Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μην λες για σκόνη γιατί έχω το HAF932 και το τι μαζεύει μέσα σε ένα μήνα δεν περιγράφεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάποιος ζήτησε να ανεβάζω μια photo από το πως είναι η G1 μέσα στο κουτί. Ορίστε: Τι κουταρα ειναι αυτη ρε φιλε. Πολυ ωραιο. Πως λεγεται? Η ειναι τιποτα χειροποιητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι κουταρα ειναι αυτη ρε φιλε. Πολυ ωραιο. Πως λεγεται? Η ειναι τιποτα χειροποιητο?Ή το corsair 450d ή το 350d ειναι. Πολύ ωραίο και σημαζεμένο το κουτι σου φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι κουταρα ειναι αυτη ρε φιλε. Πολυ ωραιο. Πως λεγεται? Η ειναι τιποτα χειροποιητο? Το obsidian 750D είναι (http://www.e-shop.gr/corsair-obsidian-series-750d-full-tower-atx-case-black-p-PER.811283) Αν εξαιρέσεις τα μέτρια HDD mounting bays είναι ένα πολύ ωραίο και ευρύχωρο κουτί. ομορφιές! Να προτείνω να υπερυψωσεις το κουτί για δραματικά λιγότερη σκόνη? Δυστυχώς πάνω στο γραφείο έχω αλλα πράματα οποτε το κάνω σχετικά συχνά ένα γενικό καθαρισμό όταν έχω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το obsidian 750D είναι (http://www.e-shop.gr/corsair-obsidian-series-750d-full-tower-atx-case-black-p-PER.811283) Αν εξαιρέσεις τα μέτρια HDD mounting bays είναι ένα πολύ ωραίο και ευρύχωρο κουτί. Γλυκοκοιταγα το 800D γιατι το 900αρι ειναι ακριβο, αλλα δεν το βρισκω ευκολα καινουργιο. Δεν το γλυτωνω το 900αρι μου φαινεται ή το Cosmos II, και εδω που τα λεμε θα το χρειαστω για proper cable management και κυριως για χωρο, επειδη στο PC μονο η μανα μου δεν εχει μπει μεσα ακομη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γλυκοκοιταγα το 800D γιατι το 900αρι ειναι ακριβο, αλλα δεν το βρισκω ευκολα καινουργιο. Δεν το γλυτωνω το 900αρι μου φαινεται ή το Cosmos II, και εδω που τα λεμε θα το χρειαστω για proper cable management και κυριως για χωρο, επειδη στο PC μονο η μανα μου δεν εχει μπει μεσα ακομη.. Το 800D θα το πάρεις μονο αν σκοπεύεις να πας full watercooling, έχει κακό airflow μέσα. Το 900D ωραίο αλλα πολύ μεγάλο, γι' αυτο πήγα στο 750D (το οποιο δεν είναι μικρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γλυκοκοιταγα το 800D γιατι το 900αρι ειναι ακριβο, αλλα δεν το βρισκω ευκολα καινουργιο. Δεν το γλυτωνω το 900αρι μου φαινεται ή το Cosmos II, και εδω που τα λεμε θα το χρειαστω για proper cable management και κυριως για χωρο, επειδη στο PC μονο η μανα μου δεν εχει μπει μεσα ακομη.. παντως ειναι πολυ ευρυχωρο και μου αρεσει ο χωρος που εχει για την καρτα, εγω λογου υψους διοτι δεν χωρουσε μεσα σε ενα γραφειο και οτι το ηθελα λευκο για να ταιριαξει με τα επιπλα στο σαλονι που εχω πηρα ενα της aerocool το οποιο ειναι πολυ ποιοτικο μεν αλλα με περιοριζει λιγο στο χωρο της gpu. Αλλα τελικα απο τι υπολογισα χωραει και η g1 οποτε ειμαι σχετικα ενταξει. Το καλο ειναι οτι το συστημα λειτουργει τελεια οσων αφορα τις θερμοκρασιες. http://www.e-shop.gr/aerocool-xpredator-x3-white-edition-p-PER.700845 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το 800D θα το πάρεις μονο αν σκοπεύεις να πας full watercooling, έχει κακό airflow μέσα. Το 900D ωραίο αλλα πολύ μεγάλο, γι' αυτο πήγα στο 750D (το οποιο δεν είναι μικρό). Βασικα πολυ μεγαλο θελω δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινεται μεσα στο PC μου, και επειδη σε τιμη ειναι ιδιο με το Cosmos II, και για custom νερακι δεν παιζει να ξανασχοληθω τα βαρεθηκα αυτα εδω και κατι χρονια, μαλλον θα προτιμησω το Cosmos II,που μου αρεσει και πολυ εμφανισιακα. Οποιο απο τα δυο να παρω ειναι overkill χωρις να παιξεις με νερο και radiators, αλλα πραγματικα θελω ΠΟΛΥ χωρο, βαρεθηκα την τσιτα και δεν εχω και μικρο κουτι αναλογικα.. (ST-01) Τερμα με τα OT το σχισαμε το θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το θηριο ξύπνησε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μεγειές! -- Μόλις δοκίμασα το βελτιωμένο shadowplay των Maxwell... ΠΑΡΑ πολύ καλή ποιότητα. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα συγκριτικά με το Fraps? Γιατί ούτε τα fps μου έκοψε στην μέση αλλα ούτε 10-15 gb είναι, μόλις 3 gb για 10 λεπτά με 40 mb/s bitrate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το θηριο ξύπνησε! ? >8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όσοι έχετε εμπειρία από hardwareversand.de, πως μπορείς να επιλέξεις paypal ή πιστωτική για τρόπο πληρωμής; Εμένα μου βγάζει μόνο cash on prepayment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darrel666 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όσοι έχετε εμπειρία από hardwareversand.de, πως μπορείς να επιλέξεις paypal ή πιστωτική για τρόπο πληρωμής; Εμένα μου βγάζει μόνο cash on prepayment. Καλησπέρα. Με αντικαταβολή γίνεται; Για Αθήνα πόσα είναι τα μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είχα κακά ξεμπερδέματα με το Hardwareversand και θα σας πρότεινα να το αποφύγετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 είναι ότι νάνε στο hardwareversand χθες μου έστειλαν mail ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν παραλαβή για την g1 και σήμερα μου έστειλαν mail ότι είναι διαθέσιμη και ξανάκανα παραγγελία και μου την έστειλαν πριν λίγο με ups από βδομάδα λογικά θα παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα