aekoupoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 CPU clock +150 MHz Και Mem clock +500 MHz χωρις ρευματα κτλ ειδα 7 frames διαφορα στο ryse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 και εγωωωω!! Από gamer-land την πήρα και 'γω, τι σου είπαν εσένα, ότι θα έχουν παραλαβή ως τις 15/10 ; Τελικά υποκύψατε όλοι στις ψηλές τιμές? Ποιες ψηλές τιμές, 383 με μεταφορικά μου βγήκε..Από εξωτερικό έβγαινε 10 ευρώ φτηνότερα, κλάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το συνολικο mem clock που μπορω να το δω? λεω να το αφησω +160 clock και +500 memory παιζει μια χαρα και εχω 61 βαθμους μετα απο μιση ωρα παιχνιδι.παντως παει και πιο πανω χωρις ρευμα, Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2014 από aekoupoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Την αλλη εβδομαδα εγω Asus Πού την βρήκες?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μετά από αρκετό ψάξιμο για stability το OC που κατέληξα είναι αυτό Τελικά δεν δημιουργεί προβλήματα η μνήμη αλλα το core. Αυτό είναι σε boost 1501 core με την μνήμη στα 7800. Το voltage δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα για εμενα με την 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μετά από αρκετό ψάξιμο για stability το OC που κατέληξα είναι αυτό Τελικά δεν δημιουργεί προβλήματα η μνήμη αλλα το core. Αυτό είναι σε boost 1501 core με την μνήμη στα 7800. Το voltage δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα για εμενα με την 970. αν ανεβασεις δηλαδη power limit se 110% και δωσω +100 core ειναι stable για πλακα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Γενικά πάντως το 1500άρι το 'χουν σίγουρο αυτές οι κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Γενικά πάντως το 1500άρι το 'χουν σίγουρο αυτές οι κάρτες. Για bench ναι πρεπει να εισαι πολυ γκαντ ντεμ για να πετυχεις τετοιο λεμονι.. Για 24/7 (χωρις power limit και voltage) μην εισαι και τοσο σιγουρος για ολες.. Και εγω επαιξα 1520 χωρις ρευμα και στις 2 αλλα για bench, 24/7 εβλεπα οτι ανεβαζε παραπανω θερμοκρασια, και στροφες στα ανεμιστηρια. Δεν υπαρχει κανενας λογος να πουσαρω ειδικα σε SLI τις αφησα 1450 και ειμαι μια χαρα σαν να ειναι στοκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sebekos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μιας και βρίσκομαι σε φάση αγοράς καινούργιου pc (το pc θα φοράει socket 2011-3),βρίσκομαι σε φάση αναζητησης κάρτας γραφικών.Από αυτά που έχω διαβάσει, έχω καταλήξει να παίζω στις 970 μεταξύ της asus astrix και gigabyte g1Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος,πέρα από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός εξειδικευμένου gamer που αλλού θα μουχρησιμεύσει η ελάχιστη υπεροχή της g1 έναντι της asus;δηλαδή στην επεξεργασία video (1080/4Κ) και σε βαριά προγράμματα (3d κ.τ.λ.) θα δω τρελή διαφορά;όσον αφορά τα παιχνίδια,δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.Σε επίπεδο hardware βλέπω μια υπεροχή της g1 όσον αφορά τα 3 display port που έχειΗ διαφορά χρημάτων μεταξύ των δυο δεν με ενδιαφέρει.Εξάλλου δεν είναι και μεγάληΑν είναι να έχω τρελή διαφορά σε πολλαπλούς τομείς και όχι μόνο στα games να την αγοράσω,αν ομως όχι, τότε προτιμώ την asus που και λιγότερη κατανάλωση έχει και λιγότερο θόρυβο σε idle κατάσταση.το o/c και το sli δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν τουλάχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μιας και βρίσκομαι σε φάση αγοράς καινούργιου pc (το pc θα φοράει socket 2011-3),βρίσκομαι σε φάση αναζητησης κάρτας γραφικών. Από αυτά που έχω διαβάσει, έχω καταλήξει να παίζω στις 970 μεταξύ της asus astrix και gigabyte g1 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος,πέρα από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός εξειδικευμένου gamer που αλλού θα μου χρησιμεύσει η ελάχιστη υπεροχή της g1 έναντι της asus; δηλαδή στην επεξεργασία video (1080/4Κ) και σε βαριά προγράμματα (3d κ.τ.λ.) θα δω τρελή διαφορά; όσον αφορά τα παιχνίδια,δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σε επίπεδο hardware βλέπω μια υπεροχή της g1 όσον αφορά τα 3 display port που έχει Η διαφορά χρημάτων μεταξύ των δυο δεν με ενδιαφέρει.Εξάλλου δεν είναι και μεγάλη Αν είναι να έχω τρελή διαφορά σε πολλαπλούς τομείς και όχι μόνο στα games να την αγοράσω, αν ομως όχι, τότε προτιμώ την asus που και λιγότερη κατανάλωση έχει και λιγότερο θόρυβο σε idle κατάσταση. το o/c και το sli δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν τουλάχιστον) Απαντας μονος σου σε ολα. Οι καρτες ειναι παρομοιες οι επιδοσεις θα ειναι οι ιδιες πανω κατω, με αμελητεες σχεδον διαφορες αφου και οι δυο ειναι υπερχρονισμενα μοντελα περιπου στα ιδια ρολογια, και το κερδος της G1 ειναι τα 3 DP αν σε ενδιαφερουν. Στα συν της Asus οτι ειναι αθορυβη οταν ειναι idle, αλλα στα μειον οτι παιζουν και μερικα παραπονα οτι σφυριζουν τα πηνιακια ολιγον τι σε καποια batch.. Δεν θα εδινα ιδιαιτερη βαση παντως σε αυτα, μια χαρα λυση ειναι οποια και να παρεις. Aν δεν θα κλοκαρεις και δεν σκοπευεις να κανεις SLI και επειδη ειδα οτι το χρηματικο δεν ειναι και τεραστιο θεμα, μπορεις να πας αν θες στην 980 που θα εχεις αισθητες διαφορες απο μια reference 970. Οι διαφορες αυτες μικραινουν παρα πολυ απο ενα factory o/ced 970 μοντελο παντως και οικονομικα ειναι no brainer το τελευταιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Η διαφορα είναι ότι λόγο TDP (total power draw) που διαφέρει 80 wat μεταξύ των δυο υλοποιήσεων δεν θα μπορείς να φτάσεις τα ίδια clock που φτάνει η G1. Στο oc.net διάβασα ένα παιδί που γύρισε πίσω την Asus γιατί του έκανε throttle σε stock ρολόγια. Η g1 έχει καλύτερη ψύξη σε VRam/Gpu/vrm. Η Strix σβήνει τους ανεμιστήρες σε idle και είναι μικρότερη σε μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Η διαφορα είναι ότι λόγο TDP (total power draw) που διαφέρει 80 wat μεταξύ των δυο υλοποιήσεων δεν θα μπορείς να φτάσεις τα ίδια clock που φτάνει η G1. Δεν θελει να υπερχρονισει απο οτι ειδα οποτε καλο θα ειναι να παει εξ αρχης σε factory o/ced μοντελο ουτως ή αλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oculus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παράγγειλα την g1 απο gamerland αλλά βγήκε 396 ευρω και όχι 387 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω . Επίσης γράφουν αναμένεται σε 5-10 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παίδες πάω και εγώ για την 970.Σκεφτομαι την G1 και γω μιας και απο την gigabyte είμαι πολύ ικανοποιημενος.Εχει μεγάλες διαφορές απο την απλή της gigabyte ή θα δώσω τσάμπα παραπάνω λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για ποιο λόγο να πας από 780 σε 970 ; Σε 970/980 πάνε όσοι είχαν μέχρι 680 το πολύ, εσύ θα περιμένεις το GM200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα