Vole Maulder Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Απ' όσο καταλαβαίνω, το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι ότι πάσχει από έλλειψη ταυτότητας. Βρίσκεται μεταξύ sim και arcade χωρίς να κάνει τίποτα από αυτά που κάνουν διασκεδαστικό το κάθε είδος. Ανέβασαν και Quick Look στο Giantbomb όπου το συζητάνε στο χαλαρό παίζοντας και είναι πιο εύκολο να αποκτήσει κανείς εικόνα του παιχνιδιού απ' ό,τι με ένα κείμενο.
Anastazio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 9+ το shadow of mordor που ειναι "επαναστατικο και φευγατο single player grindfest(critical hit)" 7- για το drive club που τεχνικα τουλαχιστο ειναι αρτιο,τεσπα αυριο θα το παιξω να δω τι παιζει γιατι θα χαζεψουμε....
gkalas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το τεχνικά άρτιο δε σημαίνει οτι είναι και ωραίο παιχνίδι.Το Ryse ηταν χάρμα οφθαλμών και κατακρεουργηθηκε στα reviews. 5
Anastazio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το τεχνικά άρτιο δε σημαίνει οτι είναι και ωραίο παιχνίδι.Το Ryse ηταν χάρμα οφθαλμών και κατακρεουργηθηκε στα reviews. Μα δεν ειπα κατι τετοιο,η αντιφαση με ενοχλει,το οτι σε ολες τις μετριοτητες δεν ακολουθουν ιδιες πρακτικες και βαθμολογησεις,αντικειμενικα το shadow of mordor αν ειναι δυνατον να αξιζει 9+...παλευα να βρω ενδιαφερον παιζοντας το!Σε πετανε σε μια περιοχη με orcs σου δινουν και 10 cutscene να χεις να φανταζεσαι και κανεις ες αει το ιδιο πραγμα........αν ειναι δυναμον!
gkalas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Βρε κατσε παιξε το Drive club και αν σου αρέσει τότε χεσε τα reviews.Και το ryse εθαψαν ενω εμένα μου άρεσε.Αμα αρέσει σε σένα τοτε ας γράφουν οτι θέλουν. Λογικά αύριο θα το παίξω και εγώ σε έναν φίλο. 2
Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 To Shadow of Mordor είναι μέχρι τώρα το μόνο παιχνίδι που φέρνει κάτι next-gen σε gameplay systems, και το combat του είναι πολύ καλό, και δεν είναι καν next-gen only ούτε exclusive. Το αν εσύ το βαριέσαι δε σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι, σημαίνει απλώς ότι δε σου αρέσει. Οπως μπορεί και να σου αρέσει κάτι που δεν αξίζει καλές βαθμολογίες. Μην τρώτε σκαλώματα, άμα γουστάρετε κάτι παίξτε το. Αν συμφωνεί το γούστο σας με τα reviews καλώς. Αν όχι, διαβάστε με ανοιχτό μυαλό και μια διαφορετική άποψη και κριτική, κακό δεν κάνει. 7
Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 το shadow of mordor δεν είχε καθόλου hype. γιαυτό πήγε καλά. δεν δημιουργησε προσδοκιες, βάλανε κάτω το κεφάλι και φτιάξανε μια παιχνίδάρα. το ρίξανε στην αγορά και αποδείχτηκε. το watchdgos, destiny, driveclub και δεν ξερω τι αλλο, μας ειχαν σκοτίσει τον έρωτα για το υπερπαιχνίδι που θα ερχότανε... 9
Raiden5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για να δουμε αυριο, τι λεει το drive club, δεν διαβαζω πολυ θετικα σχολια παντως αλλα δεν με νοιαζει ετσι κ αλλιως δεν ειχα σκοπο να το αγορασω, παντως εκτος απο τα σουπερ γραφικα καλο ειναι να αφοσιωθούν λιγο κ στο gameplay εκει στην σονυ.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 2/5 από το Giantbomb (Jeff). http://www.giantbomb.com/reviews/driveclub-review/1900-677/ Driveclub looks nice and has a couple of good ideas about handling leaderboard challenges, but the core of it--actually driving a car--drags the entire thing down. Driveclub is a very rigid driving game, where the only tweakable gameplay option at your disposal is a choice between automatic and manual transmission. In an era where driving games on both ends of the arcade-to-simulation spectrum deliver car upgrades and a lot of other things that players can use to tailor the experience to their liking, Driveclub's complete lack of meaningful choices makes it feel like a weird throwback to the old, dark days of console driving games. The larger problem, however, is that the game's overly mechanical AI drivers and weirdly grippy car handling make the on-track action lackluster, at best. Εν τω μεταξύ, κάπου πήρε το μάτι μου ότι τo Plus edition είναι ουσιαστικά demo και τα free DLC που σκοπεύουν να βγάλουν δε θα είναι καν συμβατά; Ισχύει αυτό; Αν από το πλήρες παιχνίδι, όπως έλεγε η Σόνι πριν το launch, περάσαμε στο "κάποια features θα λείπουν" και φτάσαμε στο να είναι ουσιαστικά ένα ντέμο με 5 πίστες και το "upgrade" να έχει ημερομηνία λήξης μιλάμε για κοροϊδία κανονικότατη. 1
