριμενες καρτες. Γινεται πανικος απο παραγγελιες απο οτι ειπε και δεν το περιμενε αυτο. Υπευθυνοι ημαστε ολοι μας εδω στο φορουμ απο οτι φαινεται. :P

Την παρειγγειλα την καρτα αλλα με βλεπω ενα μηνα+ να ειμαι με τα integrated graphics του i7, γιατι αν σου λεει το καταστημα οτι δεν ξερει, ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Ωρα να πιασω ξανα την κονσολα που εχει πλεον μοκετα απο πανω,  απο την σκονη.

Παιδια αυτο με το crashαρισμα στο 3d mark ειναι κατι που πρεπει να ανησυχώ?

Με φαγε το αγχος τωρα.

έχε ανοιχτό το overlay του MSI Afterburner και κάνε enable στο OSD

Core Speed, Core Voltage, Core Usage για αρχή και τρέξτο μερικές φορές παρακολουθώντας τι γίνεται. Ήσουν κλοκαρισμένος ή στοκ στην κάρτα; Να κάνεις πάντα restart το PC όταν κρεμάσουν οι driver της κάρτας γιατί έχω παρατηρήσει αστάθεια μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.

To coil whine πέρα από ενοχλητικό σημαίνει κάτι άλλο; Είναι δηλαδή δείγμα ότι μπορεί να σου μείνει η κάρτα στα χέρια;

Γιατί βλέπω ότι αρκετός κόσμος διαμαρτύρεται αλλά στα περισσότερα βίντεο στο YouTube βλέπω δεν είναι τόσο έντονο και ενοχλητικό όσο πίστευα.

Σκέφτομαι την 970 κι εγώ και βλέπω ότι σε MSI, EVGA και ASUS εμφανίζεται.

Είχαμε κάνα νέο από gamer-land ; Στο δικό μου order status λέει αναμονή παραλαβής αλλά έως 15/10, άρα λογικά σήμερα θα 'χουν παραλαβή.

Είχαμε κάνα νέο από gamer-land ; Στο δικό μου order status λέει αναμονή παραλαβής αλλά έως 15/10, άρα λογικά σήμερα θα 'χουν παραλαβή.

και εμενα θα ξανακοιταξω πιο μεσημερακι να δω αν εχει αλλαξει κατι

Το εγραψα και παραπανω οτι μιλησα μαζι τους, και δεν μου ανεφερε τιποτα για παραλαβη και οτι ειναι αγνωστο ποτε θα ερθουν. Ετσι του ειπε ο προμηθευτης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...