toykaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Driveclub η need for speed? Για ονλινε κυριος και για 2πλο στο σπιτι
alexzgt4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Διπλό στο σπίτι δεν παίζει κανένα. Από σχόλια για το need for speed δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα. Αντιθέτως το driveclub όλο και βελτιώνετε. Είναι και φθηνότερο, όποτε εγώ ψηφίζω driveclub.
thomason993 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν έχω το παιχνίδι, τσίμπησα το season pass στα 6.50 € που έχει σε προσφορά.. Για τα γραφικά του και μόνο με έχει πείσει να το αγοράσω κάποια στιγμή..
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=W8yhsOyQfGY Σλουρπ σλουρπ.
george14iv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 παιδια καλησπερα εφιαξα ενα club ονομα PatraGR αν θελει κανεις να μπει ας με κανει add στο psn george14iv.
fouskos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ τσίμπησα το season pass στα 6.50 €. Δεν έδειξε να μου κατεβάζει τίποτα. Μου έγραψε purchase. Mετά μπήκα και άρχισα να κατεβάζω διάφορα που βρήκα (αμάξια, πίστες) που έλεγαν οτι είναι free! To έκανα σωστά η υπάρχει άλλος τρόπος?
VonLoutsos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πηγαίνεις manual και τα κατεβάζεις όλα....Πολύ καλή τιμή τα 6,5ευρώ...Το πήρα στα 13 πριν κανένα μήνα αλλά δεν το έχω παίξει πολύ ακόμα...
petoglou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Driveclub η need for speed? Για ονλινε κυριος και για 2πλο στο σπιτι Driveclub χωρις σκεψη! διπλο παντως δεν παιζει κανενα να ξερεις
toykaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ωραια με πισατε.κατι ακομα.Online παιζει σωστα?πιο το action του?δηλαδη τρεχω με αλλους και οποιος τερματιση πρωτος?κανω διαγωνισμο ποιος το εχει φτιαξει πιο ομορφο?τι ακριβς??πιο το θεμα του με λιγα λογια?psn account kav-tinki απο το σ/κ θα το εχω
InspectoR95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 υπάρχει ακόμα στα 6,5 ή ανέβηκε ξανά στα 12; επειδη σε καμια δυο βδομαδες το πολυ θα το εχω το παιχνιδι θελω να το απολαυσω στο φουλ καθως ειμαι φανατικος των racing games. πρεπει να εχω το παιχνιδι για να το αγορασω ή μπορω τωρα και να το χρησιμοποιησω οποτε παρω το παιχνιδι; δοκιμασα το project cars και με απογοητευσε!
toxotis70 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 υπαρχει τωρα στα 6.5 , μολις το πηρα. Αλλα που παω για να κατεβασω αμαξια ? Μεσα στο παιχνιδι ή καπου αλλου ?
george14iv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 υπάρχει ακόμα στα 6,5 ή ανέβηκε ξανά στα 12; επειδη σε καμια δυο βδομαδες το πολυ θα το εχω το παιχνιδι θελω να το απολαυσω στο φουλ καθως ειμαι φανατικος των racing games. πρεπει να εχω το παιχνιδι για να το αγορασω ή μπορω τωρα και να το χρησιμοποιησω οποτε παρω το παιχνιδι; δοκιμασα το project cars και με απογοητευσε! υπαρχει και θα υπαρχει μεχρι της 3/12/15
InspectoR95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το κατέβασα χθες το απόγευμα.. ειχα ενα ξεχασμενο δεκαρικο στην προπληρωμενη και εκανα για τεστ την αγορα να δω αν τη δεχεται κιολας. το παιχνιδι δεν το εχω ακομα.. ξερουμε συγκεκριμενα πως ενεργοποιειται το pass;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα