Προς το περιεχόμενο

LG L9 II η G2 mini ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,  θελω να παρω ενα απο τα δυο ( LG L9 II  - LG G2 Mini )  για τον αδελφο μου.

Το θεμα ειναι οτι εχει φιλος μου το L9 II και δεν εχει μεινει πολυ οικανοποιημενος απο την πιοτητα του μεγαφωνου στις κλήσεις, κατι που τον αδελφο μου τον ενδιαφερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μιας και μιλάει αρκετα στο κινητο.

Ειμαι κατοχος του G2 του κανονικου και σε ποιτητα ηχειων εχω μεινει ευχαριστιμενος οπως και γενικα απο το τηλεφωνο ..... αλλωστε γνωστη η αξια του !!

ειναι καλο το G2 Mini σε αυτον τον τομεα αν γνωριζει κανεις και σε σχεση με το L9 II.

και σαν τηλεφωνα απο τα δυο ΜΟΝΟ πιο μου προτεινετε ??

δεν με πειραζει τοσο πολυ που το L9 II εχει καλυτερη αναλυση στην οθονη , αλλωστε και τα δυο που τα ειδα σε μαγαζι βιτρινα εξισου καλη οθονη εχουν, απλα κλεινω ελαφρος προς το G2 mini που ειναι και quad core και πιο ομορφο οπτικα.

Δημοσ.

και τα 2 ειναι παρομοια κακα τα ψεματα...αλλα θα διαλεγα το L9ii  γτ ειναι πιο ελαφρυ,πιο μικρο,πιο κομψο κατα την γνωμη μου,εχει πολυ καλυτερη αναλυση πολλα πιο πολλα pixels και μεγαλυτερη μπαταρια

Δημοσ.

το G2 mini εχει μεγαλυτερη μπαταρια , και μερικες φωτο sample που ειδα προχειρα στο νετ ειναι λιγο καλυτερες του g2 mini.

Oπιτκα καλο ειναι το g2 mini , και ειδα οτι λειτουργει σωστα το knock on γιατι στο l9 ii εχει θεμα , με το παραμικρο να το ακουμπισεις καπου αναβει , ασε που δεν εχει καλη αποκριση στο διπλο χτυπημα , ενω στο g2 mini που το περιεργαζομουν ειναι τσακμακι !!!

κατι αλλο η οθονη του l9 ii  ( το τζαμι ) πολυ πλαστικουρα δεν πρεπει να ειναι γυαλι ..... του g2 mini μου φανηκε καλυτερης ποιοτητας !!

Δημοσ.

Πιστευετε οτι θα αναβαθμιστει το G2 mini σε anroid L?

Λογικα νομιζω οτι εχει πιθανοτητες σε σχεση με το L9II γιατι ειναι πιο καινουριο μοντελο.Δεν εχει ανακοινωσει κατι η LG για το ποια μοντελα θα αναβαθμισει.

Δημοσ.

εδω δεν ξερουμε για το LG G2 και θα ξερουμε για τι "μικροτερα"...οτι και να κανεις τωρα ειναι ρισκο...ισως πρπ να περιμενεις πριν την αγορα νεου κινητου για να δεις ποιο θα παρει αναβαθμιση!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λογω που αυριο η απο δευτερα παραγελνω .... κατεληξα στο G2 mini,  σε λευκο.

με ενδιαφερει παρα πολυ η σταθεροτητα του κινητου και σε review ειδα πολυ πιο δυνατο hardware σε σχεση με το l9 ii.

χανω σε εικονα φυσικα γιατι η οθονη το l9 ii ειναι HD ενω του g2 mini οχι,   αλλα με μια ματια που ειδα και τα δυο δεν μπορω να πω οτι σκοτώθηκα για για την διαφορα ποιοτητας , μια χαρα μου φανηκε του G2 mini η οθονη.

τι λετε ???     καλα κανω και παω σε g2 mini ???

Δημοσ.

Νομίζω κι εγώ πως προτιμότερο είναι το G2 mini παρά την μικρότερη ανάλυση στην οθόνη. Ο τετραπύρηνος vs διπύρηνος μετράει. Το L9 II αξίζει αν δίνει κάποιος αυστηρά μέχρι 130 ευρώ και θέλει android. 

Δημοσ.

Εγω ημουν αναμεσα σε LG G2 mini,L9II και Moto G.Το mini το απεριψα λογω της μικροτερης αναλυσης οθονης και το L9II επειδη διαβασα οτι μεχρι την Jely Bean ειναι ενταξει,αλλα απο την Kit Kat και μετα εγινε πιο αργο και παρουσιαζει προβληματα.Για να λειτουργησει σωστα χρειαζεται στην καλυτερη root για να "ξηλωθουν" οι εφαρμογες που το "βαραινουν" η ακομα καλυτερα πρεπει να περαστει custom rom.Οποτε για καποιον που γνωριζει η εχει ορεξη και ρισκαρει με custom roms κλπ ειναι καλη επιλογη,αλλιως οχι.Επισης η οθονη του L9II ειναι καπως γυαλιστερη(glossy).

Απ'οτι εχω καταλαβει στο G2 mini η χαμηλη αναλυση οθονης φαινεται σε συγκεκριμενα σημεια οπως πχ στα βιντεο στο You Tube.Ειδα απο κοντα διπλα διπλα G2 mini και L9II και δεν διεκρινα διαφορα στην αναλυση οθονης.

Τελικως το LG G2 mini πιστευω οτι ειναι ανωτερο απο το L9 II σε καμερα και βιντεο και πιο γρηγορο λογω quad core.Και δεν νομιζω να εχει προβληματα με την Kit Kat οπως το L9II.

Αλλα το Moto G ειναι ανωτερο σε χαρακτηριστικα και απο τα 2.Συν οτι θα παρει σιγουρα την καινουρια εκδοση android L.Το L9II πολυ χλωμο,το LG G2 mini ισως.Η καλυτερη επιλογη μεχρι 200€ ειναι το Moto G 4G και το Moto G 2014 το καινουριο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα το g2 mini και πραγματικα πεταει !!

εχει και το knock on  που παιζει αψογα,  γιατι στο l9 ii διαβασα οτι ειναι πολυ ευεσθητο και με την παραμικρη δονηση το κινητο ανοιγει.

καλο το moto G αλλα πιο ομορφο το g2 mini  ειδικα γιατι εχει μικρα περιθωρια γυρω απο την οθονη !

και με τιποτα δεν θα εδινα 187 ευρω για 8GB μνημη και χωρις επεκταση , 2 με 3 παιχνιδια να βαλω γεμισε ??

ειναι lte 4G το G2 , καλυτερη μπαταρια , καλυτερη καμερα με 1080p video rec, πιο γρηγο speed στο internet, εχει NFC , υπεριθρες που δεν εχει το moto  ....

Λοιπον με πια λογικη βγαζετε το Moto καλυτερο ?? ( μονο σε οθονη υπερτερει )

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=6117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...