Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Drive Club είναι το σύγχρονο κακης μορφης Ridge racer. Παιχνιδακι για το 5αρακι είναι και το εχετε κανει θεμα.

Τι σχεση εχει το Forza Horizon II με το Drive Club ? Απλα καμια, το ένα είναι παιχνιδι και το άλλο αλλα demo του Kojima για να καλυψουμε το κενο μεχρι ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΕΤΑΩ ΤΑΠΕΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ Yamauchi βγαλει το Gran Turismo!

Ειναι τοσο ασχετα γενικως αυτα που αναφερεις κατα καιρους!!! που ουτε καν γνωριζεις οτι ο yamauchi δεν ειναι κινεζος,αλλα  ιαπωνεζος. :D

Δημοσ.

Πιο πολλα σχολια εχουμε εδω για το fh2 παρα στο αντιστοιχο thread!εν το μεταξυ απο τους δεκα που σχολιαζουν και το χαρακτηριζουν το παιχνιδι κανα δυο τρεις το χουν παιξει!

• Like 5
Δημοσ.

Εισαι τοσο ασχετα γενικως αυτα που μας λες!!! που ουτε καν γνωριζεις οτι ο yamauchi δεν ειναι κινεζος,αλλα  ιαπωνεζος. :D

Πιο πολλα σχολια εχουμε εδω για το fh2 παρα στο αντιστοιχο thread!εν το μεταξυ απο τους δεκα που σχολιαζουν και το χαρακτηριζουν το παιχνιδι κανα δυο τρεις το χουν παιξει!

Μα αφου του εδωσε 5/10 το gamespot ετσι θα ειναι τελικως. :P Δηλαδη οι θετικες οι γνωμεις απο τα παιδια που παιξανε το παιχνιδι και το βρηκανε εξαιρετικο(για τα γουστα τους)ειναι φανμπογια και τρολ απο σονυ μερια. :unsure:

Δημοσ.

Μα αφου του εδωσε 5/10 το gamespot ετσι θα ειναι τελικως. :P Δηλαδη οι θετικες οι γνωμεις απο τα παιδια που παιξανε το παιχνιδι και το βρηκανε εξαιρετικο(για τα γουστα τους)ειναι φανμπογια και τρολ απο σονυ μερια. :unsure:

Οταν εχεις 1 χρονο να δεις ραλακι στην κονσολα σου, τοτε ακομα και το drive club φανταζει επος μοναδικο!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγω το μονο γενικοτερο και μεγαλο κακο που βρηκα ειναι το online κομματι στο career.το εξηγησα προηγουμενως..

Δημοσ.

luffy , εγω συμφωνω μαζι σου για αυτο και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε προσωπα, οπως και με τον Ultralisk.Εγω μιλησα γενικοτερα για το συνολο...Επισης δε ξερω τι περιμενε τοσος κοσμος, ξερεις και ξερω οτι καθε βιντεο που ανεβαζαν δεν εδειχνε ποσο φοβερη οδηγηση ειχε ουτε ποσο καλο ΑΙ , ουτε ποσο μεγαλη ποικιλια γενικα..Αλλα τα γραφικα του  κλπ κλπ...Δεν το δικαιολογω και γω το αγορασα και με βλεπω οτι δεν ενθουσιασιτκα κιολας, ασε που σπαστηκα γιατι εκει που εκανα διαδρομη στο career με πεταξε γιατι δεν ειχα δικτυο(psn maintenance..).Αυτο το κανει κακιστη εμπειρια...Μαζι σου...

Ποια ειναι η συγχυση οταν εχεις επιλογη απλα να μην το αγορασεις και αυτη ειναι η απαντηση σου στο εκαστοτε παραγωγο/δημιουργο ενος κακιστου παιχνιδιου, ενω εγω το αγορασα και δεν το υποστηριζω, απλα τονιζω οτι ναι ειναι κακο αλλα , απλα αγνοηστε το...Επιθεση(ας πουμε π.χ εγω) που εκανα οταν ειπα οτι its just a fucking game...Μην το αγοραζεις, ειναι απαραδεκτοι παει και τελειωσε...

Αυτο το ξεραμε ηδη , απλα πρεπει εδω μεσα να γραφουμε εκθεσεις και να χουμε καμια 4000 ποστς για να γινομαστε κατανοητοι....Τα πραγματα ειναι απλα και τα λεμε x3 . Δεν σ αρεσει η σαβουρα δεν την αγοραζεις...Ειναι χειροτερο να ξες τι σου γινεται , να το αγοραζεις και να το κραζεις , παρα να το παρεις να πεις τα συν και τα πλην και η ζωη συνεχιζεται...

Και κατι τελευταιο, επιθεση ειναι να επιβαλεις την αποψη σου στον αλλο, οχι απλα να την αναφερεις...

Προς αποφυγη παρεξηγησεων και επειδη εδω μεσα αυτοι που γραφουν περισσοτερο κυριως δειχνουν και ειναι ατομα που ξερουν και τα σεβομαι σε αυτο(ετσι για να μην χαλασω την ζαχαρενια μας) .Απο κει και περα οποιος προσβαλλεται του ζητω συγγνωμη καθως αυτη ειναι η γνωμη μου και δε επιβαλω σε κανεναν να την διαβασει/πιστεψει...

Η σύγχυση (από το συγχέω, όχι σύγχιση από το συγχίζω-ομαι :P ) αφορά στο ότι χαρακτηρίζεται ως κράξιμο η οποιαδήποτε κριτική συζήτηση. Είναι λογικό αυτοί που το αγόρασαν και το έπαιξαν να έχουν και τα περισσότερα να πουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς έχουν επαφή από πρώτο χέρι με το προϊόν. Η κριτική, εφόσον είναι θεμελιωμένη, καλό κάνει σε κάθε περίπτωση και ποτέ κακό. Το να γράφονται μόνο θετικά κι οτιδήποτε αρνητικό - ή όχι θετικό - να απαξιώνεται ως κράξιμο δεν κάνει κανένα καλό όμως, αυτό λέω.

Από κει και πέρα, όμως, έχεις πολύ δίκιο στο ότι αν οι πωλήσεις είναι καλές, ό,τι και να ειπωθεί μετά ως κριτική είναι μια τρύπα στο "αγοραστικό" νερό, όσο χρήσιμο ή ενδιαφέρον και να είναι σε "ακαδημαϊκό" επίπεδο. Γι' αυτό είμαι και κατά των pre-orders, γενικότερα, αν και δεν αρκεί μόνο αυτό. Οταν έχεις 3.2 εκατ. άτομα να παίζουν Destiny, ό,τι κριτική και να γραφτεί μετά για το παιχνίδι ή για τις DLC πολιτικές του δεν αγγίζει ίσως τίποτα. Ισως να αγγίξει στο επόμενο παιχνίδι, αλλά αμφιβάλλω. Το τελευταίο πράγμα που είναι οι gamers είναι υπεύθυνοι καταναλωτές, δυστυχώς. 

Κι εκεί έρχεται και δένει η διαφωνία μου με το "παιχνίδια είναι απλώς" ;)

Μπορεί αυτή η παρότρυνση να έχει κάποια αξία από την άποψη ότι δε θα κάτσουμε και να τσακωθούμε ή να χαλαστούμε τώρα μεταξύ μας για μια διαφωνία περί του αν το DC έχει καλό AI ή όχι, αλλά ενέχει κίνδυνο να γίνει ομπρέλα για τη γενικότερη αντιμετώπιση του μέσου. Οχι από σένα, προφανώς, κάτι που φαίνεται κι από τα λόγια σου, αλλά από αυτόν που θα πει "ε, μωρέ, παιχνίδι είναι, ας το πάρω αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα να παίξω" οδηγώντας στην επιτυχία μοντέλων και πρακτικών όπως του Destiny ή του DC και την εξάπλωσή τους μετά. 

Δημοσ.

vole γι'αυτο δε γραφω συνηθως...ξερω οτι εσυ οπως και μερικοι ακομα γραφουν αυτα που πιστευω και γω σε μεγαλο βαθμο..αρα γιατι να επαναλαμβανομαστε τσαμπα.Τα συζητουσα και με εναν πωλητη του Public(ναι ναι του Public<--σχετικος και προσγειωμενος..) , οτι ο κοσμος καλομαθε στην σαβουρα και επειδη συνηθισε στον υπερκαταναλωτισμο, δε του φαινεται το ποσα χρηματα ξοδευει σε πραγματα(οσον αφορα το gaming αναφερομαι, dlc's expansions Κλπ κλπ), που θα πρεπε να θεωρουνται δεδομενα...

Δημοσ.

Σχετικά με κάτι που διαβάζω σε κάποια  reviews που λένε ότι όταν πέφτεις στις μπαργιερες μπορείς να συνεχίσεις κλπ χωρίς να έχεις χάσει πολύ χρόνο κλπ κλπ. Γενικότερα αυτό ισχύει αλλά δεν είναι όπως το περιγράφουν ότι μπορείς να στουκαρεις αντί να στρίβεις σωστά & να συνεχίζεις χωρίς "τίμημα".  Συνεχίζεις ναι μεν γιατί το παιχνίδι σε "συγχωρεί" γιατί είναι με arcade χαρακτήρα & δεν έχει flashback για να κάνεις rewind αλλά ο χρόνος που χάνεις πάρα - είναι αρκετός ώστε να μην καταφέρεις στο τέλος να αποκτήσεις όλα τα αστέρια για τα οποία έχεις στόχο στην πίστα. Είναι σαν να είναι forgiving ώστε να συνεχίσεις ακόμα και με στουκες αλλά από την στιγμή που δεν κάνεις τέλειο ή σχεδόν γύρο δεν πιάνεις τα achievements,οποτε σου λέει εάν θες να τα καταφέρεις πρέπει να πάρεις όλες τις στροφές τέλεια χωρίς κοπανηματα.Αυτο για έμενα είναι και το ζητούμενο. Είμαι στο 1/5 του career και ειδικά όταν έχει time trial (αλλά & όχι μόνο) εάν δεν κάνεις υπερτέλεια οδήγηση ΔΕΝ μπορείς να καταφέρεις τον νούμερο 1 χρόνο που έχεις σαν achievement,οποτε μπορεί κα ποιος να στουκαρει στην πίστα και να συνεχίζει να τρέχει αλλά θα πάρει πχ 1ή2 από 5 αστερια.Μου είχε τύχει να παίξω και καμία 30αρια + φορές για να μπορέσω να βγάλω 1ο καλύτερο χρόνο για να πάρω όλα τα stars.Οποτε γενικά ναι είναι arcade κλπ αλλά εάν θες να βγάζεις όλα τα αστέρια για να ξεκλειδώνεις το career πρέπει προσπαθήσεις να οδηγείς χωρίς λάθη.

Και να σημειώσω ότι τις πιο πολλές φορές ,ειδικά στο Time trials στα laps δεν αρκεί να μην στουκαρεις πουθενά αλλά πρέπει να να κάνεις «τέλειο» γύρο όσον αφορά τελικές ταχ & στροφές γιατί με το παραμικρό έστω για κάποια κλάσματα δευτερόλεπτου κάνεις απλά αντί για 1ο χρόνο τον 3ο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως μου άρεσε το παιχνίδι. Μάζεψα όλα τα αστέρια και συνεχίζω να το καίω. Βασικά πάω για πλατίνα που δεν είμαι και πολύ μακριά.

Θέλω να φτάσω 50 lvl και είμαι 47 και άλλα 3 trophies που τα παίρνεις μόνο με chalenges αλλά guess what.. δε λειτουργούν..

Όσον αφορά την AI τι να πώ?? Προσωπικά την βρήκα ανώτερη απο τα περισσότερα racing (τουλάχιστον αυτά που έχω παίξει. Δεν είναι η AI που πάει πάντα τρενάκι, μπαίνεις όπως να ναι στις στροφές και μετά στην ευθεία κερνάς τσαγάκια. Πολλές φορές τους βλέπεις να πλακώνονται 3 ατομα μπροστά για μια θέση ή και πίσω σου. Τους συμβαίνουν ατυχήματα και στην ευθεία δεν συγχωρούν αμα στην προηγούμενη στροφή έκανες κουτσουκέλα.

Ούτε ένιωσα οτι αδικήθηκα ποτέ. Αν τα πας καλά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα η AI. Αμα για παράδειγμα πάει να σε κουτουλήσει κάποιος πρέπει να τον αποφύγεις. Ετσι είναι το παιχνίδι.

Τι να πω εμένα μου άρεσε. Τα DLC βέβαια με ξενερώνουν απίστευτα..

Edit: Επειδή διάβασα μερικά post πιο πίσω και για να μην επιβεβαιώσω αυτό που λένε οτι η AI πάει καρφί πάνω σου χωρις να αλλάζει πορεία , προσθέτω.

Οταν λέω οτι πρέπει να την αποφύγεις για να μην σε κουτουλήσει, μιλάω για το τζαρτζάρισμα που θα σου κάνουν. Το οποίο είναι απολύτως φυσικό. Άσε που έχεις την επιλογή απο πιό πρίν να κλείσεις τα κενά και να μην έxει την ευκαιρία να σου κάνει τζαρτζάρισμα στο πλάι.

Για τα physics δεν ξέρω να πω. Γενικότερα δεν παρατηρώ τόσα πολλά στα παιχνίδια που παίζω. Αυτό που παρατηρώ είναι οτι έχει ευχάριστο gameplay και AI που σε βάζει σε mood αγώνα και όχι βόλτας.

Τα αρνητικά που εντοπίζω είναι τα DLC και το μιρκό περιεχόμενο στο campain, που και πάλι για να βγάλω όλα τα αστέρια μου πήρε πολλές ώρες. Τώρα ασχολούμαι με τα acolades που αντιλαμβάνομαι οτι μπορεί να μην τους ενδιαφέρει όλους. Εμένα πάντως τρώνε ευχάριστα τον χρόνο μου.

Χρειαζόμαστε πάντως και άλλα racing στο PS4.

Επεξ/σία από neratzojuice
  • Like 2
Δημοσ.

Εχτες το απόγευμα με ζαλησε ο πιτσιρικας μου μετα το σχολειο να του παρω το Driveclub...τοσο καιρο του ελεγα περιμενε μεχρι να φτιαξουν το online και γενικα τα οποια προβλήματα μπορει να εχει????...Τελικα το αγορασα σε digital και κατά τις 10μμ ειχε κατεβει..κατά τις 11μμ που πηγε η οικογενεια για υπνο ειπα να το βαλω να δω τη παιζει...και πολύ απλα ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ..πρωτα με τα γραφικα και μετα με τα driving physics..για έναν μεσο παιχτη(...σαν εμενα) που ψαχνει κατι μεταξυ Arcade και racing simulation το Driveclub είναι ότι καλητερο αυτή την στιγμη.Οσον αφορα το online κοματι του παιχνιδιού δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να μπω και να το δοκημασω και τελικα  να με κρατησει πανω από τρεις υπεροχες ωρες μεχρι τις 2.30πμ(...εχω ρεπο σημερα).....παρα ταυτα  τις ωρες που επαιζα προσπαθουσα να εντοπίσω τα μελανα σημεια του παιχνιδιού(...ως μεσος παιχτης) και δεν μπορουσα να βρω,να δω κατι για να δικαιολογησω ΚΑΠΟΙΟΥΣ που το βαθμολογισαν από 5 και κατω...μεχρι και 0...αν είναι δυνατον!!!Δεν ξερω τη βαθμολογια θα του εβαζα την πρωτη μερα ..λογο των  προβλημάτων με τους σερβερς, αλλα σιγουρα δεν θα ηταν κατω από 7  σε καμια περιπτωση. Από μενα παιρνει ένα 8/10 αξιοκρατικοτατο ;) .....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oσον αφορα τα περι AI και physics εγω λεω οτι γιναμε ολοι ειδημονες και στα αμαξια μιας και ξερουμε τις συμπεριφορες των διαφορων Ferrari, Bentley, Aston Martin κλπ. Απο τα γενοφασκια μας τις οδηγαμε καθε χρονο αλλαζουμε αμαξι και ξερουμε πως συμπεριφερονται στο δρομο ωστε να μπορουμε να συγκρινουμε αν ειναι οντως οπως την πραγματικοτητα.

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...