AntonisKo Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Απορία, επειδή έχω προπαραγγείλει το Project Cars και δεν το έχω ψάξει αρκετά. Τι αυτοκίνητα θα έχει μέσα? Από μια ματιά που έριξα δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα αυτά που έχει... Λάθος θέμα...?
darko__77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ολοκλήρωσα τα βασικά challenges, tour, ignition και photo-finish. Αξίζει να πάρω τώρα το pass για να κατεβάσω και όλα τα άλλα?
AntonisKo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Νομιζω ναι, ξεκλειδώνεις πολύ πράμα.. Η Venom Hot Lap 2 στο βρεγμένο, αξίζει για όλο το season... Μου θύμισε εποχές διπλωμάτων στο GT που έπρεπε σπάσεις 2 χειριστήρια για να πάρεις τα χρυσά..
Spartan117 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Η LaFerrari στη βρόχα και μερικές εικόνες 4
toykaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ειμαι αναμεσα σε αυτο και το nfs rival..Εμενα μου αρεσει πιο πολυ ετσι να φτιαχνω το αυτοκινητο και να τρεχω με αλλους..πιο απο τα δυο να πρωτιμησω?
Vole Maulder Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κανένα από τα δύο, με βάση αυτό που λες ότι σου αρέσει Πέρα από την πλάκα, το DriveClub είναι καλύτερο παιχνίδι από το συγκεκριμένο NFS, για μένα. Απλώς έχε υπόψη σου ότι δεν μπορείς να πειράξεις καθόλου τα αμάξια, πέρα από paint jobs και τέτοια. Οσο για το multiplayer, έχει και κανονικά races αλλά και time trials online. Επίσης, έχει πολύ καλύτερο social system (friend leaderboards, challenges etc.) από το NFS, και το έχει πολύς κόσμος από εδώ μέσα το παιχνίδι. Το NFS Rivals, από την άλλη, είναι περισσότερο car combat racing game, οπότε έχει κι εκείνο τις χάρες του. Απλώς μετά τον προκάτοχό του φάνηκε πολύ φτωχό και άψυχο. Δεν είναι κακό, και όταν ήταν το μόνο racing game που είχα στο PS4 το έπαιζα αρκετά με έναν φίλο μου, αλλά δεν άντεξε χρονικά όσο είχε αντέξει το προηγούμενο. In any case, όποιο πάρεις κάνε add ελεύθερα (PSN ID στην υπογραφή μου). 1
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ναι. Μπορείς επίσης να θέσεις challenges σε άτομα από τη λίστα σου, υπάρχει επίσης και το leaderboard, που, τουλάχιστον για μένα, δείνει αρκετή ζωή στο παιχνίδι ακόμα και σε "single" player. Βάζω εισαγωγικά, επειδή πλέον έχει θολώσει αυτή η γραμμή πολύ. Θα πρότεινα να το νοικιάσεις, αν έχεις τη δυνατότητα, πάντως, για να δεις κι εσύ πώς σου φαίνεται. Δώσ' του λίγο χρόνο, επειδή το πρώτο αμάξι που σου δίνει εμένα δε μου άρεσε καθόλου, και άλλα αμάξια διαφέρουν αρκετά.
darko__77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πάντως πέρα απο το ωραίο των γραφικών όσων αφορά τη βροχή, έχει καταστρέψει λίγο το παιχνίδι απο την άποψη οτι σε ορισμένα events, η πίστα γίνεται τόσο πολύ λίμνη που είναι αδύνατο να οδηγήσεις με γραμμές και απλά ακολουθείς τις μπαριέρες και προσεύχεσαι για όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες
takisdemi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Που να δεις με χιονόπτωση βράδυ Μόνο από το gps οδηγείς αλλά είναι ρεαλιστικό και στην πραγματικότητα έτσι είναι.
darko__77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Που να δεις με χιονόπτωση βράδυ Μόνο από το gps οδηγείς αλλά είναι ρεαλιστικό και στην πραγματικότητα έτσι είναι. δεν αντιλέγω, αλλά σε ένα challenge στο turbo charge αν θυμάμαι καλά νύχτα και να ρίχνει καρέκλες, δεν βλέπεις τίποτα. Στην πραγματικότητα αναβάλλεται ο αγώνας!
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικα Project Cars η Driveclub,ποιο προτιματε
gkalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Άλλο το ενα και άλλο το άλλο. Αν θες οδήγηση χωρίς πολλά ψαξίματα πας σε Driveclub.Αν θες simulation καταστάσεις πας σε project cars.Και τα δύο είναι καλά για το είδος τους. 1
toykaki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 simulation?δηλαδη τι προσομοιωση στην πραγματικοτητα?ειναι πιο πραγματικο το project?
gkalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ε ναι ρε συ.Εχει ρυθμίσεις για ολο το αυτοκίνητο. Στο drive club δεν έχει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα