panther_512 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Mε μόνη εξαίρεση την MSI, όλες οι άλλες εκδόσεις στο amazon είναι υπερτιμολογημένες κατα πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 H κάρτα σου είχε το αυτοκόλλητο επάνω της? Έβγαινε εύκολα? Είδες αν λειτουργούν και οι 2 ανεμιστήρες της σωστά? Το πρόβλημα που αναφέρεται είναι ο ένας ανεμιστήρας να είναι σταματημένος και ο άλλος να δουλεύει στο 100% μέχρι να κάνεις reboot. Oχι κανενα αυτοκολλητο,αν ειχε θα το εβγαζα.Δουλευουνε σωστα τα ανεμιστηρακια ευτυχως. εντιt : Βλεπω φωτο στο νετ απο καρτες που ειχαν το αυτοκολλητο πανω στην καρτα.Ενταξει ειναι εντελως γελοιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σου ήρθε κομμάτι από τη νέα φουρνιά, γι' αυτό δεν είχε αυτοκόλλητο.Nice, άρα να περιμένω και τη δικιά μου να έρθει χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ετσι οπως το βλεπω παντως στο youtube δεν πρεπει να ειναι κανα φοβερο θεμα.Μαλον πρεπει να εβαλαν οι μαλακες πολυ δυνατη κολλα και να πρεπει να το ξεκολλησεις με προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδες αυριο περιμενω και γω την 980 G1 απο msystems. Την ειχε διαθεσιμη και την παραγγειλα. Τσουχτερη μεν η τιμουλα αλλα 30 ευρα πιο κατω απο το eshop. 659ευρωπουλα. Το eshop την εχει 689ευρω. Αλλα μια απορια που εχω ειναι πως την βρηκε τοσο νωρις και την εχει διαθεσιμη. Στο eshop λενε 24 του μηνα οτι θα εχουνε παραλαβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα δώσεις 659 ευρώ την στιγμή που η επίσημη τιμή της είναι τα 549$ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα δώσεις 659 ευρώ την στιγμή που η επίσημη τιμή της είναι τα 549$ ; Με τα λεφτα αυτά αγοράζεις EVGA 980gtx Class σε 1 μηνα από σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Με αλλα 90 ευρω κανεις 970 sli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έλα ντε..Λολ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εγω με αυτα τα λεφτα πηρα 2 970.... αλλα ξεχασα εγω δεν θα μπορω να πω οτι εχω gtx 980 g1 xD #Worth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ρε αγορια μην με αποπαιρνετε. Αφου κολλησε το ρημαδι το κεφαλι μου απο την αρχη σε αυτήν. Για sli θα παω πολυ πιο μετα αν παω λογω τροφοδοτικου γι αυτο ηθελα μια και καλη. Και μονη της ειναι ανωτερη της 970 και υπάρχουν και κάποια Benchmark που η διαφορα ειναι αρκετη. Και κατι αλλο. Η 980 gtx class ποια ειναι και τι διαφορες εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Διαφορα υπαρχει αλλα οχι τοσο μεγαλη που να δικαιολογει 200 ευρω διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 παιδιά τι συμβαινει με τα ελληνικά καταστήματα, τι τρελές τιμές ειναι αυτές; http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=GTX+970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει νομιζω οτι στο λενε πιο πολυ απο ενδιαφερον παρα απο χλευη.. Ολοι (ή σχεδον ολοι) περασαμε απο το σταδιο του να θελουμε να εχουμε το καλυτερο που κυκλοφορει, ακομη και αν η αγορα δεν ειναι συμφερουσα. Για ενα 10-15 το πολυ 20% και σε 4k αναλυση κυριως αν την χρησιμοποιεις, θα δωσεις αρκετα παραπανω λεφτα, αλλα δικαιωμα σου ειναι και επιλογη σου. Με το καλο να την παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει νομιζω οτι στο λενε πιο πολυ απο ενδιαφερον παρα απο χλευη.. Ολοι (ή σχεδον ολοι) περασαμε απο το σταδιο του να θελουμε να εχουμε το καλυτερο που κυκλοφορει, ακομη και αν η αγορα δεν ειναι συμφερουσα. Για ενα 10-15 το πολυ 20% και σε 4k αναλυση κυριως αν την χρησιμοποιεις, θα δωσεις αρκετα παραπανω λεφτα, αλλα δικαιωμα σου ειναι και επιλογη σου. Με το καλο να την παρεις Το ξερω οτι λενε απο ενδιαφέρον. Απλα αν πηγαινα και σε τροφοδοτικο τωρα ηθελα 1000αρικο και δεν με επαιρνε. Το 750 αρι που εχω δεν το εχω εμπιστοσυνη για 2 970 g1 και θελω μονο αυτην με ολα αυτα που εχω ακουσει. Αλλα ρε παιδιά που την βρηκε αυτος τοσο νωρις? Πιστευω να ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα