Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το nexus 5 και θέλω να δω από τώρα τι παίζει με το art. Λεω να το αλλάξω τώρα (ξέρω ότι είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο). Μπορει κανείς να μου πει αν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν κάνω αυτή την αλλαγή;

Δημοσ.

Κίνδυνος δεν υπάρχει κανένας. Απλά επειδή είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο ενδέχεται κάποιες εφαρμογές να μην σου τρέχουν. Δε νομίζω πάντως ότι θα δεις καμία ιδιαίτερη διαφορά. Κάποιοι λένε ότι είναι λιγάκι πιο γρήγορα αλλά πιστεύω ότι είναι placebo effect. Εγώ προσωπικά γύρισα πολύ γρήγορα σε dalvik λόγω compatibility me to Whatsapp τότε. 

Δημοσ.

Κίνδυνος δεν υπάρχει κανένας. Απλά επειδή είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο ενδέχεται κάποιες εφαρμογές να μην σου τρέχουν. Δε νομίζω πάντως ότι θα δεις καμία ιδιαίτερη διαφορά. Κάποιοι λένε ότι είναι λιγάκι πιο γρήγορα αλλά πιστεύω ότι είναι placebo effect. Εγώ προσωπικά γύρισα πολύ γρήγορα σε dalvik λόγω compatibility me to Whatsapp τότε. 

Το πηγα σε art και πραγματι βλεπεις διαφορα (αλλα πραγματικα μικρη..) Ας ελπισουμε στο android l να ειναι πιο καλα τα πραγματα (δηλαδη να υπαρχει αισθητη διαφορα..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...