Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο

www.aerocool.us/pgs/pgs-b/x3white.htm

Ευχαριστω

Να σε ρωτήσω λίγο,το κουτί λέει πως δέχεται κάρτες μέχρι 310mm ενώ η κάρτα αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 316,μήπως είναι πιο μικρή από οτι λένε?Ρωτάω γιατί το δικό μου δέχεται μέχρι 316 με το κλουβί των δίσκων και δεν θέλω να το βγάλω γιατί έχω πολλούς σκληρούς.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω λίγο,το κουτί λέει πως δέχεται κάρτες μέχρι 310mm ενώ η κάρτα αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 316,μήπως είναι πιο μικρή από οτι λένε?Ρωτάω γιατί το δικό μου δέχεται μέχρι 316 με το κλουβί των δίσκων και δεν θέλω να το βγάλω γιατί έχω πολλούς σκληρούς.

Κοιτα μαλλον μετρανε την καρτα απο το λαμακι που προεξεχει πισω γιαυτο. Οπως ειδες χωραει και περισσεύει ;)

Καλοριζικη φιλε μου και απο εμενα(εξισου πολυ ομορφο και το κουτι σου)Αν δεν σου κανει κοπος για πες μας και τα specs σου. :)

Ευχαριστω πολυ

FX 8350

G SKILL 2400 DDR3 16GB

750 CORSAIR 80 PLUS

120 KINGSTON SSD

ASHROK EXTREME 3 FX990

Για ψυξη εχω την TRUE BLACK 120(THERMALRIGHT) με 2 ανεμιστηρες (PUSH-PULL)

ξεχασα κατι?

Δεν θυμαμαι κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ όμορφη! Άντε καλορίζικη και από μένα! :-)

Ευχαριστω σε ολους.

Παντως τα σπαει η καρτα.

ολα full εννοειται και τα fps στα υψη.

Δοκιμασα το shadow of mordor προς το παρων σε 1080 με ultra pack ολα ultra με v-sync 100 max - 23 min - average 67

και χωρις v-sync παει average 100+

Πολυ δυναμη για single card. Χωρις oc ολα μαμα οπως ερχεται.

Απο θερμοκρασιες παιζοντας Watch Dogs με ολα ultra πανω απο 55 βαθμους δεν εφτασε.

Δημοσ.

EVGA SC

post-227308-0-87791600-1413299635_thumb.png

1440p

post-227308-0-85404300-1413299689_thumb.png

1080p

post-227308-0-81616500-1413299769_thumb.png

Θερμοκρασία μέχρι 77c σε test table

Απολύτως αθόρυβη περισσότερο και από την 770 δηλαδή ενα

ανεπαίσθητο σφυριγματακι στο full ισα να καταλαβαίνεις ότι έχεις κάρτα κ δεν πας με την ενσωματωμένη. :P :lol:

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστω σε ολους.

Παντως τα σπαει η καρτα.

ολα full εννοειται και τα fps στα υψη.

Δοκιμασα το shadow of mordor προς το παρων σε 1080 με ultra pack ολα ultra με v-sync 100 max - 23 min - average 67

και χωρις v-sync παει average 100+

Πολυ δυναμη για single card. Χωρις oc ολα μαμα οπως ερχεται.

Απο θερμοκρασιες παιζοντας Watch Dogs με ολα ultra πανω απο 55 βαθμους δεν εφτασε.

Το V-sync το ενεργοποιείς από το παιχνίδι ή από το panel της nvidia; Κανονικά έπρεπε να έχεις 60fps μέγιστο με ενεργοποιημένο το V-sync  

Δημοσ.

Πωπω, σαν ζεστά ψωμάκια φεύγουν οι 970..Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι δεν περίμεναν να δουν 329$ τιμή και μόλις είδαν, είπαν εδώ είμαστε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...