d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ευτυχώς που υπάρχουν και οι arcadeιλες τέτοιου τύπου τότε γιατί αλλιώς ούτε Battlefield θα είχαμε, ούτε CS ούτε PGR ούτε και το Driveclub. Δεν χρειάζεται οτιδήποτε να είναι full sim για να είναι διασκεδαστικό, τα παιχνίδια για διασκέδαση είναι όχι για να γίνω ο επόμενος Vettel Και το Forza/GT arcade είναι σε σύγκριση με το iRacing/Assetto Corsa/rFactor. PC για να τα παίξεις έχεις, ρίξτα μια ματια αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Τι σχεση εχουν τωρα τα fps ρε αδελφε με τα racing sims; Δεν σου ειπα εγω να μην γουσταρεις το arcade πουθενα, ουτε ειπα να μην υπαρχουν.. Γιατι σπρωχνεις την συζητηση εκει που θες βαζοντας λογια στο στομα μου; Αν σου αρεσουν τα arcade καλως και σου αρεσουν ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.. Απο την αλλη ομως αν δεν σου αρεσει η αποψη μου μην την ακους.. Επαναλαμβανω λοιπον.. Για εμενα ειναι κριμα που ενα παιχνιδι που το ιδιο διαφημιστικε αρχικα σαν sim, κατεληξε σε αυτη την κατηγορια, ενω θα μπορουσε να ειναι τοσο φοβερο σε ολους τους τομεις.. Δεν χρειαζεται να γινεις ο επομενος Vettel για να θες να παιξεις κατι πιο ρεαλιστικο, αν θελω χαβαλε παιζω και nfs.. Kαι ΟΧΙ δεν ειναι arcade το forza μπροστα σε αυτα που λες, εδω διαφωνω καθετα.. Πιο παραμετροποιησιμα ειναι, πιο διαφορετικη και υποκειμενικη αισθηση της προσφυσης εχουν και μοντελο φυσικης αλλα το να λες οτι ειναι arcade μπροστα τους ειναι απλα αβασιμο. Καπου ειχα στατιστικα τηλεμετριας απο ατομα που εκαναν σοβαρες συγκρισεις και θα σε εκπληξει ποσο καλα τα πηγε εκει το Forza.. Στην λιστα σου ξεχασες να βαλεις το Richard Burns Rally που οταν αυτο εκανε βηματα ρεαλισμου ολα τα αλλα δεν υπηρχαν καν.. 1
Spartan117 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το Driveclub ποτε δεν το διαφήμισαν σαν Sim. Και οποιος περίμενε Sim από τα άτομα που κάνανε το Motorstorm κακό του κεφαλιού του. Τα FPS κολλάνε στο ότι όπως και σε πολλές άλλες κατηγοριες υπάρχουν παιχνίδια που βάζουν το fun factor πιο πάνω από τον ρεαλισμό. Είτε FPS είναι είτε Racing, απλά είναι πιο εύκολο σε αυτές τις δυο κατηγοριες να το καταλάβεις. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει χώρος στα racing παιχνίδια για κάτι όπως το Driveclub ή το PGR. Εσύ πιστεύεις πως δεν υπάρχει από τα λεγόμενα σου (ή τουλάχιστον για το Driveclub συγκεκριμένα).
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το πως διαφημιστηκε μπορεις να το ψαξεις και να το βρεις, οπως και το ποσος κοσμος απογοητευτηκε εν τελει με την τουμπα μετεπειτα "it is something between arcade and sim". Χωρος σαφως και υπαρχει για arcade ή για οτιδηποτε αλλο ενδιαμεσο, οπως και κοινο, οποιος πιστευει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτραν. Αλλα να συγκρινουμε τα fps με τα driving τωρα ειναι ανουσια πραγματα με τοσες διαφορετικες μεταβλητες.. Εν παση περιπτωσει.. Κοιτα επειδη δεν μου αρεσει να το κανω αυτο μεσα στο τοπικ του ιδιου του παιχνιδιου, και προφανως δεν εχεις καταλαβει τα λεγομενα μου για να συνεχιζεις να βγαζεις τετοια συμπερασματα, εγω το σταματαω εδω, και κακως μπαινω κιολας στο τοπικ αφου δεν με απασχολει το παιχνιδι..
Socratis_g Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 βάλτε κι αλλα screenshots!! Είναι ΤΟΥΜΠΑΝΑ!!
Spartan117 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το πως διαφημιστηκε μπορεις να το ψαξεις και να το βρεις, οπως και το ποσος κοσμος απογοητευτηκε εν τελει με την τουμπα μετεπειτα "it is something between arcade and sim". Ένα χρόνο ΚΑΙ πριν την κυκλοφορία του. http://www.vg247.com/2013/08/08/driveclubs-car-handling-isnt-pure-simulation-explains-dev/ Αν εσύ περίμενες sim, κακώς. Και μεταξύ μας, με όλα τα sim που βγαίνουν ακόμη ένα απλά δεν έβγαζε νόημα, γιατί να προτιμήσω το Driveclub από το Project Cars που βγαίνει σε 3 μήνες αν θέλω καθαρό sim? Ποτε ήταν η τελευταία φορα που είδαμε παιχνίδι σαν το Driveclub, εγώ από το PGR 4 περιμένω που βγήκε το 2007. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το είδος ποιος ο λόγος να το κράζεις, δηλαδή πρέπει να πάω εγώ τώρα στο θέμα του ARMA που δεν μου αρέσει και να τα κάνω μπάχαλο? βάλτε κι αλλα screenshots!! Είναι ΤΟΥΜΠΑΝΑ!! Ask and you shall receive 4
red1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομιζω οτι ειπα πουθενα οτι ανηκουν στην ιδια κατηγορια.. Δεν χρειαζεται να γραφεις ολα αυτα τα κατεβατα πανω κατω ολοι ξερουμε τι ειναι το καθενα..Η συγκριση εγινε για να τονισω αυτο που ειπα. Kριμα που ενα τοσο ομορφο παιχνιδι πηγαινει στραφι για arcadeιλες τετοιου τυπου. Κρίμα ? Γιατί ? Ποιος θα το κρίνει αυτό ? "Οτι δεν μου αρέσει = κρίμα/μέτριο" ? Επίσης, το DC ουδέποτε "διαφημίστηκε" ως sim - και ναι - είναι sim-cade, κάτι μεταξύ των 2... Βέβαια, είναι το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, π.χ, ίσως μερικοί να έλεγαν και το PGR sim-cade επειδή...δεν είναι arcade ωσάν το Outrun ή το Ridge racer, ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός... Στην τελική, επειδή βλέπω το ονομα PGR να αναφέρεται πολύ εδώ μέσα, το DC είναι λιγότερο arcade απο το PGR, oχι, αυτό δεν το κάνει sim προφανώς απλά, δεν ανήκει καθαρά στην κατηγορία arcade όπως μερικοί του κοτσάρουν... Όποιος θέλει να παίζει με αναρτήσεις/turbo/κιβώτια κτλπ σε racing τιτλους...υπάρχουν πάντα και άλλα παιχνίδια. Είναι πολύ μινιμαλιστική η προσέγγιση του τίτλου, ούτε video με bros και πανηγύρια, ούτε τίποτα, ενα συντομο cutscene που μπαίνεις στο exotica αμαξακι σου και βουρ για αγώνα. Όλοι οι παίχτες παίζουν με τις ΙΔΙΕΣ παραμέτρους στα challenges/αγώνες κτλπ, όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο λόγω μη-customization, το gameplay είναι καθαρά θέμα skill και εκμάθησης της πίστας/αυτοκινήτου και οχι ποιος το έχει φτάσει το συγκεκριμένο αμάξι lvl 90 με όλα τα κλαπατσίμπαλα πάνω κοτσαρισμένα - αυτό είναι old-school στοιχείο και μια πνοή "φρέσκου αέρα" καθώς - ακόμα και τα racers - έχουν γίνει παιχνίδια που βλέπεις ΧP μπάρες να γεμίζουν για την κλασσική "γρήγορη αυτο-ικανοποίηση®". To DC δεν το έχω αγοράσει και ούτε έχω μετοχές στην Sony, απο 'κει και πέρα, τα του Καισαρος τω Καίσαρι... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα για εμενα ρε εσεις.. Για ΕΜΕΝΑ.. Πωπω κολλημα, ρε 15 φορες το ειπα ειναι προσωπικη αποψη ... λολ πωπω.. p.s "Και να εχετε δικιο κανεις σας δεν περιμενε να ειναι sim, οπως και κανεις δεν εκραζε οταν εμαθε οτι δεν θα ειναι ο forza killer" /kolotouba
red1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ρε 'συ Dream, την παροιμία "η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε" την έχεις ακούσει , σωστά ? Μπαίνεις, πετάς ατάκα στην αρχή και μετά..."εσέις δεν καταλαβαίνετε" κτλπ, δηλαδή...Συζήτηση κάνουμε ρε φίλε, σε forum είμαστε, τα "lol", "κρίμα", "κολλημα" και λοιπά δεν είναι σωστή τοποθέτηση ή αντιπαράθεση...Για vidjya μιλάμε, σιγά μην πιαστούμε κιόλας, απλά, οταν κάνουμε διάλογο καλό είναι να λέμε το γιατί δεν μας αρεσει κάτι και οχι απλά...Παράδειγμα και εγώ έχω ξεχέσει το Uncharted εδώ μέσα αλλά είπα το γιατί δεν μου αρέσει, οχι γιατί είναι κάτι άλλο απο αυτό που περίμενα εγώ να είναι, κοινώς, αμα περίμενες το DC να είναι κάτι άλλο απο αυτό που εσύ περίμενες...δεν φταίει το παιχνίδι φίλος, αυτό λέω μόνο Σχετικά με το DC πάντα, είναι ατυχές το γεγονός οτι κυκλοφόρησε...έτσι οπως είχε κυκλοφορήσει στην αρχή καθώς πιστευω πως όλα τα launch προβλήματα έχουν δημιουργήσει "ανεπανορθωτη" ζημιά ως προς πως την αντίληψη του αγοραστικού κοινού...Κλασσικό πρόβλημα θα μου πείτε με την "νέα γενιά" παιχνιδιών όπου πρωτα τα κυκλοφορούν και μετά τα φτιάχνουν/διορθώνουν, βλέπε επίσης : ΑC Unity/Master Chief collection.Aυτά
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μα μια ωρα προσπαθω να πω οτι ολοι εχουμε την αποψη μας και οτι το παιχνιδι θα μπορουσε να ειναι πιο πολλα απο αυτα που ειναι.. Εξ ου και το "κριμα".. Τι αλλο να πω ο ανθρωπας δηλαδη; Για εμενα ειναι κριμα να μην εχει επενδυσει περαιτερω η εν λογω εταιρεια σε κατι πιο σοβαρο οταν οπτικα το παιχνιδι σπερνει, αυτο ειπα και το εξεφρασα σαν προσωπικη αποψη. Δεν προσπαθησα εγω να πεισω τον αλλο, οτι τα sim racing ειναι τα μονα αξια λογου παιχνιδια, ποσο μαλλον να το παω σε ολα τα genres, ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει φιλαρακι τι θα παιξει ο αλλος.. Κουβεντα κανουμε, και εγω απορω με τις αποψεις των αλλων πολλες φορες,αλλα με συγχωρεις κιολας που εχω την ανωμαλια απο παιχνιδια που δειχνουν οτι εχουν τεραστιο potential να ειμαι σκληρος απεναντι τους οταν δεν το κανουν.. Οταν καθυστερουν τοσο πολυ, οταν δεν δινουν ακομη free version οπως ειχαν υποσχεθει, και οταν αλλα υποσχονται και αλλα προσφερουν.. Ακομη και στην μεταγενεστερη δηλωση του Spartan γιατι υπηρχε και προτερη απο την εταιρεια λιγο μετα απο οταν ανακοινωθηκε και αν την βρω θα την βαλω, εχει τοσα discrepancies μεσα που δεν βγαζει νοημα.. Και racing και tactile feel αλλα και να το κανεις "throw??" στις στροφες και κατι ενδιαμεσο και με τζατζικι και κετσαπ.. Κοιτα καταλαβαινω οτι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που τους αρεσει το παιχνιδι οπως ειναι και το σεβομαι απολυτα.. Επειδη ομως εχω δει και εγω αρκετα με τα ματια μου τοσα χρονια που ασχολουμαι θα μου επιτρεψεις να ειμαι λιγο "αλλεργικος" στα λιγο απο ολα, γιατι συνηθως δεν προσφερουν και δεν κανουν τιποτα καλα.. Παντα προσωπικη αποψη και παντα φιλικα.. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει ας τα σβησει και ενας mod αν θελει το σκισαμε το θεμα με τα OT.. Παω να βρισω στα topic της Ubi τωρα..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μα μια ωρα προσπαθω να πω οτι ολοι εχουμε την αποψη μας και οτι το παιχνιδι θα μπορουσε να ειναι πιο πολλα απο αυτα που ειναι.. Εξ ου και το "κριμα".. Τι αλλο να πω ο ανθρωπας δηλαδη; Για εμενα ειναι κριμα να μην εχει επενδυσει περαιτερω η εν λογω εταιρεια σε κατι πιο σοβαρο οταν οπτικα το παιχνιδι σπερνει, αυτο ειπα και το εξεφρασα σαν προσωπικη αποψη. Δεν προσπαθησα εγω να πεισω τον αλλο, οτι τα sim racing ειναι τα μονα αξια λογου παιχνιδια, ποσο μαλλον να το παω σε ολα τα genres, ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει φιλαρακι τι θα παιξει ο αλλος.. Aν το ειχες θεσει ετσι απο την αρχη ,πιστευω οτι κανεις δεν θα διαφωνουσε Γιατι σε αυτο το κομματι φαινεται καθαρα οτι θα προτιμούσες να ακολουθήσει διαφορετική πορεια η εταιρία.Οχι απαραίτητα καλύτερη ή χειρότερη. btw εγω προτιμω ενα κλικ περισσοτερο τα πιο arcade απο driveclub.Tυπου motorstorm.Χεχε
Spartan117 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως δεν πιστεύω ότι όσοι δεν κάνουν sim είναι επειδή δεν προσπαθούν αρκετά. Όπως έγραψα και πιο πίσω υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν τα simcade. Είναι διαφορετικό genre όχι κατώτερο των sim. Συγνώμη ρε dreamer αλλά από ότι έχεις πει δεν μου φαίνεται πως σου αρέσει το είδος άρα και την οποιαδήποτε κριτική στο driveclub συγκεκριμένα δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά. Προσωπικά πιστεύω ότι το DC γιαυτό που είναι, είναι αρκετά καλό. Προφανώς άμα δεν σου αρέσει το είδος είναι αρκετά δύσκολο να σε προσελκύσει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Aν το ειχες θεσει ετσι απο την αρχη ,πιστευω οτι κανεις δεν θα διαφωνουσε btw εγω προτιμω ενα κλικ περισσοτερο τα πιο arcade απο driveclub.Tυπου motorstorm Ετσι το εθεσα εξ αρχης, αλλα μαλλον εχω προβλημα με τις διατυπωσεις μου, σκεπτομενος ενα σωρο πραγματα ταυτοχρονα.. Το Motostorm τα σπαει, αλλα το motostorm ειναι αλλη φαση.. Ειναι αυτο που λες action oriented καθαρα και το υποστηριζει.. Εχει τις τρακες του, τις συγκρουσεις,τα αλματα,τις τουμπες ειναι αυτο ακριβως που περιμενεις.. Και το γουσταρεις τρελλα.. Οπως και το NFS και ενα σωρο αλλα arcade.. Αυτο δεν το μπορω ομως γιατι οι ιδιοι εχτισαν αλλες προσδοκιες σε εμενα, που προσωπικα δεν τις ειδα απο θεμα playability..Αλλα ειπαμε προσωπικη αποψη και μην ξαναρχισουμε γιατι κουραζει στο τοπικ ενος θεματος να εχεις εκ διαμετρου αντιθετη αποψη για την φυση του παιχνιδιου.. Ναι κουβεντα κανουμε αλλα ας μεινουμε/ετε στα του παιχνιδιου, φανταζομαι πιο ενδιαφερον εχουν απο τις αποψεις μου..
DJTaurus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Mην με κράξετε αλλά η δική μου γνώμη για το DC με βάση τα δικά μου οδηγικά κριτήρια είναι ότι είναι ντροπή αυτός ο τίτλος να συνδέεται με την Sony ως exclusive. Και δεν αναφέρομαι στο φιάσκο με την PS Plus έκδοση, τα δεκάδες patch και τα online προβλήματα. Προφανώς και δεν περίμενα να παίξω κάτι που να θυμίζει forza/g.turismo.... αλλά μιας και έχω παίξει ωραία arcade παιχνίδια όπως το Shift περίμενα έστω να δω κάτι ανάλογα ποιοτικό. Ωραίο το περιτύλιγμα, τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, τα ψαρωτικά background και οι ακόμα πιο εντυπωσιακοί φωτισμοί/εναλλαγή μέρας-νύχτας κτλ... τι να τo κάνω όμως που οδηγικά κάνει το need for speed (το απεχθάνομαι) να μοιάζει simulation. Αν και στα ακριβά αυτοκίνητα πλησιάζει κάπως το nfs... ανεβαίνει το feedback. Σε καμία στιγμή δεν μου μετέφερε την αίσθηση ότι οδηγώ τετράτροχο...η σειρά motogp δίνει περισσότερο feedback από 2 τροχούς. Τα αυτοκίνητα έχουν μια αίσθηση αιώρησης κάτι που φαίνεται περισσότερο στην διαδικασία φρεναρίσματος που το spacecraft ετοιμάζεται για απογείωση... βουτάς στην είσοδο της στροφής με τέρμα γκάζι? Κανένα πρόβλημα... οι εξωπραγματικές άγκυρες των driveclub brembo edition θα σε βγάλουν ατσαλάκωτο... ούτε κώλο, ούτε άνοιγμα τροχιάς, ούτε διορθώσεις γενικότερα.... τι 200, τι 300 με λίγο L2 όλα διορθώνονται. Η ίδια αποστείρωση υπάρχει όταν χτυπάς στις μπαριέρες ή όταν έρχεσαι σε επαφή με άλλα αυτοκίνητα. Στα θετικά κρατάω την AI κάτι που φαίνεται στις κλειστές στροφές με πολλά αυτοκίνητα όπου δεν γίνονται συγκρουόμενα. Πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποιους απευθύνεται αυτό το παιχνίδι... ας το ονόμαζαν Driveless καλύτερα. Μέχρι και τα motorstorm/horizon 2 (στα λιβάδια) πιο simulation είναι. Μου προκαλεί εντύπωση που διαβάζω θετικά σχόλια. Ναι είναι τόσο κακό στα δικά μου μάτια... αλλά περί ορέξεως no hard feelings 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα