stratos31 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ NIKON 3200 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΦΑΚΟ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΞΕΡΕΙς ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΤΕ ME ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πατα το caps lock. τι ακριβως θες να φωτογραφιζεις? και ποσα λεφτα θες να δωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos31 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κυριως θελω να φωτογραφιζω τοπια απο λεφτα 300 ευρω κυριως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 χμ tokina 11-16 και καποιος ειχε βγαλει και 16-85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πάρα πολύ καλός ο τοκινα.. μπορείς να κοιτάξεις και για samyang 14 2.8 ποιο φθηνός και είναι και full frame αν ποτέ κάνεις το μεγάλο βήμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 δε θα εχει πολυ παραμορφωση αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ολοί οι ευρυγώνιοι έχουν παραμόρφωση ο samyang βέβαια έχει λίγο παραπάνω αλλά ειδικά σε dx mode μαζεύεται αρκετά σε προγράμματα και υπάρχουν έτοιμα presets για αυτη την δουλειά... Aπλά είναι σχετικά ποιο φθηνός με καλή ποιότητα και θα σου μείνει αν ποτέ πάς και σε full frame.. αν έχεις την οικονομική άνεση και δεν έχεις πλάνα για ff σύντομα ο τοκινα είναι απο τις καλύτερες επιλογές αλλιώς με 300 που θέλεις να ξοδέψεις δεν ξέρω άλλον εκτός του samyang και αυτόν απο ebay Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από hayas88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos31 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω θα κανω την ερευνα μου με βοηθησατε αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εντυπώσεις να μας πεις μόλις τον πάρεις όποιον πάρεις... εγώ θα έχω τον samyang σε λίγο καιρό ( αν είχα λεφτά όμως θα έπαιρνα τον tokina) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ο samyang ειναι ομως manual φακος σωστα?Δλδη δεν εστιαζει αυτοματα.. Επιπλεων το 14 σε dx δεν ειναι τρομακτικα wide. Απο εμενα κοιτα τον τοκινα εαν παιζουν χρηματα(ψαξε για εκδοση με μοτερ af για να εστιαζει στην d3200) η για φθηνοτερα δες τον sigma 10-20 μεταχειρισμενο(απο 250ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 το οτι είναι manual δεν παίζει κανέναν ρόλο σε αυτά τα Mm και af να πάρει κάποιος καλύτερα να τον δουλεύει χειροκίνητα .. τα 14 γίνονται 21 και αντίστοιχα ο τοκινα 16.5-24 και ο sigma 15-30..( σε αναλλογια full frame) καλός και ο sigma αν τον βρείς τόσο απλά αν έχεις σκοπό να τραβάς ουρανό κλπ το 4 είναι μεγάλο μειονέκτημα έναντι 2.8 τον άλλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα