Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τεχνικος του τομέας ειναι απίστευτος με αυτα που είδα στο demo...δεν είδα πουθενά framesdrops...ειδικά τα εφέ του ειναι όλα τα λεφτά...!

Δημοσ.

παιδες εχω ενα θεματακι . Ειχα αγορασει to Driveclub ps Plus Upgraded Edition οταν βγηκε το παιχνιδι και θυμαμαι που λεγανε πως αν σου ληξει το plus θα μπορεις ακομα να παιζεις . Σημερα που μου εληξε το plus πηγα να παιξω και μου λεει εληξε η συνδρομη και δεν μπορω να παιξω  . Οριστε και μια αποδειξη http://www.vg247.com/2014/05/09/driveclub-video-explains-differences-between-blu-ray-and-playstation-plus-editions/

τι κανω τωρα ;

Δημοσ.

Το ξαναβαλα πάλι σήμερα και πάλι παρατήρησα οτι χάνει καρέ.

Δε ξέρω τι λέτε εσεις.Απλά εσεις το χει συνηθίσει το μάτι σας και δεν το αντιλαμβάνεστε.

Ίσως το δικό μου μάτι πάλι να είναι πιο εξελιγμένο από το μέσο όρο των ανθρώπων και να αντιλαμβάνετε την διαφορά στα καρε.Τι να πω

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λέτε εσεις.Απλά εσεις το χει συνηθίσει το μάτι σας και δεν το αντιλαμβάνεστε.

Ίσως το δικό μου μάτι πάλι να είναι πιο εξελιγμένο από το μέσο όρο των ανθρώπων και να αντιλαμβάνετε την διαφορά στα καρε.Τι να πω

Δεν ειναι σαν το Forza 5 ή το Gran Turismo 6 σε frame rate (50-60 fps συγκριτικα με τα 30 το οποιο φαινεται στο ματι και απο μακρια) αλλα φυσικα και δεν χανει κανενα καρε οσο εχω παιξει απ τον Δεκεμβριο πριν και μετα απ ολα τα update ή σε οποιαδηποτε πιστα και συνθηκες. Μηπως να το ξαναπερναγες μετα απο rebuild database;

Δημοσ.

Απλα ειναι 30αρι ρε συ και σου χτυπαει ασχημα στο ματι οπως και στο δικο μου.Framedrops δεν εχει αλλα τα 30fps δεν ειναι τοσο ομαλα οσο τα 60 και χτυπανε σε ενα εμπειρο ματι.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα ειναι 30αρι ρε συ και σου χτυπαει ασχημα στο ματι οπως και στο δικο μου.Framedrops δεν εχει αλλα τα 30fps δεν ειναι τοσο ομαλα οσο τα 60 και χτυπανε σε ενα εμπειρο ματι.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Αλλο το ενα αλλο το αλλο :P

Δημοσ.

Πόση γκρίνια από τόσο εξελιγμένα ματιά να αντέξει κάνεις;

Αντε παλικάρι μου, το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πριν το παίξω έλεγα ότι racing game στα 30fps δεν μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω αλλά τελικά είναι τόσο ομαλή η κίνηση που συνηθίζεται πολύ εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα δύο εργαλεία, την FXX K και την Evo τις σκεφτόμουν πολύ για το παιχνίδι το τελευταίο διάστημα και να τες! Προβλέπω να αφήνω ανοιχτό το PS4 μόνο και μόνο για να ακούω τον ήχο που βγάζει η Evo!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.dualshockers.com/2015/07/31/driveclub-clears-2-million-in-sales/

2 εκατομμύρια πωλήσεις για το Driveclub πριν καν βγει η PS+ έκδοση, άντε να δούμε season 2 με περισσότερα αμάξια και locations! Στην τωρινή του κατάσταση είναι από τα καλύτερα παιχνίδια στο Ps4 και συνεχίζω να παίζω ότι games και να βγούν (αυτό και το Diablo 3).

Επίσης trailer για την P1 GTR:

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για άλλη έκδοση. Πολύ πιθανό είναι να βγάλουν μια complete edition με όλα τα DLC της πρώτης σεζόν και απλά να ανακοινώσουν δεύτερο season pass. Όπως δούλεψε το Borderlands 2 δηλαδή. In which case:

Shut%20up%20and%20take%20my%20orens.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...