teofross Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εγώ παιδιά, πάντως έπαιξα άλλη μια ωρίτσα χθες στο offline πάντα & έχω φτάσει μέχρι το 1ο Rookie challenge & έχω να πω ότι το Game είναι πάρα πολύ ωραίο, περναω ευχαρίστα & ταυτόχρονα είμαι & στην τσιτα.Εμενα μου κάνει ένα παιχνίδι όταν περνώ ευχάριστα μαζί του & με κάνει να μην θέλω να κλείσω την κονσόλα & με το driveclub συμβαίνει ακριβώς αυτό...& σε αυτό έλπιζα πριν πάρω το παιχνίδι. Τώρα επειδή υπάρχουν διαφορετικά γούστα για τον καθένα & επειδή & δικαίως σκεπτόμαστε τα χρήματα που δεν είναι & λίγα, ίσως το καλύτερο να ήταν να το νοικιάσει κάποιος αν μπορει,να δει αν του κανει για αγορα
garrett156 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εχω την εντυπωση απο αυτα που διαβαζω οτι αν το κυκλοφορουσαν περισυ στην αρχικη ημερομηνια θα γελαγανε και οι πετρες. 1
lepaterious Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εχω την εντυπωση απο αυτα που διαβαζω οτι αν το κυκλοφορουσαν περισυ στην αρχικη ημερομηνια θα γελαγανε και οι πετρες. Αυτο που ειπε και ο vole περσι παιζει να μην υπηρχε καν και απλα ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις η sony.... Για να δουμε αυριο, τι λεει το drive club, δεν διαβαζω πολυ θετικα σχολια παντως αλλα δεν με νοιαζει ετσι κ αλλιως δεν ειχα σκοπο να το αγορασω, παντως εκτος απο τα σουπερ γραφικα καλο ειναι να αφοσιωθούν λιγο κ στο gameplay εκει στην σονυ. Μα αυτο πουλαει η sony μας τα εχει πριξει με το 1080p παντου, μπορει το παιχνιδι να ειναι γιαπι αλλα ειναι 1080p γιαπι..... 1
gkalas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Mα αυτο ζητανε οι πελατες της φιλε μου και αυτο δινει,μια δυνατοτερη κονσολα απο τον κυριο ανταγωνιστη της.Τα παιχνιδια ερχονται σε δευτερη μοιρα.Ακομα αυτη η κονσολα δεν εχει βγαλει παιχνιδι που να με κανει να θελω να την αγορασω.Μονο το Order με ξεσηκωνει. 1
lepaterious Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Mα αυτο ζητανε οι πελατες της φιλε μου και αυτο δινει,μια δυνατοτερη κονσολα απο τον κυριο ανταγωνιστη της.Τα παιχνιδια ερχονται σε δευτερη μοιρα.Ακομα αυτη η κονσολα δεν εχει βγαλει παιχνιδι που να με κανει να θελω να την αγορασω.Μονο το Order με ξεσηκωνει. Η οποια ερχεται τωρα η ubi και λεει τελικα δεν ειναι και τοσο δυνατη οσο σας πλασαρε η sony ααα ναι τα πηραμε και απο την ms συμφωνα με τον κοσμο του ιντερνετ.... Εμενα παλι ουτε το order ουτε το bloodborne με ξεσηκωνει γιατι μαλλον θα ειναι μια απο τα ιδια παλι απλα θελει να δημιουργει εντυπωσεις.
Raiden5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλα ενταξει αμα πιστευουμε το τι λεει η uby σωθήκαμε, το οτι παιζει να τα πηρε ειναι πολυ πιθανο, ισως κ να μην ειναι τυχαιο οτι στην Ε3 παρουσιασε βιντεο του assasins creed στην εκδήλωση της microsoft, αυτες της τακτικές της συνηθιζει η microsoft εξαλλου, σε καμια περιπτωση εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορει να σηκωσει σε 1080p το unity. Tο ποσο δυνατο ειναι θα φανει με το the order, bloodborne, uncharted κλπ Παντως σιγουρα ειναι ποιο δυνατο απο τον ανταγωνισμό ξεκαθαρα. Αντε να μπει κ το drive club στο store επιτελους να δουμε τι λεει, οι απόψεις ειναι μοιρασμενες. Παντως η plus έκδοση αναβάλλεται προς το παρον λόγο προβλημάτων κ θα ενημερωσουν συντομα ποτε θα ειναι διαθέσιμη, παραθέτω το link ποιο κατω https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/707176122700084
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα