Hamurabi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Αγοράζοντας μεταχειρησμενο 4s τι να κοιτάξω για να σιγουρευτω οτι λειτουργούν όλα καλά; Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Αγοράζοντας μεταχειρησμενο 4s τι να κοιτάξω για να σιγουρευτω οτι λειτουργούν όλα καλά; Ευχαριστώ Είναι λίγο ρίσκο το 4s μεταχειρισμένο (ειδικά με το θέμα που έχουν στο wifi). Πρώτα δες αν έχει icloud ενεργό και find my phone ανοιχτό, θα πρέπει να μπορεί να το κλείσει. Μετά βάλε μια κάρτα και δοκίμασε σήμα, κλήσεις (κανονικές, ανοιχτή ακρόαση, handsfree), ήχους, κουμπιά, συνδέσουν σε ένα ασύρματο δίκτυο..αυτά μου έρχονται για την ώρα
Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1) Πιάνεις το κινητό στα χέρια σου και κοιτάς για χτυπήματα. Χτυπήματα συνήθως δηλώνουν πτώση. τις γρατζουνίτσες μην τις φοβάσαι 2) εισάγεις την κάρτα σου και περιμένεις να δεις ότι το κινητό έπιασε το δίκτυό σου 3) Ελέγχεις το wifi ότι βρίσκει δίκτυα (δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάποιο όπου και να πας 4) ελέγχεις ότι το bluetooth ανοίγει και κλείνει 5) ελέγχεις το γυροσκόπιο απο την πυξίδα 6) ελέγχεις το GPS από google maps 7) ελέγχεις τα κουμπιά ένα ένα ότι λειτουργούν όπως πρέπει 8 ) κάνεις μια κλήση και βλέπεις τον ήχο του ακουστικού, του speaker, του μικροφώνου (ότι σε ακούνε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και τον proximity sensor 9) κάνεις μια ηχογράφηση να δεις το μικρόφωνο 10) Ελέγχεις την κάμερα μπρος πίσω 11) ελέγχεις αισθητήρες υγρασίας στο dock και στην είσοδο των ακουστικών. Αν έχεις και ένα ζευγάρι ακουστικά να δοκιμάσεις θα ήταν το καλύτερο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2014 από Johny Q 1
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ζητας και να κανει ενα system restore να δεις αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη, και να βαλει τον κωδικο του ο απερχομενος ιδιωκτιτης. τελος σιγουρευεσαι πως δεν ζηταει περισσοτερα απο 120-150 ευρω εκτος κι αν παραδοξως εχει εγγυηση. υποψιν καινουργιο με εγγυηση εχει 270€ https://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ζητας και να κανει ενα system restore να δεις αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη, και να βαλει τον κωδικο του ο απερχομενος ιδιωκτιτης. τελος σιγουρευεσαι πως δεν ζηταει περισσοτερα απο 120-150 ευρω εκτος κι αν παραδοξως εχει εγγυηση. υποψιν καινουργιο με εγγυηση εχει 270€ https://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html Γύρω στο 200άρι τα δίνουνε
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Γύρω στο 200άρι τα δίνουνε σωστα, τοσα ζητανε. αλλα δινεις 200€ για κινητο 3ετιας, χωρις εγγυηση ενδεχομενως, με προβληματικο wifi και απο εδω και περα μη υποστηριξη; που 270 εχει καινουργιο; Γιατι; Εγω δεν θα τα εδινα, οσο κολλημενος κι αν ειμαι με απλ. 1
Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Με 200 παραπάνω πας στο 5c. Θα μου πεις δεν έχω 200 παραπάνω και είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και αν αξίζει τέτοια αγορά. 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 σωστα, τοσα ζητανε. αλλα δινεις 200€ για κινητο 3ετιας, χωρις εγγυηση ενδεχομενως, με προβληματικο wifi και απο εδω και περα μη υποστηριξη; που 270 εχει καινουργιο; Γιατι; Εγω δεν θα τα εδινα, οσο κολλημενος κι αν ειμαι με απλ. Συμφωνούμε, ούτε εγώ θα τα έδινα. Τα δίνουν όμως! Και πάνω από 200, 220-230. Κάποιοι δίνουν 200 ή σχεδόν 200 για 4άρι!
Hamurabi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 120 το βρηκα... ζητας και να κανει ενα system restore να δεις αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη, και να βαλει τον κωδικο του ο απερχομενος ιδιωκτιτης. τελος σιγουρευεσαι πως δεν ζηταει περισσοτερα απο 120-150 ευρω εκτος κι αν παραδοξως εχει εγγυηση. υποψιν καινουργιο με εγγυηση εχει 270€ https://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 120 το βρηκα... Επειδή η τιμή είναι κάπως χαμηλή σιγουρέψου ότι θα τσεκάρεις όλα αυτά που είπαμε πριν (μη ξεχάσεις το apple id) 1
arma1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 1) Πιάνεις το κινητό στα χέρια σου και κοιτάς για χτυπήματα. Χτυπήματα συνήθως δηλώνουν πτώση. τις γρατζουνίτσες μην τις φοβάσαι 2) εισάγεις την κάρτα σου και περιμένεις να δεις ότι το κινητό έπιασε το δίκτυό σου 3) Ελέγχεις το wifi ότι βρίσκει δίκτυα (δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάποιο όπου και να πας 4) ελέγχεις ότι το bluetooth ανοίγει και κλείνει 5) ελέγχεις το γυροσκόπιο απο την πυξίδα 6) ελέγχεις το GPS από google maps 7) ελέγχεις τα κουμπιά ένα ένα ότι λειτουργούν όπως πρέπει 8 ) κάνεις μια κλήση και βλέπεις τον ήχο του ακουστικού, του speaker, του μικροφώνου (ότι σε ακούνε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και τον proximity sensor 9) κάνεις μια ηχογράφηση να δεις το μικρόφωνο 10) Ελέγχεις την κάμερα μπρος πίσω 11) ελέγχεις αισθητήρες υγρασίας στο dock και στην είσοδο των ακουστικών. Αν έχεις και ένα ζευγάρι ακουστικά να δοκιμάσεις θα ήταν το καλύτερο καλα τα λες αλλα σιγα μη θυμηθει ολα αυτα, εγω που ημουν και χρονια χρηστης με iphone τα μισα ξεχασα να τα κανω, ξεχασες να του πεις για κιτρινιλα στην οθονη 1
Johny Q Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλα τα λες αλλα σιγα μη θυμηθει ολα αυτα, εγω που ημουν και χρονια χρηστης με iphone τα μισα ξεχασα να τα κανω, ξεχασες να του πεις για κιτρινιλα στην οθονη Απλά σκέψου πως αν ξεχάσεις κάποιο, ενδεχομένως να κλαις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα