Ailuros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Οταν ενας κωδικας ειναι ιδιαιτερα "κυριλατος" αυτο γινεται. Κατι που το Watch Dogs ειναι πιο "cpu-intensive" (επιτηδες ή οχι) κατι που το AFR ειναι σε εμβρυικο σταδιο ακομα (οπως σωστοτατα τονιζει παντοτε ο Ailuros), ολα αυτα μαζι συνθετουν ενα κακο scaling εξ' ορισμου. Οταν τονιζα (εγω και τοσοι αλλοι) την σημασια και δυναμη των gpu-bound games γινομαστε γραφικοι, amd fans ή οτι αλλο. Ή ακουμε πως επειδη η πλειοψηφια των παιχνιδιων δεν ειναι gpu-bound εξ' ολοκληρου, μελλοντικα αυτο δεν θα αλλαξει... (μπορει να εχει απαντηθει ηδη, δεν προλαβα να φτασω ως την τελευταια σελιδα, και συγγνωμη για το offtopic). Υπάρχει διέξοδος ακόμα και μέσω Mantle ή DX12 ή οποιοδήποτε άλλο low level API αν θέλουν και θέλει και στοιχίζει και λιγότερο χρόνο και κόπο στους δημιουργούς το mGPU εκεί από ότι με AFR. Aν κανείς σας νομίζει ότι οι ISV απλά γράφουν κώδικα και δουλεύει αυτόματα με AFR είναι τραγικά γελασμένος. Δεν είναι σε εμβρυικό στάδιο το AFR απλά είναι μια απλή και φθηνή λύση που βασίζεται εξ΄ολοκλήρου σε λογισμικό και με αυτό είστε πάντα στο έλεος κάθε δημιουργού αν έχει πράγματι το χρόνο και το μεράκι να ματώσει τα δάχτυλά του (χωρίς τις περισσότερες φορές να πληρωθεί για αυτό) για να κάνει το AFR να δουλέψει. 1
TEOKOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έβαλα χθες την asus 970 και η κάρτα είχε coil whine, την πήγα πίσω για αντικατάσταση. Στο internet διάβαζα ότι αρκετοί έχουν coil whine στην σειρά 970 ασχέτως υλοποίησης. Όσοι έχετε πάρει την 970 έχετε παρατηρήσει coil whine? Ελαφρύ coil whine είχε και η gygabyte g1 σε ορισμένα παιχνίδια. Με vsync όμως σταμάταγε. Την έδωσα σε φίλο που γνώριζε το πρόβλημα. Δεν ξανά παίρνω αν οι τιμές δεν γίνουν φυσιολογικές και ξεκαθαρίσουν τα διάφορα προβλήματα που έχουν 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά τσουχτερές είναι οι τιμές και της AMD πλέον στις GPU, απλά η απληστία τους δεν έχει φτάσει στα επίπεδα της Nvidia ακόμα.Η GTX970 αποτελεί εξαίρεση και ευχάριστη έκπληξη.
@crysis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά τσουχτερές είναι οι τιμές και της AMD πλέον στις GPU, απλά η απληστία τους δεν έχει φτάσει στα επίπεδα της Nvidia ακόμα.Η GTX970 αποτελεί εξαίρεση και ευχάριστη έκπληξη. ετσι οπως ανεβαινουν οι τιμες χλωμο το κοβω 1
seithan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η EVGA σταματάει την παραγωγή των reference coolers. Όσοι προλάβετε, προλάβατε.
cocous Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Οσο αφορα το coil whine εγω με την 980 g1 δεν εχω ακουσει κάτι. Αν εκανε κατι δεν θα το ακουγα? Πιο πολυ ακουγονται τα fans του κουτιου παρα η καρτα. Αυτην ειναι αθορυβη η εκτος αν κρύβεται πισω απο τα αλλα.
seithan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Οσο αφορα το coil whine εγω με την 980 g1 δεν εχω ακουσει κάτι. Αν εκανε κατι δεν θα το ακουγα? Πιο πολυ ακουγονται τα fans του κουτιου παρα η καρτα. Αυτην ειναι αθορυβη η εκτος αν κρύβεται πισω απο τα αλλα. Λογικά θα το άκουγες. Αναρωτιέμαι εάν γίνεται SLI 980 με 970 μέσω Modαρισμένων οδηγών, αφού είναι το ίδιο μοντέλο.
dsp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδες η Asus απο θορυβο ειναι σαν να μην εχεις βαλει στο pc καρτα γραφικων , ακομα και οταν δουλεουν οι ανεμιστηρες που το τεσταρα σε 3d mark και shadow of mordor παλι δεν ακουγεται τιποτα. Στο 3d mark στο performance η 680 μου εβγαζε 9000 και η asus 970 11714. Στο shadow of mordor ολα ultra και παει νερακι με max temp 69c 3
panther_512 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Οσο αφορα το coil whine εγω με την 980 g1 δεν εχω ακουσει κάτι. Αν εκανε κατι δεν θα το ακουγα? Πιο πολυ ακουγονται τα fans του κουτιου παρα η καρτα. Αυτην ειναι αθορυβη η εκτος αν κρύβεται πισω απο τα αλλα. coil whine, με την αυστηρή έννοια του όρου, κάνουν σε κάποιο βαθμό όλες οι high-end κάρτες. Σε υψηλό frametate ακούγεται σαν οξύ σφύριγμα, όπως έκαναν οι CRT τηλεοράσεις. Σε χαμηλό framerate ακούγεται σαν τίκς. Το πρόβλημα είναι όταν ο θόρυβος αυτός είναι τόσο έντονος ώστε να σε ενοχλεί. 1
seithan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μπορείτε να ποστάρετε τα details από τα hardware Ids της 970? Θα τα βρείτε στο Device Manager.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Coil whine νομίζω όλες οι performance κάρτες έχουν στα 1000+FPS, ας πούμε στα 3Dmark, θα ακούς ένα πολύ μικρό σφύριγμα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Coil whine νομίζω όλες οι performance κάρτες έχουν στα 1000+FPS, ας πούμε στα 3Dmark, θα ακούς ένα πολύ μικρό σφύριγμα. Οπως και συνηθως κατα το ποσταρισμα του Η/Y για δεκατα δευτερολεπτου (αν δεν οφειλεται στο τροφοδοτικο)
Alex21121988 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Θα φυγει σημερα παραγγελια για την msi gtx 970 χωρις πολλα πολλα 1
Alex21121988 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Gamerland απο οτι φαινεται. Δεν την βρισκω αλλου σε καλυτερη τιμη. Θα δουμε βεβαια και ποσο θα χρειαστει να περιμενω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα