vrwmiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Απορώ ποιος σας ειπε οτι το παχνιδι θα ειναι sim κ εχετε κολλήσει μερικοί, δεν διαφημίστηκε ποτε σαν νεο gran turismo! Ποιος είπε τέτοιο πράγμα να φάει μπαν ολκής 1
polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εχει βγει στο plus; Γιατι δεν εχω τσεκαρει
Darthvader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Βρε παιδιά τι σχέση έχει το driveclub με το project cars; Σε διαφορετικούς gamers απευθύνονται το καθένα. To project cars κανονικά θα πρέπει να είναι το πιο sim racing next gen game. Αν είναι λιγότερο sim από το forza 5 τότε κατα την γνωμη μου και αυτό έχει αποτύχει. Επίσης βλέπω πολλους που σπαζονται με το "arcade" Driveclub. Με συγχωρείτε αλλά όποιος θελει sim πρεπει να παρει και τιμονιέρα. Το gamepad είναι ημίμετρο και σε καμία περίπτωση δεν δίνει αντίστοιχο feeling. 3
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τελικά αγόρασα την ψηφιακή μορφή του τίτλου (upgrade) από το PS Plus και έπαιξα λίγο σήμερα αλλά το game είναι... windowed! Πιθανώς κάποιο προσωρινό limitation λόγω servers... Πάντως για όσους λένε ότι το Driveclub είναι arcade και γι αυτό το λόγο δεν θα έπρεπε να περιμένουμε πολλά πράγματα από το χειρισμό του, μάλλον θα πρέπει να παίξουν λίγο FH2 (ή μάλλον καλύτερα όχι εαν δεν θέλουν να κλένε τα λεφτά τους). Και εκείνο arcade είναι και όμως, είναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστά σε μοντέλο χειρισμού και ανταπόκρισης. Ο χειρισμός του Driveclub είναι επιεικώς Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ με τα σημερινά δεδομένα. Χίλιες φορές να πάρω την Huracan του FH2 και να κάνω αγώνες μέσα σε χωράφια, λιβάδια και αμπέλια (ούτε καν στην άσφαλτο). Αυτό μπροστά στο μοντέλο φυσικής του Driveclub θα το θεωρούσα... simulation. Η αίσθηση που μου άφησε ήταν λες και οδηγούσα ένα πατίνι με ελαστικά που στριγκλιζουν. Ζητώ συγνώμη εαν προκαλέσω κάποια μέλη αλλά ειλικρινά, έχοντας και τα δυο παιχνίδια στην κατοχή μου η διαφορά είναι τόσο χαοτική που έμεινα κυριολεκτικά έκπληκτος. Καποιοι επίσης το συγκρίνουν και με Project Gotham... Και αυτό simulation θεωρείται μπροστά του. Το παιχνίδι βρίσκεται εδώ απλά και μόνο για να καλύψει μια κενή θέση στο roster των racing τίτλων του PS4 και τίποτα παραπάνω δυστυχώς. Ούτε καν μια μικρή γεύση δεν σου αφήνει για το μέλλον. Για όσους σκέφτονται να πετάξουν τα λεφτά τους (όπως έκανα εγώ δυστυχώς) καλύτερα να περιμένουν το Project Cars. Χειρότερο από αυτό το... "πράμα" αποκλείεται να είναι. Σίγουρα η γνώμη μου έχει επηρρεαστεί πάρα πολύ από την ενασχόληση μου με το FH2 αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πήχης που ανέβασε το συγκεκριμένο παιχνίδι στον ορισμό του "arcade" είναι (τελικά) τόσο ψηλά που το Driveclub ούτε με τα κυάλια δεν τον βλέπει. Εαν τώρα συνυπολογίσουμε την καθυστέρηση ενός χρόνου, το roster των οχημάτων και την (ανύπαρκτη) ποικιλία του περιεχομένου και παράλληλα βλέποντας τι προσφέρει ο ανταγωνισμός στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι που το έβγαλαν θα έπρεπε μάλλον να ...ντρέπονται. Τελικά δεν μου κάνει εντύπωση που ο τίτλος ξεκίνησε ως εντελώς free για τους κατόχους plus, με αφήνει έκπληκτο όμως το γεγονός που κατέληξαν να ζητήσουν και χρήματα γι αυτόν. Όσοι είναι κάτοχοι μόνο PS4 ας του ρίξουν μια ματιά μόνο ως dumb tech demo. Για τους κατόχους και των δυο κονσολών δεν το συζητάμε, το παιχνίδι είναι καλό μόνο ως φαρσοκωμωδία για κράξιμο με παρέα φίλων και pop corn. Δε λέω, και αυτό μια μορφή διασκέδασης είναι. 4
Socratis_g Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 με τα λίγα και τα πολλά, εγώ μαζεύω λεφτά να πάρω ΟΝΕ προς τα Χριστούγεννα, με κάνενα forza 5. Δεν την παλεύω χωρίς racing. 5
gkalas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 D.Luffy ειχα δει κάποια βιντεακια και έβλεπα την συμπεριφορά των αμαξιων και ηταν πραγματικά σα να κάνουν φάρσα αυτοί που το έβγαλαν αλλά δε το ανέφερα μιας και πίστεψα οτι μέχρι την τελική έκδοση θα έχει φτιάξει.Τελικα το διαβάζω και απο σένα αυτό και μου το είπε ακόμα ενας οτι πάνε σα συγκρουομενα.Δυστυχως δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τσεκάρω και το περίμενα σα τρελός γιατί λατρεύω τα arcades.Θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως αν και η ενασχόληση ωρών με το Horizon 2 μπορεί να με κάνει αυστηρό κριτή μιας το horizon ανεβασε παρα πολύ ψηλά τον πήχη. 1
Socratis_g Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) γραφικά έχει το Horizon 2 η μόνο gameplay? απο το ΥΤ ότι έχω δει δε μπορώ να πω οτι είναι κάτι τρελό, οπτικά τουλάχιστον. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2014 από Socratis_g
Anastazio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παίδες όταν έκραζα πιο πίσω δε το έκανα από hobby!δεν έχω εμπαθείες από 360 πήγα σε ps4 έτσι για αλλαγή,αλλά έχοντας παίξει το horizon 1,θεώρησα ότι διαμορφώθηκαν πια κάποια στάνταρ στο arcade handling,χάρηκα που δεν θα βγαίνε φέτος Nfs μπας κ έχουν αναθεωρήσει κ πίστευα ότι το driveclub θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.εμενα δε με νοιάζει που η ai πχ ειναι γτπ αλλά τα μη ενδιαφέροντα physics σε ραλακι ειναι 2 γκολ από τα αποδυτήρια!παιξτε να δείτε ράντομια στα physics!μου θύμισαν το shift!
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 γραφικά έχει το Horizon 2 η μόνο gameplay. απο το ΥΤ ότι έχω δει δε μπορώ να πω οτι είναι κάτι τρελό, οπτικά τουλάχιστον. Τεχνικά δεν είναι κάτι τρελό αλλά η ποικιλία που έχουν τα τοπία και η λεπτομέρια των οχημάτων θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης μη ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είναι open world με φοβερό draw distance και ελευθερία να πας όπου θέλεις. Βάλε και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η παραμικρη πτώση σε frames και ούτε ίχνος tearing. Ε τι άλλο να θέλουμε πια? Διάφορες παραφωνίες υπάρχουν, όπως πχ κάποιες σκιές με πολύ αργό χρόνο ανανέωσης καθώς και μερικά road surfaces που δεν έχουν πολύ λεπτομέρια αλλά πίστεψε με σαν σύνολο τεχνικά θα σε αφήσει περισσότερο ικανοποιημένο και από το driveclub που υποτίθεται ότι έχει και γραφικάρες (can't polish a turd btw)... τα μη ενδιαφέροντα physics σε ραλακι ειναι 2 γκολ από τα αποδυτήρια!παιξτε να δείτε ράντομια στα physics!μου θύμισαν το shift! Ήταν σαν να παίζω cod μόνο που αντί για χέρι και όπλο, στο κάτω μέρος της οθόνης υπήρχε ένα αυτοκίνητο... Τώρα που το σκέφτομαι τα διάφορα τεθωρακισμένα που οδηγούσες στα cod είχαν πιο πιστευτή οδική συμπεριφορά. 2
ultralisk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 γραφικά έχει το Horizon 2 η μόνο gameplay. απο το ΥΤ ότι έχω δει δε μπορώ να πω οτι είναι κάτι τρελό, οπτικά τουλάχιστον. μια χαρά γραφικά έχει και μιλάμε για open world racing και όχι σε πίστες...αν μπορούσες να δεις το demo σε κάποιον γνωστό σου θα το έβλεπες με τα μάτια σου Όσοι είναι κάτοχοι μόνο PS4 ας του ρίξουν μια ματιά μόνο ως dumb tech demo. Για τους κατόχους και των δυο κονσολών δεν το συζητάμε, το παιχνίδι είναι καλό μόνο ως φαρσοκωμωδία για κράξιμο με παρέα φίλων και pop corn. Δε λέω, και αυτό μια μορφή διασκέδασης είναι. έχοντας παίξει το παιχνίδι σε φίλο που τρομάρα του δεν περίμενε ούτε το demo και διαβάζοντας από users τόσα αρνητικά (στα reviews των sites δεν στέκομαι καν), τόσο πιο σίγουρος είμαι πλέον ότι η καθυστέρηση της free έκδοσης μόνο τυχαία δεν ήταν 1
GIOVINCO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 καλο "arcade" ειναι αυτο : δεν ειναι arcade τα παιχνιδια με αισθηση nfs ειναι απλα fun race
gascp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το demo οι περισσότεροι (αν βγει τελικά) για να κρίνουμε μόνοι μας. Πάντως δεν δείχνει άσχημο. Τώρα όσον αφορά το FH2 το έπαιξα το demo και εντάξει δεν ξετρελάθηκα. Αν έχετε ακόμη το 360 σας και παίξετε back to front το FH1 ... Προσωπικά το FH2 δεν με έπεισε για αγορά.
teofross Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Driveclub's AI Analyzed. To παραπάνω βιντεακι δείχνει απλά πόσο "σχετικοί ξερόλες" είναι κάποιοι που στα reviews έγραψαν ότι η ΑΙ,ακολουθει την καλύτερη γραμμή μόνο & πέφτει πάνω στους άλλους χωρίς να αποκλίνει από την "προκαθορισμένη" πορεία της. Εγώ έχω κολλήσει πολύ με το Game. Αλλά είναι λογικό να μην αρέσει σε πολλούς είτε για έψαχναν κάτι άλλο ή για άλλους λόγους όπως & σε άλλους να αρέσει αρκετα.Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν με όλα τα Games. Αν δεν μας αρέσει απλά δεν ασχολουμαστε.χαλαρωστε λίγο ρε σεις ,ένα παιχνίδι είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα