Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπάθησα να φτάσω το 1539/8000 για να δω συγκριτικά με την 980 πως τρέχει αλλα δεν πάει πάνω από 1530 χωρίς artifacts/crash στο FS.

Το πιο υψηλό σκορ που βρήκα να είναι stable (χωρίς artifacts) είναι αυτό στα 1530/8080 http://www.3dmark.com/3dm/4321834? GPU score 13763

Δεν κάνω παράπονα, για 24/7 θα την κατεβάσω στα 1500/7600.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χεχ, το +2500 μεταφράζεται σε 5FPS και κάτι.

Δε νομίζω.Η δική μου 780 βγάζει -4400 πόντους και αυτό μεταφράζεται σε 20fps διαφορά (75 vs 55 στο 1o graphics test και 65 vs 45 fps στο 2ο). Άρα, οι 2500 πόντοι πρέπει να είναι καμια 12ρια fps διαφορά.

Προσπάθησα να φτάσω το 1539/8000 για να δω συγκριτικά με την 980 πως τρέχει αλλα δεν πάει πάνω από 1530 χωρίς artifacts/crash στο FS.Το πιο υψηλό σκορ που βρήκα να είναι stable (χωρίς artifacts) είναι αυτό στα 1530/8080 http://www.3dmark.com/3dm/4321834? GPU score 13763Δεν κάνω παράπονα, για 24/7 θα την κατεβάσω στα 1500/7600.

πολύ μικρή η διαφορά στο κλοκ, δεν θα δεις διαφορά. Δοκίμασε που φτάνει η μνήμη όμως και benchαρετο. Αυτό θα κάνω αύριο μαζί με

bench στα 4.5κ στον επεξεργαστή. Τρέχω στοκ ταχύτητα πάντως, πάει σφαίρα.

Περίμενε να βγουν οι σωστοί οδηγοί και το πιο πιθανό είναι ότι θα ανεβάζουν μεγαλύτερα ρολόγια.

Στο 3Dmark δεν τα πάνε καλά οι 980/970 πάντως..Δηλαδή οι αυξήσεις που έχουν στα παιχνίδια σε σχέση με τις 770/780 δεν έχουν καμία σχέση στο 3Dmark.

Θα το 'λεγα και 'γω αν δεν υπήρχαν όσα είπες :D

Τι εννοεις; Εγω δεν ειπα ποτε τιποτα για τις συνθετικες μακακιες! Φτου φτου μακρια απο εμας.. :D

Στο 3Dmark δεν τα πάνε καλά οι 980/970 πάντως..Δηλαδή οι αυξήσεις που έχουν στα παιχνίδια σε σχέση με τις 770/780 δεν έχουν καμία σχέση στο 3Dmark.

Εκπλησσομαι!! Αληθεια μια συνθετικη πιπ@ που εχει φτιαχτει για να τις μετραμε δεν μπορει να υπολογισει δηλαδη τις πραγματικες gaming συνθηκες που εχουν τοσες μεταβλητες σε καθε game ξεχωριστα; :P

Τα 3Dmark είναι gtp πλέον για μένα, μέχρι το 3Dmark06 ήταν το wow, μετά τίποτα..Ματσούκια..Ειδικά στο 2003 θυμάμαι όταν έβλεπες εκείνη τη mother nature..Πωπωπωπω, αλλά και τα 10-15 frames ήταν μούρλια :P

Τα 3Dmark είναι gtp πλέον για μένα, μέχρι το 3Dmark06 ήταν το wow, μετά τίποτα..Ματσούκια..Ειδικά στο 2003 θυμάμαι όταν έβλεπες εκείνη τη mother nature..Πωπωπωπω, αλλά και τα 10-15 frames ήταν μούρλια :P

Σαν techdemo μια χαρα ειναι (ή ηταν μαλλον γιατι πλεον μια αηδια και μιση ειναι ακομη και σε αυτο)..

Αυτό λέω, το Ryse ας πούμε είναι 10 φορές καλύτερο από το τελευταίο 3Dmark σε max settings που υποτίθεται ότι τα 3Dmark push-αραν το hardware στα όρια και στα παιχνίδια έβλεπες τα γραφικά του μετά από 3-4 χρόνια..

εκανα και εγω την παραγγελια μου το μεσημερι 2 970 windforce oc 3 απο hardwareversand , μου στειλανε και τα mails instant οτι ειναι ετοιμες.

τωρα κοιταω και για κανα καινουριο κουτι ομως :Ρ

• Like 1

Έκανα μερικά ακόμη τέστ σήμερα:

αύξησα τον επεξεργαστή στα 4.5κ και δοκίμασα την κάρτα στην στόκ και μάξιμουμ μορφή της

heaven_4_5k_1552_4005.jpg

heaven_4_5k_stock.jpg

Το σημαντικό είναι οτι το ελάχιστο framerate παραμένει το ίδιο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...