Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.game-debate.com/news/?news=14684&graphics=GeForce%20GTX%20980%204GB&title=Swedish%20Overclock%20Elmore%20Sets%20Two%20World%20Record%20Benchmarks%20On%20A%20GeForce%20GTX%20980

Nvidia’s latest flagship card has proven itself yet again as a worthy upgrade for keen overclockers, the GM204 Maxwell-powered GPU is capable of some serious overclocks, but none before have quite been on this scale. Elmor managed to get the GeForce GTX 980 overclocked all the way to a massive 2202 MHz from a stock speed of 1178 MHz, achieving a single-GPU 3DMark Fire Strike Extreme score of 9568, around 100 more than the previous record set by renowned overclocker K|ngp|n.

Ελπίζω να διαβάσατε για τον Σουηδό 'Θεο' έτσι;;; :Ο
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ξερω οτι λενε απο ενδιαφέρον.

Απλα αν πηγαινα και σε τροφοδοτικο τωρα ηθελα 1000αρικο και δεν με επαιρνε.

Το 750 αρι που εχω δεν το εχω εμπιστοσυνη για 2 970 g1 και θελω μονο αυτην με ολα αυτα που εχω ακουσει.

Αλλα ρε παιδιά που την βρηκε αυτος τοσο νωρις? Πιστευω να ειναι οκ.

Για ότι δεν υπάρχει ζήτηση υπάρχει διαθεσιμότητα. Τις 980 τις βρίσκεις άνετα, τις 970 πρέπει να ψάξεις. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές 980 σε back order.

Για ότι δεν υπάρχει ζήτηση υπάρχει διαθεσιμότητα. Τις 980 τις βρίσκεις άνετα, τις 970 πρέπει να ψάξεις. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές 980 σε back order.

Απλά είναι το μοναδικό μαγαζί πού την έχει. Ολα τα αλλα λενε τελος του μήνα περίπου

Απλά είναι το μοναδικό μαγαζί πού την έχει. Ολα τα αλλα λενε τελος του μήνα περίπου

Την Παρασκευή είχε 5. Ρώτησε με πως το ξέρω ;)

1537core/4015vram χωρίς artifacts.

• Like 1

Την Παρασκευή είχε 5. Ρώτησε με πως το ξέρω ;)

1537core/4015vram χωρίς artifacts.

Τώρα πρεπει να χει κανα δυο ακομα.

Και επειδή ειμαι περίεργος... Πως το ξερεις? :)

Πάντως έχω πάθει πλακα πως η κάρτα στέκεται στους < 65 βαθμούς με peaks στα 67 μονο μετά από καμια ώρα Battlefield 4. Είναι με διαφορα η πιο ήσυχη κάρτα που είχα ποτε + η πιο "κρύα". Είναι ίσως η καλύτερη κάρτα γραφικών που είχα ποτε σαν συνολικό πακέτο(performance/temps/oc/τιμή/βαβούρα) και πέρασαν από τους υπολογιστές μου οι εξής: Voodoo3, Nvidia Geforce 4, fx5600, 6600gt, 8600gt, 8800gt, 260 sp216, 6950, 7970 και τώρα 970 οπότε έχω μια x εμπειρία με καρτες γραφικών :P

Δηλαδή πάμε για gamerland πριν ανέβουν και εκεί οι τιμές?

αν παραγγειλουμε απο gamer-land αν εχουμε θεμα με τη καρτα την στελνουμε εκει η μπορουμε κατευθειαν στην αντιπροσοπια?

Απ' το vision studio εξαφανίστηκαν οι 970 τελείως..

Δηλαδή πάμε για gamerland πριν ανέβουν και εκεί οι τιμές?

Εγώ ήδη έχω πάει :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...