Ailuros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παντως Ailure εγω με την 7950 1150/1500 που την ειχα για 2μιση χρονια, 24/7 χωρις παραπάνω ρεύμα, δουλευε όπως την πρώτη ημερα, μεχρι την πωληση της. Τωρα αν καποιοι τις κρατανε 5-7 χρόνια, ναι ισως να δουνε τις επιπτώσεις του oc Στην πλειοψηφία τους ξεπερνάει ο χρόνος ζωής τους την εγγύηση. Στην πλειοψηφία τους όμως δεν ξεπερνάνε και το 15% υπερχρονισμού για να πεις ότι θα αξίζει η διαφορά. Κάθε ρεκόρ μακροβιότητας έχει σπάσει η πάλαι ποτέ μου Radeon 9700PRO την οποία την είχα χαρίσει σε ένα φίλο και ναι ζει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Από την στιγμή που δεν βλέπω διαφορα στις θερμοκρασίες, θόρυβο ή κατανάλωση προτιμώ να τρέχω την κάρτα στα 1520/7600 αφού μπορώ να το κάνω χωρίς αλλαγή τάσης. Το "ανούσιο" oc imo βρίσκεται εκεί που πρέπει να αλλάζεις τις τάσεις αρκετά για να είναι stable, εκτώς αν τις έχεις σε νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Im other news, διαβαζω οτι σε μερικούς λυθηκε το coil whine μετα απο 16-20ωρες κανονικης χρησης του pc(gaming+browsing), ενδεικτικα παντα ολα αυτα, οχι οτι διορθώνεται παντα. Και ενα πολυ ωραιο review κατα την γνωμη μου, οπου δειχνει την Msi 970 Gaming σε στοκ και oc σε διαφορα games, και σε σύμφωνα με τους υπολογισμούς που εκανα, στα 1440p που μέτρησα, τα 1500mhz εδιναν σε ολα τα games του review +15% fps gain http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/msi-geforce-gtx-970-gaming_6.html#sect0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ήθελε στρώσιμο μάλλον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάθε ρεκόρ μακροβιότητας έχει σπάσει η πάλαι ποτέ μου Radeon 9700PRO την οποία την είχα χαρίσει σε ένα φίλο και ναι ζει ακόμα. Oh the 9700pro και επειτα 9800pro/xt.. Αυτο το θρυλικο R300 8-). Ωραιες εποχες.. Και ενα πολυ ωραιο review κατα την γνωμη μου, οπου δειχνει την Msi 970 Gaming σε στοκ και oc σε διαφορα games, και σε σύμφωνα με τους υπολογισμούς που εκανα, στα 1440p που μέτρησα, τα 1500mhz εδιναν σε ολα τα games του review +15% fps gain http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/msi-geforce-gtx-970-gaming_6.html#sect0 Σε πολλα review φαινεται η διαφορα που χωρις να πουσαρεις ιδιαιτερα, και εννοειται χωρις τασεις φτανεις μεσες ακρες σε επιπεδα GTX980 με ενα πολυ σημαντικο κοστος παρακατω. Ειδικα για εμενα που ηθελα SLI για να εχει νοημα η μεταβαση απο GTX680 SLI σε επιδοσεις, πλην των dx features που αναβαθμιστηκαν, οι επιδοσεις της G1 σε 1450/7500 που τις τρεχω ειναι απλα κορυφαιες, και τις κερδισα με παρα πολυ λιγοτερα λεφτα απο το να κανω SLI@GTX980. Και το κυριοτερο με στοκ τασεις, και με θερμοκρασιες φανταστικες!! Ουτε καν 1% το power limit δεν εχω ανεβασει γιατι γενικοτερα δεν θελω να ανεβαινει και το temp tolerance limit στους 91C,οπως απαιτει η nVidia οταν το κανεις. Τι αλλο να ζητησει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποιά υλοποίηση έχεις εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 επιδοσεις της G1 σε 1450/7500 που τις τρεχω ειναι απλα κορυφαιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάποιος ζήτησε να ανεβάζω μια photo από το πως είναι η G1 μέσα στο κουτί. Ορίστε: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάποιος ζήτησε να ανεβάζω μια photo από το πως είναι η G1 μέσα στο κουτί. Ορίστε: Τι νοικοκύρης άνθρωπος! (τσάκω ομπρέλλα) φτου σου παληκάρι μου να μη σε ματιάσω (το εννοώ εύγε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποιά υλοποίηση έχεις εσύ? Gigabyte G1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι νοικοκύρης άνθρωπος! (τσάκω ομπρέλλα) φτου σου παληκάρι μου να μη σε ματιάσω (το εννοώ εύγε) Δεν έχεις δει το πίσω μέρος του κουτιού γι' αυτο μιλάς cable management in a nutshell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω εαν εχει ξαναμπεί. Πέτυχα το παρακάτω για όποιον ενδιαφερεται http://eu.evga.com/articles/00877/EVGA-GeForce-GTX-980-970-FREE-5-Years-Warranty/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω εαν εχει ξαναμπεί. Πέτυχα το παρακάτω για όποιον ενδιαφερεται http://eu.evga.com/articles/00877/EVGA-GeForce-GTX-980-970-FREE-5-Years-Warranty/ Έχει αναφερθεί και δωρεάν backplate για τα περισσότερα μοντέλα. > http://eu.evga.com/articles/00876/EVGAs-Got-Your-Back/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάποιος ζήτησε να ανεβάζω μια photo από το πως είναι η G1 μέσα στο κουτί. Ορίστε: Εγω σε ειχα ρωτησει για να δως πως θα ειναι στο δικο μου κουτι(CM Storm Trooper) .Ευχαριστω για την Photo και παλι με γεια η καρτα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάποιος ζήτησε να ανεβάζω μια photo από το πως είναι η G1 μέσα στο κουτί. Ορίστε: ομορφιές! Να προτείνω να υπερυψωσεις το κουτί για δραματικά λιγότερη σκόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα