Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ την επομενη φορα θα κάνω μετάφραση τα patch notes.

Τα νερά στα μπαμπρίζ αναβαθμίστηκαν!

Δεν ήθελα να δώσω πηγή το facebook γιατί δεν έχουν όλοι fb, patch notes σε spoiler δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα.

• Απαντ. 884
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ειναι το multiplayer time trial; Που βρισκεται;

Φαντάζομαι όπως είναι το multiplayer race, θα είναι time-trial αλλα σε multiplayer. Λογικά έχει μια ευκαιρία ο καθένας.

• Moderators
Δημοσ.

Οκ την επομενη φορα θα κάνω μετάφραση τα patch notes.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό

Δεν ήθελα να δώσω πηγή το facebook γιατί δεν έχουν όλοι fb, patch notes σε spoiler δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δεν επιμένω σε κάποιο από τα δύο (είτε χρήση quote είτε spoiler αρκεί) αλλά η παράθεση πηγής είναι κάτι σημαντικό (αναφέρεται επίσης και στους όρους χρήσης του forum), και γιατί μεταφέρουμε ατόφιο κείμενο και πρέπει να αποδίδουμε τα credits εκεί που πρέπει, αλλά και για να έχουν τα μέλη κάποια αναφορά (μερικές φορές η πηγή ενημερώνει ή διορθώνει το αρχικό άρθρο) προς το original κείμενο.

Στην παρούσα περίπτωση πχ το post στο Facebook είναι δημόσια προσβάσιμο και μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε, χωρίς να είναι γραμμένος ή logged in στο Facebook (το αντίθετο -δηλαδή το να έχουν private ή περιορισμένη την πρόσβαση στη σελίδα - θα ήταν και ενάντια σε marketing τακτικές). Για μένα το να βρω την πηγή ήταν θέμα δευτερολέπτων. Βρήκα το πρώτο σχετικό link από κάποιο gaming site (μέσω google) και έλεγξα την πηγή τους.

Δημοσ.

Εδω πας να γραψεις 1-2 σειρές και σου πετάει σφάλμα για Greeklish, είμαι πραγματικά περίεργος...

Ευχαριστώ ;)

πας στο προφίλ σου ......

....Ultra....δεν το εκανα ετσι....πρωτη φορα το βλεπω αυτό  :D   .....και Red1 δεν ξερω γιατι να θεωρειτε Greeklish(...που εγω προσωπικα σιχαίνομαι)ένα κειμενο που είναι σε English.... :rolleyes:.....τεσπα...την φοτο την ελαβες???Η την εστειλα αλλου :-D

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιά κάμερα παίζετε; Μου αρέσει η dashboard (από μέσα δηλαδή), αλλά νομίζω δεν τρέχει τόσο ομαλά όσο αυτή που είναι on the hood (πάνω στο καπώ).

Νομίζω ότι κάθεσαι κιόλας πολύ πίσω.

Υ.Γ.

Παιδία, καλά τα gif, αλλά κάνουν την σελίδα ασήκωτη. 

Δημοσ.

Υ.Γ.

Παιδία, καλά τα gif, αλλά κάνουν την σελίδα ασήκωτη.

Ναι νόμιζα ότι σε spoiler δεν τα κάνει load μέχρι να το πατήσεις. Τα βάζω σαν link για να μην υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Γεια σας gamers!Σκεφτομαι να αγορασω το Driveclub αλλα δισταζω γιατι τα reviews το θαβουν!!!Βελτιωθηκε καθολου με τα updates?Eχω πολυ καιρο να παιξω ενα καλο racing game!

Δημοσ.

Καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι τα μέσα Μαρτίου αν θυμάμαι καλά που βγαίνει το Project Cars. Όχι δεν αξίζει το Driveclub, θα στο πρότεινα μόνο αν θες ντε και καλά racing και δεν έχεις να παίξεις τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Γεια σας gamers!Σκεφτομαι να αγορασω το Driveclub αλλα δισταζω γιατι τα reviews το θαβουν!!!Βελτιωθηκε καθολου με τα updates?Eχω πολυ καιρο να παιξω ενα καλο racing game!

Αν θες racing arcade ειναι μια χαρά,αν θες σιμ άραξε...εμπαθείς τσολιάδες θα σου πουν ότι ειναι μάπα φυσικά.

Δημοσ.

Ενοικίασέ το πρώτα για να κρίνεις από μόνος σου(ένα από τα συν του πσ4)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...