Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως για αρχη μ φαινεται παιχνιδι του 7-8 οπως και πηρε...κατα τα αλλα δε καταλαβαινω την επιθεση μερικων οσον αφορα το παιχνιδι,,δεν σας αρεσε μν το αγοραζετε.....ημαρτον πια.στα του παιχνιδιου τωρα , δε το χω παιξει παρα πολυ αλλα φαινεται καλο,αν το δω με αυστηροτητα ,ναι δειχνει μεγιστο αρμεγμα μεσω dlc's.Τελος tech demo δε το λες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατα τα αλλα δε καταλαβαινω την επιθεση μερικων οσον αφορα το παιχνιδι,,δεν σας αρεσε μν το αγοραζετε.....ημαρτον πια.

Από πότε η κριτική λέγεται επίθεση? Και δεν συμφωνώ καθόλου με το γνωστό "δεν σας άρεσε μη το αγοράζετε", εαν είναι έτσι τότε να μη γράφουμε τίποτα αρνητικό για κανένα παιχνίδι, προιόν, υπηρεσία. Δεν είναι λογική αυτή. Λέμε και τα καλά και τα κακά.

Προσωπικά τουλάχιστον και το αγόρασα και το έπαιξα. Απλά τυχαίνει να έχω και ένα άλλο παιχνίδι στην κατοχή μου που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και το κράξιμο είναι αναποφευκτο. Είναι η ημέρα με τη νύχτα πως να το κάνουμε.

Ίσως να είναι παιχνίδι του 7 και του 8 για όσους δεν έπαιξαν ή δεν πρόκειται να παίξουν κάτι αντίστοιχο. Για τους υπόλοιπους όμως που έχουμε δει κάτι παραπάνω, είναι ένα παιχνίδι με αναπηρία.

Εγώ πάντως όση ώρα ασχολούμαι με το Driveclub, τόσο περισσότερο εκτιμώ τη δουλειά που έχει γίνει στο FH2. Αυτό το παιχνίδι με κάνει να ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο το Horizon. Ευχαριστώ Evolution Studios! 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.

Driveclub's AI Analyzed.

Τα σαινια του gamespot που εβγαλαν και πρωτοι πρωτοι review που ελεγαν πως πανε σε ραγες παλι μεσα πεσανε, τρομαρα τους...

Και μετα μιλαμε για metacritic...

Δημοσ.

για μισο λεπτο ρε παιδια για να καταλαβω...αλλοι το βαθμολογουν/κραζουν με βαση ποσο simulation ειναι, αλλοι παλι με το FH2 που ειναι open και σιγουρα καλυτερο απο το driveclub...Επειτα μερικες σελιδες πιο πισω μιλουσαμε για την ακυρη συγκριση μεταξυ των FH2 και DC...τελικα εχει αποφασισει κανεις γιατι το κραζει????γιατι εγω δε θα το κραξω γενικευμενα.... εκτος απο 2-3  εδω περα που αιτιολογησαν τα θεματα τους γενικα ΞΑΝΑ λεω οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος για το κραξιμο...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι βγαινει τσατιλα γιατι δε δωσαν εν τελει το demo στο plus, παρα οτι ειναι χαλια το παιχνιδι(ειπαμε δεν του 10 αλλα ουτε και του 5..).

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο σιγουρο κραξιμο που θελει το driveclub ειναι αυτη η απαραδεκτη κατασταση με το online.Δεν ειναι δυνατον ενα competitive multiplayer racing να εχει προβλημα σε αυτο το θεμα. 

Δημοσ.

με simulation δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση...με το FH2 όμως στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου μια χαρά μπορεί να συγκριθεί...δεν μιλάω για events, offroad races κτλ...για gameplay και οδηγική αίσθηση που σου δίνει το αυτοκίνητο και εκεί το Driveclub έχει τα χάλια του τα μαύρα...τώρα ο καθένας αν το γουστάρει καλά κάνει αλλά οι περισσότεροι το έχουν βρει κακό έως μέτριο στο συγκεκριμένο θέμα...χώρια που είναι πολύ μικρή η διάρκεια του

Δημοσ.

για μισο λεπτο ρε παιδια για να καταλαβω...αλλοι το βαθμολογουν/κραζουν με βαση ποσο simulation ειναι, αλλοι παλι με το FH2 που ειναι open και σιγουρα καλυτερο απο το driveclub...Επειτα μερικες σελιδες πιο πισω μιλουσαμε για την ακυρη συγκριση μεταξυ των FH2 και DC...τελικα εχει αποφασισει κανεις γιατι το κραζει????γιατι εγω δε θα το κραξω γενικευμενα.... εκτος απο 2-3  εδω περα που αιτιολογησαν τα θεματα τους γενικα ΞΑΝΑ λεω οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος για το κραξιμο...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι βγαινει τσατιλα γιατι δε δωσαν εν τελει το demo στο plus, παρα οτι ειναι χαλια το παιχνιδι(ειπαμε δεν του 10 αλλα ουτε και του 5..).

Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με το FH2, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με simulation, οκ, μάλλον το Driveclub είναι μια κατηγορία από μόνο του.

Εγώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Θα το συνοψίσω αλλιώς λοιπόν:

- Κάκιστος χειρισμός και μοντέλο φυσικής <---- Το σημαντικότερο απ' όλα

- (Πολύ) ελλειπές περιεχόμενο (ακόμα και μετά από 1 χρόνο καθυστέρηση)

- Μικρή διάρκεια

- Πολύ καλά γραφικά και τεχνικός τομέας γενικότερα

Το πρόβλημα με το online ας το προσπεράσω γιατί θα λυθεί κάποια στιγμή αργότερα...

Όσο αναφορά για το περιεχόμενο και αυτό μπορούν να το εμπλουτίσουν αργότερα (με το αζημίωτο βέβαια) αλλά ο κεντρικός πυρήνας του παιχνιδιού μένει ίδιος: Ένα εντελώς αδιάφορο arcade racer με κακό χειρισμό.

Είναι φανερό ότι η ομάδα όλο αυτό τον καιρό αφοσιώθηκε μόνο στον οπτικό τομέα και πουθενά αλλού. Εαν κυκλοφορούσε όπως προοριζόταν ως launch τίτλος δηλαδή τι θα είχε? 2 πίστες και 5 αυτοκίνητα?

Λοιπόν όλα τα παραπάνω το κάνουν ένα πολύ μέτριο προς το κακό παιχνίδι ακόμα και αν δεν το συγκρίνουμε με κανέναν άλλο τίτλο. 

Εαν τώρα κάποιοι αρκούνται με αυτά και το θεωρούν πολύ ωραίο παιχνίδι, εγώ πάω πάσο. 

• Like 3
Δημοσ.

μετα αναρωτιομαστε γιατι εχει πεσει το επιπεδο των παραγωγων,βολευομαστε με μετριοτητες,οτι μαλακια μας πουλανε φτασαμε σε σημειο να την εξωραιζουμε,τι διαφορα εχει το driveclub με το nfs porsche ας πουμε περα απο τα γραφικα?ψευδαισθηση chalenging handling,ωραιες πιστες...κανα δεκαπεντε χρονια πριν!!Αραζουν οι εταιρειες,φτιαχνουν φτηνα,πουλανε ακριβα,μια χαρα!κατι πολωνοι παλευουν και 2-3 αλλοι κ υπαρχει ενα επιπεδο!Με τοσα φραγκα που εχουν βγαλει αν ηθελαν να δωσουν ποιοτητα,θα το χαν κανει,αλλα αφου υπαρχουν θυματα who cares...

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή μερικοί φαίνεστε να βρίσκεστε σε σύγχυση...

Κριτική =/= κράξιμο

Κριτική είναι να αναλύεις με επιχειρήματα κάτι.

Κράξιμο είναι να λες σε κάποιον που κάνει κριτική ότι σου κάνει επίθεση εσένα ή στο προϊόν που σου αρέσει επειδή δεν του αρέσει όσο εσένα, ή να μην ασχολείται επειδή "παιχνίδια είναι, ρε φίλε". 

Just sayin...

• Like 4
Δημοσ.

luffy , εγω συμφωνω μαζι σου για αυτο και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε προσωπα, οπως και με τον Ultralisk.Εγω μιλησα γενικοτερα για το συνολο...Επισης δε ξερω τι περιμενε τοσος κοσμος, ξερεις και ξερω οτι καθε βιντεο που ανεβαζαν δεν εδειχνε ποσο φοβερη οδηγηση ειχε ουτε ποσο καλο ΑΙ , ουτε ποσο μεγαλη ποικιλια γενικα..Αλλα τα γραφικα του  κλπ κλπ...Δεν το δικαιολογω και γω το αγορασα και με βλεπω οτι δεν ενθουσιασιτκα κιολας, ασε που σπαστηκα γιατι εκει που εκανα διαδρομη στο career με πεταξε γιατι δεν ειχα δικτυο(psn maintenance..).Αυτο το κανει κακιστη εμπειρια...Μαζι σου...

Επειδή μερικοί φαίνεστε να βρίσκεστε σε σύγχυση...

Κριτική =/= κράξιμο

Κριτική είναι να αναλύεις με επιχειρήματα κάτι.

Κράξιμο είναι να λες σε κάποιον που κάνει κριτική ότι σου κάνει επίθεση εσένα ή στο προϊόν που σου αρέσει επειδή δεν του αρέσει όσο εσένα, ή να μην ασχολείται επειδή "παιχνίδια είναι, ρε φίλε". 

Just sayin...

Ποια ειναι η συγχυση οταν εχεις επιλογη απλα να μην το αγορασεις και αυτη ειναι η απαντηση σου στο εκαστοτε παραγωγο/δημιουργο ενος κακιστου παιχνιδιου, ενω εγω το αγορασα και δεν το υποστηριζω, απλα τονιζω οτι ναι ειναι κακο αλλα , απλα αγνοηστε το...Επιθεση(ας πουμε π.χ εγω) που εκανα οταν ειπα οτι its just a fucking game...Μην το αγοραζεις, ειναι απαραδεκτοι παει και τελειωσε...

μετα αναρωτιομαστε γιατι εχει πεσει το επιπεδο των παραγωγων,βολευομαστε με μετριοτητες,οτι μαλακια μας πουλανε φτασαμε σε σημειο να την εξωραιζουμε,τι διαφορα εχει το driveclub με το nfs porsche ας πουμε περα απο τα γραφικα?ψευδαισθηση chalenging handling,ωραιες πιστες...κανα δεκαπεντε χρονια πριν!!Αραζουν οι εταιρειες,φτιαχνουν φτηνα,πουλανε ακριβα,μια χαρα!κατι πολωνοι παλευουν και 2-3 αλλοι κ υπαρχει ενα επιπεδο!Με τοσα φραγκα που εχουν βγαλει αν ηθελαν να δωσουν ποιοτητα,θα το χαν κανει,αλλα αφου υπαρχουν θυματα who cares...

Αυτο το ξεραμε ηδη , απλα πρεπει εδω μεσα να γραφουμε εκθεσεις και να χουμε καμια 4000 ποστς για να γινομαστε κατανοητοι....Τα πραγματα ειναι απλα και τα λεμε x3 . Δεν σ αρεσει η σαβουρα δεν την αγοραζεις...Ειναι χειροτερο να ξες τι σου γινεται , να το αγοραζεις και να το κραζεις , παρα να το παρεις να πεις τα συν και τα πλην και η ζωη συνεχιζεται...

Και κατι τελευταιο, επιθεση ειναι να επιβαλεις την αποψη σου στον αλλο, οχι απλα να την αναφερεις...

Προς αποφυγη παρεξηγησεων και επειδη εδω μεσα αυτοι που γραφουν περισσοτερο κυριως δειχνουν και ειναι ατομα που ξερουν και τα σεβομαι σε αυτο(ετσι για να μην χαλασω την ζαχαρενια μας) .Απο κει και περα οποιος προσβαλλεται του ζητω συγγνωμη καθως αυτη ειναι η γνωμη μου και δε επιβαλω σε κανεναν να την διαβασει/πιστεψει...

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως vag.patrick ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν βελτιωμένο.

Άσε που ήθελα να το πιάσω και στα χέρια μου για να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει ο χειρισμός του. Γι αυτό και δεν σχολίασα τίποτα ως προς το μοντέλο φυσικής πριν το παίξω.

Τέσπα, εγώ δεν λυπαμαι τόσο τα λεφτά που έχασα προσωπικά γι αυτό τον τίτλο, παρά το ότι στην ουσία πήγαν στις τσέπες αυτών που το έφτιαξαν για να τους ενθαρρύνουν να βγάλουν και άλλες παρόμοιες μπούρδες στο μέλλον.

Δημοσ.

και παλι συμφωνω.Εδω τα λαμογια βγαλανε και τιμονιερα του 100ρικου, φανταζεσαι ποσσοι την αγορασαν και την βαζουν ξερουμε που???Εγω εφαγα ξενερωμα,θα φαει μαλλον ενα πουλημα και τελος....Φυσικα θα δοκιμασω FH2 να χω αποψη.Απλα να δωσω ενα παραδειγμα που μου ρθε στο μυαλο.Το shadow of mordor ας πουμε παιρνει κατι 9ρια.Δε λεω, το παιζω απο την πρωτη κιολας μερα, πολυ καλο παιχνιδι(φυσικα θα ηταν αφου ειναι middle earth), αλλα απο το 30% που ειμαι , ηδη με εχει κουρασει γιατι επαναλαμβανεται.Αλλα το κυριοτερο που συγχωρειται ειναι οτι δεν εδωσε ασκοπο Hype στον κοσμο και εδωσε ενα πολυ καλο αποτελεσμα στο συνολο του....Τεσπα, πηγα offtopic. Το στουντιο και γενικα η κατασταση που επικρατει δεν εχει το αδιαχωρητο πια με την σαβουρα που μας γεμιζουν τα ΑΑΑ στουντιο και γι αυτο κατι πρεπει να γινει...

Δημοσ.

Φυσικα θα δοκιμασω FH2 να χω αποψη.

Μια συμβουλή. Δεν ξέρω αν έχεις και One αλλά θα πρότεινα αν μπορείς με κάποιο τρόπο, να δοκίμαζες το τελικό προιόν.

Προσωπικά παίζοντας το demo δεν ενθουσιάστηκα καθόλου για κάποιο λόγο. Όμως μόλις έπιασα στα χέρια μου την τελική έκδοση πήγε κατευθείαν στην κορυφή των προτιμήσεων μου. 

• Like 1
Δημοσ.

To Drive Club είναι το σύγχρονο κακης μορφης Ridge racer. Παιχνιδακι για το 5αρακι είναι και το εχετε κανει θεμα.

Τι σχεση εχει το Forza Horizon II με το Drive Club ? Απλα καμια, το ένα είναι παιχνιδι και το άλλο αλλα demo του Kojima για να καλυψουμε το κενο μεχρι ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΕΤΑΩ ΤΑΠΕΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ Yamauchi βγαλει το Gran Turismo!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...