Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγγειλα την g1 απο gamerland αλλά βγήκε 396 ευρω και όχι 387 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω . Επίσης γράφουν αναμένεται σε 5-10 εργάσιμες

Καλά σε όλες τις κάρτες το ίδιο γράφουν (5-10 εργάσιμες). Κάτι μου λέει ότι μετά από 5-10 εργάσιμες....πάλι το ίδιο θα λέει! Πάντως εγώ που τους έστειλα μήνυμα για διαθεσιμότητα και χρόνους, δεν απάντησαν ποτέ.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε σε εμένα απάντησαν, αλλά όταν έβαλα την παραγγελία για την MSI 970, έγραψαν στο status της παραγγελίας μου ότι θα έχουν παραλαβή ως τις 15/10 και λογικά τότε θα έχουν, όπως και το vision studio.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να πας από 780 σε 970 ; Σε 970/980 πάνε όσοι είχαν μέχρι 680 το πολύ, εσύ θα περιμένεις το GM200.

Πουλησα την 780 και με το Φπα απο εναν φίλο μου έρχεται στα ίδια οπότε μια χαρά μου έκατσε.
Δημοσ.

Εγω τους πηρα χθες για διαθεσιμοτητες και τετοια και απο gamerland ειπαν οτι αυτοι θα εχουν παραλαβη 15/10 και θα στελνουν απο την παραπανω βδομαδα δηλαδη γυρω στις 19-20 το ιδιο και απο visionstudio με διαθεσιμότητα για αποστολή 19-20.

Δημοσ.

Πάντως σε οτιδήποτε που υποστηρίζει Dx11.x φαίνονται διαφορες σε σχέση με τις Kepler κάρτες, δεν ξέρω αν γι' αυτό φταίνε τα optimisation ή είναι σύμπτωση. Το Bf4 δείχνει πως τρέχει καλύτερα σε Maxwell παρα Kepler πχ και είναι Dx11.2 παιχνίδι.

Δημοσ.

Πάντως σε οτιδήποτε που υποστηρίζει Dx11.x φαίνονται διαφορες σε σχέση με τις Kepler κάρτες, δεν ξέρω αν γι' αυτό φταίνε τα optimisation ή είναι σύμπτωση. Το Bf4 δείχνει πως τρέχει καλύτερα σε Maxwell παρα Kepler πχ και είναι Dx11.2 παιχνίδι.

Το BF4 δεν υποστηρίζει Dx11.2, παρά μόνο κάποια CPU optimizations του Dx11.1 τα οποία δουλεύουν και σε Kepler κανονικά.

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο για stability το OC που κατέληξα είναι αυτό

O8a8Ov6.png

Τελικά δεν δημιουργεί προβλήματα η μνήμη αλλα το core. Αυτό είναι σε boost 1501 core με την μνήμη στα 7800. Το voltage δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα για εμενα με την 970.

εμενα γιατι δεν εχει Power limit το afterburner?

edit: το βρηκα επρεπε να βαλω default skin

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις.

Λέω να ακολουθήσω την οδό των gamers και να πάω σε g1.
Για να επιλέγουν οι πιο πολλοί την g1 κάτι θα ξέρουν (άσχετα αν εγώ δεν την φτάσω στα όρια όπως εκείνοι)
Ελπίζω να μην πέσω θύμα του μιμητισμού

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να μην πετύχω ελαττωματικό κομμάτι.
Η evga παρουσιάζει σοβαρό κατασκευαστικό λάθος,η msi (τα ανεμιστερακιά μου μέσα),η asus όπως μου είπε
ο d4ydr33m3r για κάτι σφυριγματάκια,η g1 είχαμε και ένα βιντεάκι με Coil Whine

Το Coil Whine της g1 μπορεί να θεωρηθεί μεμονωμένο περιστατικό; (αστοχία υλικού,ανεπαρκή τροφοδοτικο, κ.τ.λ;)

Υπάρχει περίπτωση να επιλέξουμε οι περισσότεροι  g1 και μετά από χ-ώρες χρήσης να αρχίσουν όλες να σκούζουν
ή να μας προκύψει κανά χοντρό προβληματάκι στο hardware;
(αυτό εννοούσα πιο πάνω,όταν έλεγα θύμα μιμητισμού)

Σε 980 υλοποιήσεις έχει παρατηρηθεί κανένα προβληματάκι;
Καλύτερα να ρίξω 200 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,παρά να μπλέξω με ελαττωματικό κομμάτι
και να τραβάω τα μαλλιά μου.

Γενικά,το Coil Whine ή διάφορα άλλα σφυριγματάκια σε μια κάρτα γραφικών μπορούν να θεωρηθούν πρόβλημα hardware και να ζητήσεις αλλάγη κάρτας ή έπεξες και έχασες;

Δημοσ.

Coil whine μια κάρτα έχει στα 1000+FPS συνήθως οπότε δεν σε ενδιαφέρει, και πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι μετά από κάποιες ώρες χρήσης το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Αν μια κάρτα έχει πρόβλημα, την πας πίσω και σου στέλνουν άλλη, γι' αυτό υπάρχει η εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...