panos2000gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα περίεργο πρόβλημα...Paragon NTFS 11 μου παίζει κανονικά σε όλα τα Macbook, αλλά σε κανένα Hackintosh (το έχω δοκιμάσει σε δύο διαφορετικά συστήματα που κατα τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικά). Αντίθετα το tuxera λειτουργεί μια χαρά. Καμιά υποψία για το τί μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το έχω συναντήσει,αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω και καιρό.. δες αν έχεις latest version και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το έχω συναντήσει,αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω και καιρό.. δες αν έχεις latest version και θα επανέλθω. Την τελευταία ή προτελευταία έχω (v11.XX). Αλλά εφόσον παίζει σωστά σε αντίστοιχη έκδοση 10.9.4 του Macbook Air δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην παίζει σε Hackintosh. Εσύ τί χρησιμοποιείς ? Tuxera ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Tιποτα τα εχω χωριστά και δεν γράφω σε ntfs. 10.0.2 κανονικότατα ακόμα και σε trial mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Με το 11 (σπασμένο) είχα κι εγώ πρόβλημα (έκανε κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν έγραφε σε NTFS δίσκους) σε κανονικό Mac. Έβαλα το 10 και είναι οκ. Έχω 2-3 μήνες να το τσεκάρω, δουλεύω αρκετά EX-FAT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Επιβεβαιώνω ότι πάνω από την 10.0.2 δεν δουλεύει καμία έκδοση από "θείο" (τουλάχιστον στο δικό μου hackintosh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ διαφορά σε software ανάμεσα σε hackint0sh κ real mac τουλάχιστον σ'εμενα. Η ίδια ακριβώς έκδοση όπως λες από τον θειο παίζει σε real ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ διαφορά σε software ανάμεσα σε hackint0sh κ real mac τουλάχιστον σ'εμενα. Η ίδια ακριβώς έκδοση όπως λες από τον θειο παίζει σε real ? Κανονικότατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κανονικότατα... Θα σε προβληματίσω.. κάτι δεν έχεις πατσαρει σωστά στην εγκατάσταση σου,η μήπως η εγκατάσταση σου είναι με MBR patch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Θα σε προβληματίσω.. κάτι δεν έχεις πατσαρει σωστά στην εγκατάσταση σου,η μήπως η εγκατάσταση σου είναι με MBR patch ? 12.jpg Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε ένα pm με το link της έκδοσης...δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι. 11.3.62? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα