kolossos_22 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φιλαράκι το όνομα η το όνομα σου είναι λάθος η κάτι έγραψες λάθος εδώ
StigmaX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είδα ότι το έχει προσφορά στο psn... Αξίζει το παιχνίδι;
InspectoR95 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είδα ότι το έχει προσφορά στο psn... Αξίζει το παιχνίδι; Χωρις το season pass κατ'εμε δεν αξιζει.. προσωπικα ειμαι μεγαλος φαν των racing παιχνιδιων, και τυχαινει να εχω και το season pass και ναι αξιζει. ειναι ωραιο παιχνιδακι. δεν ειναι απο τα πιο σοβαρα ( π.χ gran turismo, project cars ) αλλα θα σε απασχολησει για ενα ικανοποιητικο διαστημα χρονου.. 1
kolossos_22 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Χωρις το season pass κατ'εμε δεν αξιζει.. προσωπικα ειμαι μεγαλος φαν των racing παιχνιδιων, και τυχαινει να εχω και το season pass και ναι αξιζει. ειναι ωραιο παιχνιδακι. δεν ειναι απο τα πιο σοβαρα ( π.χ gran turismo, project cars ) αλλα θα σε απασχολησει για ενα ικανοποιητικο διαστημα χρονου.. Με καλύπτει πληρως +1
StigmaX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η οδήγηση είναι ποιο κοντά σε παιχνίδια simulation η προς το arcade όπως τα nfs?
polakis21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η οδήγηση είναι ποιο κοντά σε παιχνίδια simulation η προς το arcade όπως τα nfs? Φουλ arcade χωρις ζημιες. 1
vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είναι σριγμα, σε το λέει παίκτης των gran turismo.τα αξίζει τα 13 ευρώ.Δεν είναι εύκολο στην οδήγηση, έχει ψωμί να σε κρατήσει για να κάνεις χρόνους 1
kolossos_22 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι το αλήτικο.....αλλά είναι διασκεδαστικό για τύπο σαν εμένα που θέλει να παίξει λίγο χωρίς να σπαζοκεφαλιαζει.... 1
khr1s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχει στο store το bikes σε προσφορα. Στα 10€ το standalone(παιζει και χωρις να εχεις το driveclub) και στα 8€ το add on για οσους εχουμε το game. Tiς τιμες μπορει να μην τις θυμαμαι ακριβως, παντως περιπου τοσο ειναι γλιτωνεις ενα 5€. 1
bedazzled Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχει στο store το bikes σε προσφορα. Στα 10€ το standalone(παιζει και χωρις να εχεις το driveclub) και στα 8€ το add on για οσους εχουμε το game. Tiς τιμες μπορει να μην τις θυμαμαι ακριβως, παντως περιπου τοσο ειναι γλιτωνεις ενα 5€. Available (€9,99):https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/addons/driveclub-bikes-expansion/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES Not available: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-bikes/cid=EP9000-CUSA00003_00-XBIKESSTANDALONE Το 2ο είναι που έχει €8;
khr1s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Available (€9,99):https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/addons/driveclub-bikes-expansion/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES Not available: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-bikes/cid=EP9000-CUSA00003_00-XBIKESSTANDALONE Το 2ο είναι που έχει €8; Aκυρο το 2ο πρεπει να εχει 12€ ειναι το standalone. Δεν θυμομουνα καλα τις τιμες sorry 1
Darthvader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Driveclub+Season Pass+Driveclub Bikes στα 23 ευρώ. Οποιος έχει ενδοιασμούς μη το σκέφτεται άλλο.
InspectoR95 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Driveclub+Season Pass+Driveclub Bikes στα 23 ευρώ. Οποιος έχει ενδοιασμούς μη το σκέφτεται άλλο. Ξεκάθαρα μια παρα πολυ καλη προσφορα που αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της.. * λογω εξεταστικης θα απουσιασω για καποιο διαστημα απο το παιχνιδι.. μην με ριξετε κλώτσο απο το club! :Ρ
kolossos_22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κλωτσο κανένας απο το club Δηλώνουμε casual παίζουμε για την πλάκα μας και όχι για ratings..... Ελπίζω δλδ 1
george14iv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 κι εγω παιδια εξεταστικη εχω οποτε ξερετεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα