toykaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 σοβαρα?τοσο χαλια?δεν το ειχα διαβασει...καλυτερα need for speed?
Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 σοβαρα?τοσο χαλια?δεν το ειχα διαβασει...καλυτερα need for speed? Τρολαρει λολ Άμα έχεις PS+ μπορείς να δοκιμάσεις την PS+ έκδοση ελευθερα και να πάρεις μια ιδέα το πως δουλεύει το παιχνίδι https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-playstationplus-edition/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSE?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=store%20playstation&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Lolwat?! Πού τα είδες τα framedrops ακριβώς στο DriveClub? 1
takisdemi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιδιά το driveclub αυτό στο ps plus είναι η κανονική έκδοση του παιχνιδιού; Το ρωτάω επειδή το έχω σε ψηφιακή μορφή να μη το κατεβάσω πάλι,δε μου γράφει purchase.
Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιδιά το driveclub αυτό στο ps plus είναι η κανονική έκδοση του παιχνιδιού; Το ρωτάω επειδή το έχω σε ψηφιακή μορφή να μη το κατεβάσω πάλι,δε μου γράφει purchase. Άμα έχεις την κανονική δεν χρειάζεσαι την PS+. Αυτή η έκδοση είναι ένα μέρος του παιχνιδιού απλά για να πάρεις μια ιδέα το πως παίζει. Σκέψου το σαν ένα αρκετά μεγάλο demo. Βεβαια μπορείς να ξεκλειδώσεις την κανονική έκδοση από την PS+ άμα θέλεις μέσω του store.
coyote2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αρα σβήνω το demo και κρατάω το ps plus για να μην έχω δύο να μου πιάνουν χώρο για να δω πως είναι???? ή είναι το ίδιο... αφού είχα κατεβάσει το demo έκανε ypdate μόνο του?
thomason993 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Λογικά το demo, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες, έχει λιγότερο περιεχόμενο από την ps+ έκδοση, που είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές ps+. Άρα, αν έχεις ps+ συνδρομή, σε συμφέρει να κρατήσεις τη ps+ έκδοση...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Lolwat?! Πού τα είδες τα framedrops ακριβώς στο DriveClub? Δεν ξέρω αν είναι σωστή η έννοια του framedrops αλλά το παιχνίδι παίζει σαν να χάνει καρέ. Eπειδή είναι lock στα 30 fps Δεν παίζει όπως το The Last of Us δλδ που είναι στα 60fps και έχει κανονική ροή Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
takisdemi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι σωστή η έννοια του framedrops αλλά το παιχνίδι παίζει σαν να χάνει καρέ. Eπειδή είναι lock στα 30 fps Δεν παίζει όπως το The Last of Us δλδ που είναι στα 60fps και έχει κανονική ροή δε μπορεί να συγκριθεί ένα racing game με συνεχή εναλλαγή εικόνων με ένα παιχνίδι όπως το TLOU που είναι πιο στατικό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ωραία ας το συγκρίνω με το Formula 1 (2014) που είναι PC game.Το Formula 1 (2014) έχει κανονική ροή στα frames ενώ το driveclub όχι.
takisdemi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ωραία ας το συγκρίνω με το Formula 1 (2014) που είναι PC game.Το Formula 1 (2014) έχει κανονική ροή στα frames ενώ το driveclub όχι.τα γραφικά στην F1 2014 τι σχέση εχουν με του driveclub; Μέρα με τη νυχτα.Πάλι καμία σύγκριση. Εγώ το θεωρώ εντυπωσιακό παιχνίδι με απίστευτα γραφικά και λεπτομέρεια.
rouxlas86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 <p>Μια χαρά ροή βλέπω εγώ στο game με τις γραφικάρες που είχα και καιρό να παίξω.Τώρα πλέον όλοι μπορούν να κρίνουν free</p>
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 lol μπερδευτηκε ο ανθρωπος. Για να λεμε και τα ασχημα. Πιστευω οτι βραδυ χανουν αρκετα τα γραφικα του. Δεν εχουν κανει αναλογη δουλεια νομιζω.
gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εντάξει, μπορεί να μη μένεις σε κάθε σημείο του παιχνιδιού με το στόμα ανοιχτό αλλά οταν πέφτουν κεραυνοί και βροχές νομίζεις οτι είναι απο το μπαλκόνι σου.Lighting effects για σεμινάριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα