Προς το περιεχόμενο

Driveclub [PS4]

mtzs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να πας στα wow και lol, ανάφερα και άλλα παραδείγματα απο μη mmo/moba που απλά άφησες στην άκρη...απο πολύ μεγαλύτερα studio.έχει ξαναγίνει αυτό άποιρες φορές, και στο pes έτυχα full servers και στο killzone 2 και σου έλεγε προσπάθησε αργότερα είναι full οι σερβερ, σε ps3.

ε ναι όσο fail είναι η Blizzard,η ea και οι υπόλοιπες... αφού είστε τόσο σαίνια κάντε ένα βιογραφικό να σας προσλάβουν μπας και δούμε άσπρη μέρα...

οκ για να τους χαιδέψουμε τα αυτιά τους συγκρίνουμε με Blizzard...οκ then shit happens...πλήρωσαν κάποιοι και δεν μπορούν να παίξουν....κλάιν μάιν 

πραγματικά έπαιζα και Killzone 2 και κάποιος φίλος PES παίζει χρόνια...πρώτη φορά ακούω servers full σε online κονσόλας

• Like 3
Δημοσ.

Παντως τοσα χρονια Gamer πρωτη φορα ακουω "βγες εσυ, μπες εσυ" σε online mode και μαλιστα από την (πρωην πλεον) αγαπημενη μου εταιρεια.....κριμα!!!

Βεβαια οι υπολοιποι ολοι μπορούμε να παιξουμε-απολαυσουμε το FORZA HORIZON 2 που δεν εχει τετοια θεματα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου όταν αξιωθούν να το βγάλουν, γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το sim ευχαριστιέμαι και κάτι απλό. Θέλω να δω αν θα υπάρξει καμία αλλαγή στα πράγματα για τα οποία το κράζει ο κόσμος, γιατί δεν νομίζω να τους συμφέρει με το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουν να το παρατήσει έτσι απλά ο κόσμος. Υπομονή και βλέπουμε.

Δημοσ.

Πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου όταν αξιωθούν να το βγάλουν, γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το sim ευχαριστιέμαι και κάτι απλό. Θέλω να δω αν θα υπάρξει καμία αλλαγή στα πράγματα για τα οποία το κράζει ο κόσμος, γιατί δεν νομίζω να τους συμφέρει με το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουν να το παρατήσει έτσι απλά ο κόσμος. Υπομονή και βλέπουμε.

Αντε και το φτιαχνουν καπως,ηδη εχει ξεφτυλιστει η φαση με τα dlc,θα παιζουμε και beta-alpha επι πληρωμη?Να το κλεισουν το studiaki τους και να φτιαχνουν tech demos!Σε αυτο καλοι ειναι!

Δημοσ.

Σημερα βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω λιγο παραπανω με το DC.

Ξεκινησα το tour 

Γι αυτο που ειναι δηλαδη arcade ειναι πολυ καλο. τα γραφικα ειναι στη κυριολεξια καταπληκτικα με φοβερα reflections. οι διαδρομες πανεμορφες. Σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με τα NFS.

Εμενα μ αρεσει και το πως μπαινει στις στροφες καθως και τα μπαντιλικια. Το handling ειναι πιο ευκολο νομιζω (τουλαχιστο στα αρχικα σταδια) απο του GT6. Παιζει βεβαια ρολο και το αμαξι.

Γενικα θεωρω πως δε πεταξα τα λεφτα μου μεχρι στιγμης αγοραζοντας εν γνωση μου κατι το οποιο ηξερα τι ηταν.

Για το online οψομεθα αλλα δεν με νοιαζει μιας και δε σκοπευα να μπω εξαρχης στα lobbies.

Οποιος θελει sim με αναβαθμισεις αμαξιων κλπ ας κοιταξει αλλου.

• Like 2
Δημοσ.

Επισης κατι σημαντικο.

Επειδη παιζω χωρις τιμονι θεωρω πως ο χειρισμος του ειναι καλυτερος του GT6.

Οποιος εχει παιξει με τιμονι και joystic Gt6 μπορει να καταλαβει τη διαφορα.

Εδω περα το DS4 εχει πολυ καλη αποκριση και αυτο ειναι απο τα (+) του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Πόσο από αυτό θεωρείς ότι οφείλεται στο παιχνίδι το ίδιο και πόσο στο καλύτερο χειριστήριο;

Αν και για να απαντήσεις σε κάτι τέτοιο ίσως θα έπρεπε να έχεις παίξει και το GT με το DS4. 

Το ΑΙ πώς σου φαίνεται; Με αυτά που έχω δει και διαβάσει, φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο μείον του παιχνιδιού, πράγμα που ίσως να είναι και δίκοπο μαχαίρι, καθώς στο online δεν παίζει κανένα ρόλο.

Δημοσ.

Μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι  θεμα παιχνιδιου το handling. Αλλα ειναι ακριβως αυτο που λες. Οτι δε μπορεις να συγκρινεις καθοτι δεν ειναι ιδια τα χειριστηρια. Παντως ο χειρισμος με joystic ειναι μακραν καλυτερος εδω.

Οσον αφορα το AI ειμαι στο πρωτο επιπεδο ακομη και δε μπορω να κρινω εξ ολοκληρου. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι και να περασεις πρωτος μετα πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος γιατι ειναι κολλημενοι πισω σου. Δηλαδη ειναι καπως χαλαρο το ΑΙ μεχρι να τους φτασεις αλλα μετα σε ζοριζει. Δε θελει και πολυ να σε περασουν αμα κανεις μαλακια οταν προπορευεσαι και εισαι διπλα στο τερματισμο.

δεν εχω προχωρησει ακομη σε πιο δυσκολα επιπεδα για να πω ακριβως τι παιζει οταν αυξανει η δυσκολια. το παω χαλαρα και με το πασο μου.

Απο γραφικα δε παιζεται παντως. Σε κανα 2 πιστες εμεινα μαλακας. Τα τοπια οπως και οι αντανακλασεις του ηλιου ειναι εξαιρετικα

Επισης μ αρεσει που δεν εχει τις συμβατικες πιστες γκραν πρι

Online δε μπηκα και δε σκοπευω να μπω πριν ανεβω 2-3 επιπεδα. Δοκιμασα παντως αλλα η τουαλετα ηταν κλειστη :)

• Like 2
Δημοσ.

Το επαιξα σε εναν φιλο. Απιστευτα γραφικα αλλα γενικα αισθηση NFS. Δηλαδη απογοητευση για μενα.

Για να δουμε το project cars.

Δημοσ.

Απορώ ποιος σας ειπε οτι το παχνιδι θα ειναι sim κ εχετε κολλήσει μερικοί, δεν διαφημίστηκε ποτε σαν νεο gran turismo!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...