HarryGrey Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Με το ζόρι κρατιέμαι να αγοράσω πσ4 με αυτά που βλέπω Μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια διλήμματα... Συγκεκριμένα για το driveclub δεν δίνω ούτε σεντ.
mtzs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ουφ, έφυγαν 65 λίρες στο ebay για την Τ100, δεν άντεξα τελικά! Ελπίζω να μην το μετανιώσω αύριο ή τη Δευτέρα Καλοριζικη Αναμενω "review" και εαν ειναι εφικτο, ενα μικρο συγκριτικο με την Logitech driving force GT (την απλη) εαν την εχεις δοκιμασει.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καλοριζικη Αναμενω "review" και εαν ειναι εφικτο, ενα μικρο συγκριτικο με την Logitech driving force GT (την απλη) εαν την εχεις δοκιμασει. Την έχω τη Logitech, αν και την έχω αφήσει στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να βασιστώ στη μνήμη μου. Το καλό είναι ότι η Τ100 δουλεύει και στο PS3 και στο PC(αν δεν κάνω λάθος - δεν έχω δει κι αν έχει ανάλογο app σαν της Logitech για ρυθμίσεις και πόσο καλό είναι, δεν ήταν priority το PC compatibility, ούτως ή άλλως), οπότε θα μπορέσω να παίξω παιχνίδια που είχα παίξει με τη Logitech για να πάρω μια ιδέα για το πώς συγκρίνονται. Διαφορετικά, οτιδήποτε διαφορετικό θα μπορούσε, θεωρητικά, να αποδοθεί στο DC. Βέβαια, πνίγομαι αυτό τον καιρό (ως συνήθως), οπότε, αφού δε μου ήρθε χτες, πάμε για το επόμενο ΣΚ για σοβαρή δοκιμή. Στα υπόλοιπα τώρα, το DC είναι άξιος πνευματικός διάδοχος του PGR στην κατάσταση όπου βρίσκεται τώρα το παιχνίδι. Οτιδήποτε άλλο, από άτομο που του άρεσε το PGR, μόνο σε εταιρικό φανατιλίκι θα μπορούσα να το αποδώσω, πραγματικά. Να είχες ασχοληθεί και με το παιχνίδι, ρε Χάρη, να σου έδινα λίγο benefit of the doubt ίσως. Εκτίθεσαι απλώς.
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν φταίει ότι το έπαιξα μετά από forza αλλά για μένα το παιχνίδι είναι κάτω του μετρίου. Βέβαια πάλι καλά που δεν είμαι ο μόνος : http://www.metacritic.com/search/all/driveclub/results 71 metascore, 5.8 user score Τώρα αν το παιχνίδι έχει κρυφές χαρές που δεν τις ανακάλυψα στις ώρες που το έπαιξα και γίνεται κανένα θαύμα στην πορεία δεν ξέρω αλλά επειδή και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος κοιτάζω να τον γεμίζω με παιχνίδια που αξίζουν και το driveclub δεν είναι ένα από αυτά.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κι εμένα περιορισμένος είναι ο χρόνος μου, κι εγώ το ίδιο κάνω, και το DriveClub είναι ένα από αυτά, αν κάποιος γουστάρει arcadey racing στο πνεύμα του PGR. Αποκλείεις δηλαδή την περίπτωση να σου έκατσε άσχημα για τον οποιονδήποτε λόγο κι αν το ξαναδοκίμαζες να σου καθόταν διαφορετικά; Στο WiiU topic άλλοι έλεγαν ότι 2-3 φορές δοκίμασαν Dark Souls και την 4η τους έκατσε το παιχνίδι. Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο δηλαδή να υπάρχουν τόσα άτομα εδώ μέσα που παίζουν ακόμα το παιχνίδι και λένε ότι αξίζει. Δε μιλάμε για 1-2 μόνο. Μέχρι κι ο p3tran το έλιωνε για ένα διάστημα, με είχε καταστρέψει να μου στέλνει challenges (1 στις 10 είχα χρόνο να ασχοληθώ, δυστυχώς, αλλιώς, η καλύτερή μου θα ήταν). Λες να το έκανε επειδή δεν είχε τι άλλο να παίξει, όταν το Χ1 έχει δύο Forza; Φυσικά, μπορεί να υποστήριζε ότι δεν του άρεσε, και το έπαιζε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, αλλά αμφιβάλλω 1
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παίδες ας μην το γυρίσουμε το thread σε shitposting πάλι pls
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αλλά επειδή και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος κοιτάζω να τον γεμίζω με παιχνίδια που αξίζουν και το driveclub δεν είναι ένα από αυτά.Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και προτιμάς να τον γεμίζεις με παιχνίδια που αξίζουν. Καλά έως εδώ. Δεν είναι χάσιμο χρόνου όμως, να γράφεις τόσο συχνά ποσο κακό είναι το παιχνίδι; Έχεις μονοπωλησει το thread. Συνέχισε πάντως τον τζιχαντ σου, μην πέσουν έξω και οι μετοχές. 5
DJTaurus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Digital code σε πιο store μπορούμε να βρούμε χαμηλότερα? Γιατί retail έχει πέσει ήδη πολύ χαμηλά.
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Digital code σε πιο store μπορούμε να βρούμε χαμηλότερα? Γιατί retail έχει πέσει ήδη πολύ χαμηλά. Hong Kong store είναι το πιο φτηνό, μπορεί και το store του καναδά να είναι φτηνό. Νομίζω 25 ευρώ κάνει στο Ευρωπαϊκό άμα έχεις ps+. 2
DJTaurus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Hong Kong store είναι το πιο φτηνό, μπορεί και το store του καναδά να είναι φτηνό. Νομίζω 25 ευρώ κάνει στο Ευρωπαϊκό άμα έχεις ps+. Unavailable για purchase στο ευρωπαικό store. Πέρα από νέα αυτοκίνητα έχουν πει αν μελλοντικά θα δίνουν events και πίστες για να δω αν αξίζει το season pass....?
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Unavailable για purchase στο ευρωπαικό store. Πέρα από νέα αυτοκίνητα έχουν πει αν μελλοντικά θα δίνουν events και πίστες για να δω αν αξίζει το season pass....? Το season pass είναι μέχρι τον Ιούλιο αν θυμάμαι καλά, μέχρι τότε έχεις 4-5 αμάξια τον μηνα + 2 tour + decals. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το season pass, γιατί στα αμάξια που βγάλανε έχει πέσει πολύ λεπτομέρεια αλλα μου αρέσουν και τα tours. Άμα δεν το έχεις θα σου πρότεινα να δεις ποσο σου αρέσει το tour του base game και μετά να δεις άμα αξίζει για εσένα το season pass, μην τα αγοράσεις μαζί δηλαδή. Εγώ πρώτα τερμάτισα το βασικό παιχνίδι και τα δυο free tours και μετά πήρα το season pass. Edit: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU Σου λέει unavailable για αυτό; 1
DJTaurus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το season pass είναι μέχρι τον Ιούλιο αν θυμάμαι καλά, μέχρι τότε έχεις 4-5 αμάξια τον μηνα + 2 tour + decals. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το season pass, γιατί στα αμάξια που βγάλανε έχει πέσει πολύ λεπτομέρεια αλλα μου αρέσουν και τα tours. Άμα δεν το έχεις θα σου πρότεινα να δεις ποσο σου αρέσει το tour του base game και μετά να δεις άμα αξίζει για εσένα το season pass, μην τα αγοράσεις μαζί δηλαδή. Εγώ πρώτα τερμάτισα το βασικό παιχνίδι και τα δυο free tours και μετά πήρα το season pass. Edit: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU Σου λέει unavailable για αυτό; Thank you... έπρεπε να ψάξω για την plus έκδοση. Η απλή είναι μη διαθέσιμη.
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τα tours είναι διαφορα challenges που φτιάχνουν οι developers με συγκεκριμένα αμάξια/πιστες. Πχ υπάρχει το midnight tour που είναι όλα βραδυ, το Lamborghini tour που θα έχει μονο τις lambo κτλ. Κάθε challenge έχει 3 αστερια, και πρέπει να ξεκλειδώσεις έναν αριθμό από αυτά για να παίξεις το επόμενο tier. Κάπως έτσι δηλαδή. Εγώ σου λέω δες πρώτα το βασικό παιχνίδι και μετά σκέψου για το season pass. 1
Vole Maulder Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σήμερα προστέθηκαν και buggies στο παιχνίδι ως free DLC. Αναρωτιέμαι τι θα παίζει με τα corner penalties στα συγκεκριμένα, βέβαια, επειδή το trailer παρακάτω δείχνει κάτι που το παιχνίδι δεν το επιτρέπει http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-30-looks-like-motorstorm-buggies-are-coming-to-driveclub 1
VonLoutsos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Έχει φτιάξει κανένας από εδώ κάποιο club να κάνω Join?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα